"Haftasonu" Karavanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ankirali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,295

ankirali

Kamp II
Yer
Ankara
Yerli firmalarımızın "haftasonu karavanı" vb. adlarla ürettikleri karavanlar hakkında bilgisi olan var mı? Görüşlerinizi bekliyorum.
http://www.pinokaravan.com/?newUrun=1&Id=363058&CatId=bs45795&Fstate=&/Pi2010-
http://www.erbakaravan.com.tr/site/?hafta-sonu-karavan,20
http://www.basoglucaravan.com.tr/urunler_caretta_caretta_1200-l-1-sayfa_id-33-id-2548

1.jpg

img_ub_r.jpg

014b.jpg

Etiketler

Doğrusu diye düşünüyorum.Hem 750 kg altı hemde manevra kabiliyeti yüksek diğerlerine göre fiyatı daha düşük....Favorim Erba....Nasipse yazın bizde Erba düşünüyoruz.

caretta bende vardı,yakında sattım,önünde çadırıda var,375 kg olduğu için araba hissetmiyor bile,mutfağı arka tarafında yani harici alandan kullanılıyor,ama içinde yatmak dışında hiç birşey yapamıyorsunuz,diğer firmalarınki daha kullanışlıymış bence,erba nınkinde duş wc bile var,bu kadar küçük bir alana bunları nasıl sığdırmışlar çok şaşırdım

Merhaba arkadaşlar,

Yeni üyeyim, hafta sonları kamp amaçlı kullanmak üzere, çamurlukları biraz yükseltilmiş Pi2010 siparişini 2 hafta kadar önce verdim. Hepinize selamlar.

Tahir Toprak

tahir81110' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Yeni üyeyim, hafta sonları kamp amaçlı kullanmak üzere, çamurlukları biraz yükseltilmiş Pi2010 siparişini 2 hafta kadar önce verdim. Hepinize selamlar.

Tahir Toprak

Tahir Bey, hoş geldiniz. :smiley:

Pino karavanınızı şimdiden güle güle kullanın. "Pi2010", çok güzel tasarlanmış olarak göründü bana...

Cavid Sezen

Levent bey,

Mayıs ayı ortalarında alacağım, karavan olmasa da havalar düzeldiği için çadırda problem çekmiyorum, ama en büyük isteğim karavanı aldığım gün sıkı bir yağmur yağması ve içinde bir şeyler içmek :smiley:

Cavit bey,

Epey araştırdıktan sonra aldım, tek başıma kamp için kullanacağım için ağırlığı ve hacmi benim için ideal. İç yapı kaliteli, ilave aksesuar konusunda zengin, arazi koşulları için tadilat yapılıyor, konfor konusunda beklentimin üzerine çıkacağını düşünüyorum.

Levent bey,

Teşekkür ederim.

tahir81110' Alıntı:
Levent bey,

Mayıs ayı ortalarında alacağım, karavan olmasa da havalar düzeldiği için çadırda problem çekmiyorum, ama en büyük isteğim karavanı aldığım gün sıkı bir yağmur yağması ve içinde bir şeyler içmek :smiley:

Tahir bey karavanınıza kavuştuğunuzda eğer aynı kamp ortamını paylaşıyorsak; yanımda hortum getirip en yakın çeşmeden
karavanınıza yağmur efekti yaratmayı taahüt ederim, size o keyfi sağlamak benim içinde keyifli olacaktır.

Hüseyin ağabey,

Karavanı nerede park halinde istediğinizi, karidesi ızgarada kabuğu az yanık veya orta pişmiş mi istediğinizi, anason ile süslenmiş suyun imbiğin hangi bölgesinden damıtılmış olarak arzu ettiğinizi söylemeniz, çekicisi ile birlikte anahtarlarını size emanet etmem için yeterli . 8)

Bülent bey,

Verdiğiniz destek ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Estetiği benim içinde kararımda önemli rol oynadı. Faruk beyin estetik anlayışı benim becerilerimin üzerinde olduğunu düşündüğümden iç tasarımı kendine bıraktım, iç kısımla ilgili şimdilik bildiğim tek şey yangın anında parlamayan suni deri ile kaplanması. Bittiğinde ilk işim resimlerini paylaşmak olacak.

Levent bey,

Karavan kamplarında konaklamak biraz amacımın dışında olmasına rağmen bu teklifiniz kesinlikle çevrilemeyecek bir teklif, şampanyadan bozma konyak benzeri sıvıda benden o zaman. ;)

Hakan bey,

Teşekkür ederim.

Dip not: Cavid beyin sayesinde ibrik olarak yazdığım imbik kelimesini düzelttim, eşşekliğimin baki kalmaması açısından herkes tarafından bilinmesinde fayda vardır.

Anlaştık Tahir bey en kısa zamanda aracıma hortum alıyorum. Taahüt ettiğiniz sıvı şimdiden içini ısıttı.
Bir tespit yapmakta yarar var sanırım,kamptan kastım doğada karavancı dostlarla olan buluşmamızdı.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler