Doğum Günü Kutlamaları.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,778

fsirin

Karavan Yönetim
Yer
ISTANBUL
Web
www.nefer.com.tr
Rüzgar abimizin doğum gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Nice mutlu, sağlıklı ve karavan gezileriyle dolu yıllar diliyoruz.

Nermin & Ferhat Şirin

Not : Dün gece Levent'in (buralpi) getirdiği pastayı doğum günü pastanız niyetine yedik. :smiley:

P2291432.jpg

P2291434.jpg

Etiketler
Ynt: Doğum Günü Kutlamaları.

Doğum gününüzü içtenlikle kutlar, Sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yaşlar dileriz.

Birgül-Şeref Güçlü

pastayı doğum gününüzü kutlama amacıyla getirmiştim ama program uymadı, inşaallah bir dahaki sefere,
doğum gününüz kutlu olsun, sağlıkla mutlulukla nice senelere inşaallah :smiley:

Sağlıklı ve bol gezili bir yaşam dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun!... :smiley:

Cavid Sezen

Hüseyin bey, doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun. Nice doğum günlerinizi kutlayacağımız sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim. Sevgi ve saygılarımla.

fsirin' Alıntı:
Rüzgar abimizin doğum gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Nice mutlu, sağlıklı ve karavan gezileriyle dolu yıllar diliyoruz.
Nermin & Ferhat Şirin
Not : Dün gece Levent'in (buralpi) getirdiği pastayı doğum günü pastanız niyetine yedik. :smiley:

Kutlu doğum haftamı ilk duyuran olarak Nermin &Ferhat'a teşekkürler ediyorum.Nermin hanımın büyük nezaket gösterip haber vermesine rağmen toplantınıza katılamadık maalesef...
Size de uzun ,mutlu ve sorunsuz geziler dilerim.
Ancaaak..Şu vekaleten pasta "götürmeğe" de fazla alışmayın...Vekalet verene de kargo ile bir parça gönderin de biz de ölelim.

Esinti35' Alıntı:
Doğum gününüzü içtenlikle kutlar, Sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yaşlar dileriz.
Birgül-Şeref Güçlü

Çok teşekkür eder ben de Birgül hanıma ve size sağlıklı ve mutlu günler dilerim.Sağolun.

güngör' Alıntı:
Hüseyin abi doğum gününüzü kutlar,sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Levent kardeşime çok teşekkür ediyor ben de ailecek sağlıklı mutlu günler diliyorum.

buralpdi' Alıntı:
pastayı doğum gününüzü kutlama amacıyla getirmiştim ama program uymadı, inşaallah bir dahaki sefere,
doğum gününüz kutlu olsun, sağlıkla mutlulukla nice senelere inşaallah :smiley:

Levent, pasta için çok teşekkür ediyorum.Çok güzel görünüyordu .Son ana kadar "belki gelir" diye ayırdığınız parça da ayrıca bayağı büyükmüş ! ;) Ammmaa ..üç buçuk dakika bekleyip "o kadar bekledik gelmedi" deyip malı götürdüğünüze de eminim... ;D
Gözüm kaldıysa ne olayım !.. :D

gezmen' Alıntı:
Sağlıklı ve bol gezili bir yaşam dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun!... :smiley:
Cavid Sezen

Hocam çok teşekkür ederim.Akhisar dan bir uygun zamanda geçemedim gitti...Bahçenizde bir çayınızı içmek (yanında da böreklerinizden yemek) umudu ile...Sağolun...

berkcantp' Alıntı:
Hüseyin abi (Rüzgar), doğum gününü kutlar nic sağlıklı yıllar dilerim.
Çok teşekkür eder size de sağlık ve mutluluklar dilerim

dalgıç' Alıntı:
Hüseyin bey, doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun. Nice doğum günlerinizi kutlayacağımız sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.
Sevgi ve saygılarımla.

Bu yıllardan birinde de birlikte olur, iki kadeh parlatırız umarım.Saygı ve sevgi bizlerden...

Hüseyin abi nice doğum günlerinizi sağlık ve mutluluk içinde ailenizle ve bu koskocaman gezenbilir ailesi ile kutlamanız dileği ile niceyıllar.

RÜZGAR' Alıntı:
Hocam çok teşekkür ederim.Akhisar dan bir uygun zamanda geçemedim gitti...Bahçenizde bir çayınızı içmek (yanında da böreklerinizden yemek) umudu ile...Sağolun...

Her zaman beklerim... :smiley:

Cavid Sezen

aslanahmet' Alıntı:
Hüseyin abi doğum günün kutlu olsun.

Teşekkürler Hakan kardeşim. :smiley:

Yusuf Aybek' Alıntı:
Hüseyin abi doğum gününüz kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.

Yusuf,şu sağlık dilekleri de "olamazsa olmazlar" arasında baş köşeyi aldı artık :( .Teşekkür ederim.

seyyah54' Alıntı:
Hüseyin abi nice doğum günlerinizi sağlık ve mutluluk içinde ailenizle ve bu koskocaman gezenbilir ailesi ile kutlamanız dileği ile niceyıllar.

Evet ailecek nice mutlu yıllara diyelim.Teşekkür ederim.

gezmen' Alıntı:
Her zaman beklerim... :smiley:
Cavid Sezen

Hocam şu börek muhabbetini de Ferhat başımıza sardı galiba.Hem malı götürdü hem de buradan millete açık etti :mad: Bari yedin..susss...
Siz de bu gidişle eskilerin Düzce'sindeki dinlenme tesisi Hamit Kaplan' a döneceksiniz yakında ! :D

Eehhh artık 18'ini doldurdun, yakında ilk yoklama için askerlik şubesine çağırırlar :smiley: :smiley: :smiley:

Geç kalmış bir kutlama olacak, Hüseyin abi sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.Pastanızı sizin için bir kenara ayırmıştım sürpriz yaparsınız diye ,ama bir dahaki sefer ikram etmek dileğiyle saygılar.

salih çal' Alıntı:
Geç kalmış bir kutlama olacak, Hüseyin abi sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.Pastanızı sizin için bir kenara ayırmıştım sürpriz yaparsınız diye ,ama bir dahaki sefer ikram etmek dileğiyle saygılar.
Geç kalmış sayılmazsınız Kutlu Doğum Haftam Perşembe günü sona erecek. :D
Vekaleten kestiğiniz pastayı bir dahaki sefere asaleten keseriz...Gelemediğim için üzgünüm.
Teşekkür ederim.
drares' Alıntı:
Eehhh artık 18'ini doldurdun, yakında ilk yoklama için askerlik şubesine çağırırlar :smiley: :smiley: :smiley:
İlk yoklamam 2009 da ( bir gnl.cerrah tarafından) yapıldı. Şimdilik beş yıl tecil aldım gibi. ;) .
Teşekkür ederim taa Aydın'lardan arayıp sorduğun için. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR