Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağ çiçeği Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,845
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

pazar akşamı Nazım Hikmet 110 yaşında , Seni düşünmek güzel şey adlı şiir dinletisi olacak

aşağıda proğram detayı var .

Tiyatroya gelenler biletini aldı. Hariçten gelebilecek arkadaşlar için 10 adet bilet aldık. gelmek isteyenlerle haberleşelim. Şimdi görünen katılımcılar

1 - 2 Aysun- Gökhan
3 - Levent Çubukçu
4- 5 Nermin Ferhat
6- 7 Levent - Ayşegül

nazım hikmet (4).jpg

nazım hikmet.jpg

nazım hikmet (2).jpg

nazım hikmet (3).jpg

Etiketler

Gri ve kara bulutların artık daha bir çok olduğu ülkemde, böyle güzelliklerin olması/olabilmesi umudumu korumama ve yeşertmeme neden olmakta. Güzel şeyler de oluyor, olabiliyor(muş) demek ki; enseyi karartmamak gerek...

Yaşım ve akçalı durumum ve de seçimlerimiz, İstanbul gibi bir anakentte (metropol) yaşamayı gündemimize getirmedi; bundan sonra da hiç gelmez sanırım. Bu başlıktaki etkinlikleri gördükçe, taşrada yaşamanın eksilerini daha bir anlıyoruz. Büyük kent(ler)in en büyük artısı bu; kültürel etkinliklerin çokluğu. Olsun, biz gidemesek de gidenlerin/gidebilenlerin olduğunu görmek de sevindirici!.. ;)

Katılan, katılmaya önayak olan, düzenleyenler ve her konuda emeği geçenlere de sağolunuz diyorum. :smiley:

Esen kalın.
Cavid Sezen

Aysun & Ali Kocatepe paylaşımınız için teşekkürler...

Nazım Hikmet programına katılmayı çok isteriz.
Saat 19.00 gibi kafede buluşabilmek umudu ile... ;)
Çaylar müesseseden... ;D

Cavid bey

sizin için aldığım kayıttan 3 tanesinin video dosyasını ** ekledim. Sizde böylece dinlersiniz .

Attachments

Download: MVI_1441.MOV (14.84 MB) ; https://**.com/files/547688173/MVI_1441.MOV?bin=1
Download: MVI_1437.MOV (71.23 MB) : https://**.com/files/2576572976/MVI_1437.MOV?bin=1
Download: MVI_1438.MOV (104.33 MB) : https://**.com/files/3282802369/MVI_1438.MOV?bin=1

Attachments will be available at least until 2012-03-21 16:25:01 CET.

Buda sadece ses dosyası olarak konseri mp3 kayıt etmiştim http://www.mediafire.com/?a7jwj9uf2xd7l5l

Sanırım bunlar bir nebze melhem olur :smiley:

Şimdi indirmeye başlıyorum; çok sağolun!... :smiley:

I. Düzeltme:
İndirdim; çok hora geçti Nermin hanım, elinize sağlık!
**'de sorun yaşamadım, izledim, harika ama mediafire'da sorun yaşadım, dinleyemedim. İndirdim görünüyor ama dinleyemiyorum. :(

II. Düzeltme:
Az önce oğlumuzla Skype'ta görüşmemiz sırasında sorunu çözdük; şu an konser kaydını keyifle dinliyoruz.

Selamlar.
Binnur&Cavid Sezen

Merhaba Arkadaşlar...

22 Ocak Tarihli kültürel etkinliğimizin fotoğrafları çıktı. Sıcak sıcak soğumadan buyurun. ;)

Forumun yeni şekli nedeniyle alt alta fotoğrafları gönderiyorum. ::smiley:

Gösteriden sonra tesisin kafeteryasında oturup muhabbet ettik. :smiley:
Çaylar Rüzgar'dan. :smiley:

P1220805.jpg

P1220810.jpg

P1220811.jpg

P1220825.jpg

IMG_1489.jpg

Fotoğraflara devam...

Mehmetçik şiirinin videosu. :smiley:
Düşük çözünürlük (12MB) : http://www.mediafire.com/download.php?oab2vmk59lu2hsm
Yüksek Çözünürlük (38MB) : http://www.mediafire.com/download.php?b8z5tr6bb65f9hb

P1220826.jpg

P1220827.jpg

P1220829.jpg

P1220833.jpg

Dışarda şu an kirli, soğuk ve sıkıntı veren bir hava var ama bu fotoğraflar içimi ısıttı, akşam akşam. :smiley:
Hüseyin Ağabey, bu işi biliyor; tepsi alttan tutulurken sol el arkada... ;) ;D

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Hüseyin Ağabey, bu işi biliyor; tepsi alttan tutulurken sol el arkada... ;) ;D
Cavid Sezen

Ve de müşteriye gülümseyerek bakılıyor...

Nermin ve Ferhat'a bizleri bir araya getirdiği ve de Nazım'la yeniden buluştırduğu için teşşekür ediyoruz...

Kültürel etkinlik deniyor ama biz böyle bir etkinlikler görmek istiyormuyuz bakalım fotoğraflarda,nerede sucuklar nerede dumanlar, yok,kim var Nazım var Yunus var karın doyururmu doyurmaz ne faydası var , biri memleketi diğeri de kendini kurtarmana faydası olur,başka da bir faydası yok.

mayıstosböce' Alıntı:
Kültürel etkinlik deniyor ama biz böyle bir etkinlikler görmek istiyormuyuz bakalım fotoğraflarda,nerede sucuklar nerede dumanlar, yok,kim var Nazım var Yunus var karın doyururmu doyurmaz ne faydası var , biri memleketi diğeri de kendini kurtarmana faydası olur,başka da bir faydası yok.
Hepsi lazım Bülent. ;)

Bol sucuk kokulu, Kamp ateşli, dumanlı, ibiş koltuklu kamplara da varız. ;D

epeydir buraya yazmadım epey ev dinlemesi yapmışsınızdır diyerek yeni bir aktivite yazıyorum

2012-2-24 Tskm Etkinlik Takvimi

APTAL

APTALTiyatro
24 Şubat Cuma
Saat: 20.30
Salon: Kardelen 1
Türü: Ücretli - Biletli
Bilet Gişesi: TSKM Gişe - Biletix

bilet 15TL

kimler gelmeyi düşünür ?

88_201224145121.jpg

Biz gelmeyi düşünürüz...
Hatta düşünce ötesi geldik bile, cafe'de bekliyoruz ;D
Çaylar müesseseden her zamanki gibi...
Ayrıca çekilecek kurada kazanan bir aileye yanında yarım tost ..Birer ısırık atarsınız artık ;)
Ayriyetten şu gördüğünüz tükenmez kalem de yanında... bedava...

"Müjdat" da özel bir sanatçıdır kendileri...Fikirleri düşünceleri, tepkileri, cesareti ile tek başına bir kabare tiyatrosu performansı sergileyebilecek güçtedir.
Gidilesi, görülesi bir etkinlik.
Teşekkürler dağ çiçeği..

RÜZGAR' Alıntı:
Biz gelmeyi düşünürüz...
Hatta düşünce ötesi geldik bile, cafe'de bekliyoruz ;D
Çaylar müesseseden her zamanki gibi...
Ayrıca çekilecek kurada kazanan bir aileye yanında yarım tost ..Birer ısırık atarsınız artık ;)
Ayriyetten şu gördüğünüz tükenmez kalem de yanında... bedava...

"Müjdat" da özel bir sanatçıdır kendileri...Fikirleri düşünceleri, tepkileri, cesareti ile tek başına bir kabare tiyatrosu performansı sergileyebilecek güçtedir.
Gidilesi, görülesi bir etkinlik.
Teşekkürler dağ çiçeği..

bu kadar promosyona ben de geliyorum ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR