Akbük Camping hakkında bilgisi olan var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,467

aslanahmet

Zirve
Yer
İstanbul
İnternette Akbük Camping (Didim/Aydın) hakkında herhangi bir yorum, fotoğraf ve detaylı bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı?

Etiketler
Ynt: Akbük Camping hakkında bilgisi olan var mı?

Akbük de bir kamping olmaması büyük eksiklik.Güzelim Mandalya körfezinde bir kaç gün tatil yapamıyoruz ne yazık ki.
Birkaç yıl evvel bir kamping denemesi yapılmıştı Belediye nin desteği ile ama o da ancak iki sezon sürebildi.
Kamp yapabilecek gölgelik alanlar var belde içinde.Su ve WC olanakları olan bir yer de var Atatürk anıtının arkasındaki alanlarda.
Karavanı donanımlı olanlar için bir kaç gün geçebilir.

Akbük Belediye Başkanı sayın SANDALCI, genç ve çalışkan bir mimar dır.
Bu konu kendisine iletilirse mutlaka yardımcı olacaktır buna eminim.
Türkülerle kalın, sağlıcakla kalın.

Cevap için teşekkürler Hüseyin Abi. Halbuki tüm kamping listelerinde Akbük Camping var. Hatta telefon numarları bile var :smiley: siteler revize olmadığı için insanları aldatıyor.

Web sitemizdeki ( www.casavan.com ) kamping listesini hazirlarken gecen sene Akbuk'e gittigimde edindigim bilgiye gore; Akbuk Kamping denilen yer, karavanciliga sicak bakan ve esasen Avukatlik yapan bir kisinin yazlik evinin yanindaki bos alandir. Ben gittigimde ev kapaliydi kimse yoktu.

Akbük deyince bir şeyi belirtmek lazım, Didim Akbük başka bir yer, Gökova Akbük başka bir yer..Didim akbük sehir içi gibi bir yer, Gökova Akbük, yüzyıllar öncesi korsan gemilerinin sığınağı, şimdinin doğal sit alanı bakir muhteşem bir koy, asvalt yolu bile 2006 yılında yapıldı, daha önce berbat taşlı bir yoldan gidilebiliniyordu, ancak traktöler gidebiliyordu..Didim ise en son 2006 da gittim hakikaten didilmiş...

Sevgili dostlarım bu kış gezim benim didim akbükten başladı.Evet kampik yok. Varmış köylülün yeriymiş bir kişi gelmiş kurmuş ama işletemedende gitmiş.Orda arkadaşımızın yazdığı gibi bir avukat var bahçesinde de bir hymırı var dısarda da bır kaç çekme karavanı var onları yazın kiraya veriyor..tabiki ben hem kış gittim hem yaz.Ama akbükte karavan kampıke ihtiyacınız yok eğer karavanınızda olalanaklarınız çoksa her yerde kalabilirsiniz..helede akbükte tansaşın karsı sırasındaki sahil çok müsait üçret yok wc var su var ve deniz süper.ama yaz gelmeden gideyim derseniz şehir içi liman derim her yer sizin.Ama ben akbükü çok seviyorum..her senede giderim kalırım.oralardan sizlere bır kaç resim.Tabiki bu resimler limanda ocak ayında 2012

IMGP4582.JPG

IMGP4581.JPG

IMGP4580.JPG

IMGP4578.JPG

IMGP4574.JPG

58ayhan' Alıntı:
Evet kampik yok. Varmış köylülün yeriymiş bir kişi gelmiş kurmuş ama işletemedende gitmiş.Orda arkadaşımızın yazdığı gibi bir avukat var bahçesinde de bir hymırı var dısarda da bır kaç çekme karavanı var onları yazın kiraya veriyor..

Bir küçük düzeltme notu.
9 yıl önce Akbük deki Av. arkadaşım belediye başkanından bir yer ayarlayarak bir kamping açmıştı.Hatırladığım kadarı ile ücret alınmıyor büfe karavandan yenilen içilenin parası ile yetiniliyordu.Elektrik, tek göz duş ve WC. vardı.Ağaçlarda yeni yeni boy veriyordu.Bu kamping profosyonel olarak işletilmediği için iki sezon sonunda kapandı.
Arkadaşımın bahçesinin yanında duran karavanlardan biri rahmetli annesinden hatıra,diğeri bir karavancının bırakıp gittiği bir karavan.Bir üçüncü büfe karavan ise Akder derneğinin üyelerine tahsis edilen büfe karavan.
Hymer ise kendi karavanı.
Özetle arkadaşın herhangi bir gelir elde etme ihtiyacı olmadığı gibi bu işler için cebinden de bir hayli harcama yapmıştı.

Her hangi bir yanlış anlamaya(profosyonellik gibi) yol açmaması bağlamında bilgilerinize sunarım.

Akbuk'e mevsim dışında giderseniz Sn.ayhan58 in de değindiği gibi uygun yerlerde bir kaç gün güzel bir tatil yapılabilir.

Sayın rüzgar büyüğüm tabiki ben orda 25 gün kaldım ama bir türlü o arkadaşla karşılaşamadım.Karşılaşıp çok tanışmak istedim sadece ordaki bir kaç kişiden karavanların kiraya verildiğini öğrendim.Onun için bu yorumu yazmıştım ve ayrıca o büfeler şu anda yerinde duruyor,ve bence akbükte her yerde konaklama mevcut ve gidilmesi gereken yer diye düşünüyorum.Ayrıca sayın rüzgar bey sizi artık bizim aramızda bizleri aydınlatmaya devam etmeniz çok güzel.Bir yerlerde muhakkak görüşmek üzere

coztoprak' Alıntı:
Web sitemizdeki ( www.letsgocamper.com ) kamping listesini hazirlarken gecen sene Akbuk'e gittigimde edindigim bilgiye gore; Akbuk Kamping denilen yer, karavanciliga sicak bakan ve esasen Avukatlik yapan bir kisinin yazlik evinin yanindaki bos alandir. Ben gittigimde ev kapaliydi kimse yoktu.

Değerli dostum şu anda Akbükte karavan camping alanı yok ben 2 ay evvel daima gittiğim o sözü edilen avukat beyin viilasının karşısında konakladım sağolsun kendisi bize yardımcı oldu su ve elektirik dahi verdi ben çok yıllardan beri gittiğim için çok yardımcı olan arkadaşlarla tanıştık tabiki her şeyden önce iyi niyetli olmanız..ama karavanla gidilip en güzel konaklayacağınız yer AKBÜK tabiki Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR