Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağ çiçeği Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,397
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Karavancıların Kültür Ateşeliği tarafından organize edilen Müjdat Gezen etkinliği için bir kere daha Nermin&Ferhat arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
İçtikleri demli çayları helal ediyoruz. :smiley:

Müjdat Gezen in çevresel zenginliklerinden hareketle ortaya koyduğu gerçekler Aziz Nesin ustamızın başlattığı şu meşhur Türk milletinin % şu kadarının aptallığı üzerine kurgulanmış.
Gösterinin adı da "Aptal" zaten...
Kadim "sağlam" dostlar Aziz Nesin in,Uğur Dündar ın, Savaş Dinçel in adının sık geçtiği gösteride güncel politika da nasibine düşeni alıyor. :mad:
Minili kızlarımızın hareketli gösterileri her yaştan erkek izleyiciyi fazlası ile ilgilendirmişe benziyordu görebildiğim kadarı ile.. ;D Ama bu "minisel" şöleni horon un "maksimal" kapalılığı ile bir ölçüde denatüre etmesini de becerebilmişler sahneye koyanlar.
"Velhasılı kelam" güzel bir etkinlik ve güzel bir gece idi yaşanan...Kulağımız da beynimiz de gözlerimizde şenlendi "Aptal" da. :D

Gösteri sonrası fuayede çaycımız beyefendi ile tostçumuz hanımefendi hizmetlerini ve güleryüzlerini esirgemediler bizler için...Eh, alıştırdık sayılır kendilerini "uzun sobetli gecelere" gide gele.

Karavancıların soğuk kış gecelerini sıcacık sobabaşı sohbetlerine döndüren tüm katılımcılara birer teşekkür bizlerden.

Etiketler

mart ayı Bülent Ecevit kültür merkezi programı ektedir

bol bol konser var

sanat müziği sevenler için 2 mart cuma akşamıda Zeynep Doğan konseri var

mart 2012.jpg

bu akşam bülent ecevit de konser dinlemeye gitmeye karar verdik . zamanı uygun olanlar buyursunlar. akşam 20. de başlıyor

B.Kemal Hoca'm, çağrınıza uymak, keşke kolay olabilseydi; uzaklık, bel büküyor... :(
Şimdiden kutluyorum!.. :smiley:

Cavid Sezen

Gönüller bir olsun. Salonun fiilen kaç tane fotoğraf alacağını tam olarak bilmiyorum. Ancak düzenleme yaptıktan sonra belli olacak. Ondan sonra fırsat bulduğumda sanal bir nüshasını yaratacağım inşallah. O zamanan dek http://ta2rx.deviantart.com adresindekilerle idare edebilirsiniz. Epeydir güncellemedim ama büyük çoğunluğu orada var.

Bekir bey serginiz için başarılar temenni ederim :smiley:
gelme şansımız yok ama gönülden destekliyorum, selamlar

Bekir bey,
Serginizin başarılı geçmesini dilerim.
Buralardan oralara yetişmek zor ama gönlümüz siz san'ata önem veren karavancı dostlarla birlikte her zaman.

Bir karavandan "neş'et eden" fotoğraf sanatçıları, ressamlar, yazarlar değilmidir karavancı camiamızın kalite çıtasını yükselten , yücelten...

Selamlar,

Hepinize teşekkürler. Karavancılar (ve genelde doğaseverler) dünyasında gördüğü güzellikleri kalıcılaştırmak isteyen çok. Ben yalnızca okyanusta bir damlayım.

Burada çok daha güzellerini becerebilen dostlar var, biliyorum. Geçenlerde orta okul sınıf arkadaşımın kuş fotoğrafçılığına meraklı olduğunu öğrendim. Onun çektiklerini (ki kendisi onları son derece vasat buluyor) gördükten sonra benimkiler hikaye kalıyor.

Facebook'taki sergi duyurumu yaparken şöyle demiştim:

Hiç bir sanatsal kaygısı olmayan, yalnızca kendi çektiğim ve bakmayı sevdiğim fotoğraflarımı başkalarıyla paylaşmak için açtığım ilk kişisel sergim... İşin özü bu.

Bekir Kemal Bey
Serginiz için sizi tebrik ederim. Fotoğraflarınıza kısa bir baktım şimdi. Güzel çekimler. Özellikle perspektif olgunuz güzel. Fenerler , camiler , binaların özgül geometrilerini güzel yakalamışsınız. Herkes fotograf çeker , artık otomatik makinalar bunu çok kolaylaştırıyor . Ama ışık ve kompozisyon duygusu ve etrafı gören ve algılayan gözler farklıdır. Fotoğraflarınız ile gördüklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Giresunlu olartak , yazın genelde Giresuna gelme planımız olabiliyor. Yolumuz düşerse sizede uğrarız diyelim. Kolay gelsin

dağ çiçeği' Alıntı:
Bekir Kemal Bey
Serginiz için sizi tebrik ederim. Fotoğraflarınıza kısa bir baktım şimdi. Güzel çekimler. Özellikle perspektif olgunuz güzel. Fenerler , camiler , binaların özgül geometrilerini güzel yakalamışsınız. Herkes fotograf çeker , artık otomatik makinalar bunu çok kolaylaştırıyor . Ama ışık ve kompozisyon duygusu ve etrafı gören ve algılayan gözler farklıdır. Fotoğraflarınız ile gördüklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Giresunlu olartak , yazın genelde Giresuna gelme planımız olabiliyor. Yolumuz düşerse sizede uğrarız diyelim. Kolay gelsin

Teşekkürler. Otomatik makineler konusunda haklısınız. Ben bir fotoğraf dinozoru olarak sayısal makinelere 83 yaşındaki annemden SONRA geçtim. :smiley: Geçmişte siyah beyaz karanlık oda baskısıyla başlayanlardan olduğum için hala sanki basılacak fotoğraf çekermiş gibi önce kafamda kurgulayıp, çerçeveleyip sonra deklanşöre basıyorum. Bir önceki makinem (Canon EOS 450D) ile bir yılda çektiğim kare sayısının (hatıra fotoğrafları dahil) 3000'i geçmemesi bir fikir verir sanırım. :smiley:

Giresun taraflarına geldiğinizde haberleşelim. Bir çayımızı içmeye bekleriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.