Arama sonuçlarınız

1. T

Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

Nissan güzel araç sağlamdır ama asla Toyota veya Mitsu değildir bana göre. Ülkemizde niyeyse çok pahalı arkadaşın dediği gibi 75 bin rakamına çıktıktan sonra WK alınır hatta güncel bir model Toyota Hilux veya Mitsubishi L200 Pick-up bile alınır veya hazırlanır. Pick-upları da es geçmeyin bu...

2. T

Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

Antalya bu konularda iyidir hatta baya iyidir. Ahmet Demir, Pro Auto yine ilçe olarak Alanya da Hasan Kola ilk akla gelenler.Daha birçok usta mevcut ayrıca. Disco mu Kare kasa mı derseniz ikisi çok farklı araçlar. Kare kasa Discoya göre çok küçük ve konforsuz. Landın 33 lastik modifikasyonu...
  3. T

Jeep Cherokee Xj İzolasyon Çalişmasi

Ben de yaptırmıştım, Würth'ün yapışan siyah izolasyon malzemesini kullandık alt tarafa da yine Würth izolasyon yapıldı.Özellikle soğuk iklimde yaşayanlar için bence olmazsa olmaz,aracın iç ısısını muhafaza ettiği gibi çok konforlu hale de getiriyor. Binek aracı olup soğuk iklimde yaşayanlara da...

4. T

Yeni Aldığım 97 Model 5.2 Zj

Direksiyon yağı da ATF yağ diye geçer,şanzıman yağı ile aynı kategoride olan bir yağ. ATF 4 ve üstü yağlar buna çok yakındır,sorun olmaz yani kısacası.
  5. T

5.2 Yakıt Tüketimi Lpg Vs Benzİn

LPG'de bir sorun olduğunu net olarak söyleyebilirim. Bu akaryakıt fiyatları ile şehir içinde tüp ve benzinin aynı yakması imkansız gerçi şehir dışında da imkansız. Ben İstanbul'da bu araçlara LPG tesisatı çeken bir ustaya yaptırdım mevcut üstünde vardı dediğiniz sorunlar mevcuttu, borularını...

6. T

5.2 Yakıt Tüketimi Lpg Vs Benzİn

Eğer performans düşüklüğü,vites geçişlerinde yığılma varsa bence LPG sistemini gözden geçirin olmadı başka markaya geçin. Ben BRC kullandım4 sene kadar, arazi vitesi tapa gaz 2000 mt yükseklikte aracı zorlayacak şekilde kullandığımda bile LPG'de performans kaybı olmuyordu. Bu arabaların LPG...

7. T

Yeni Aldığım 97 Model 5.2 Zj

Ek olarak , soğutma sistemi ile alakalı dikkatten kaçan ön göğüsteki radyatördür.Çoğunlukla yaşa bağlı çürümeden dolayı kaçırmaya başlar. Aracı dik bir yokuşa alıp biraz beklediğinizde veya tırmandığınızda yolcu tarafının paspasına bakın eğer antifriz varsa kaçak var demektir. Soğutma suyu...
  8. T

Grand Cherokee 5.2 Çalışmama Sorununu

Yakıt geliyor mu peki motora hiç baktınız mı? LPG varsa onda da mı aynısını yapıyor. Sensör olarak krank ile bir de egzantirik sensörünü değiştirirler genelde başka sensör bozmaz. Doç ustası var mı çevrenizde,benzinli doçlar ile çalışan ustalar anlar çok fazla çalışmasını engelleyecek elektronik...
  9. T

Grand Cheroke Su Eksiltme Hararet

Ayrıca bu araçların önüne radyatörü kapatacak şekile winç,sis farı,plaka vs monte etmeyin.En büyük yapılan hatadır.Radyatörün önü kesinlikle mümkün olduğu kadar orjinali gibi açık kalsın.

10. T

Yarın 2006 3.7 Cherokee Alacağım Fakat Son Bir Soru

Klasik ön takım parçaları zaten bunlar,kaza olmasa bile belli aralıklarla zaten siz değiştireceksiniz. 4x4 hem High hem Low konumuna alıp 50 sürate kadar çıkın sonra 30km gibi düzgün bir asfaltta kullanın ses gelmez ise ön difften ön takım sorunsuzdur ekstra kontrol olarak. Akgün Aydın bilindik...

11. T

95 Zj Şanzıman Sorunu

Piyasa tabiri ile doldurmuyor şanzıman denir buna özeti şanzıman revizyon olacak.Normaldir bu,baskı balata değişimi gibi düşünün manuel vitesli araçlardaki.Belli kmlerde otomatik şanzıman revizyon ister.Büyük ihtimalle ilk revizyonu olacaktır,sonra uzun yıllar yine kullanmaya devam...
  12. T

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

5.9 hayırlı olsun.Bence offroad donanımı yapmayın standart binin o araca. Klasik olamaya aday bir araç sonuçta.

13. T

Hayatımda Ilk Defa Kamp Yapıcam Öneriler Alabilir Miyim ?

İlk kamp illa ki kötü geçer,eksikleri ne kadar tamamlasanız da mutlaka birşeyler eksik kalır.Kampa gitmeden önce evde çadırda ve aldığınız matta bir gece uyuyun,en azından matın iyi olup olmadığını anlarsınız.Kamp malzemesinden bol birşey yok ama aldıkça da ağırlık yapar o yüzden mümkün olan en...
  14. T

Yedigöller De 20 Martta Kamp Yapıcam Yardım Lütfen

Arabanın dibinde bile kamp kurabilirsiniz,aşağı noktalarda müsait yerler var.Yiyecek içecek tedarikli gidin orada birşey yok olsa bile pahalı,kalın kıyafetler alın,hava kapanırsa iyi soğuk yapar.Hafta içi gitme şansı varsa bunu kullanın,günübirlikçiler olmaz en azından.
  15. T

Çamlihemşin'de 2 Gece Önerileriniz?

Ayder Merkez düzlüğü geçince sol tarafta oteller var ismini unuttum veya en ileride köprünün orada oda fiyatı olarak 80-100 TL, fazlasını vermeyin.Bu mevsimde sakindir,yoğun sezon olsa köprünün oradaki şelalenin olduğu yerdeki otellerde kalın derim. Pokut kapalıdır,açık bile olsa altı baya...

16. T

5.9 özel bir araçtır,giderleri de tabi. 2.5lt yetmiyorsa 4.0 lt XJ eğer daha konforlu ve büyük...

5.9 özel bir araçtır,giderleri de tabi. 2.5lt yetmiyorsa 4.0 lt XJ eğer daha konforlu ve büyük bir araç istiyorsanız ZJ 5.2 bakın derim.
  17. T

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Bende Jeep varken taktırmıştım 3 defa kullandım sanırım,üçünde de başkasını çektim :) Kendim hiç başkasının vinci ile kurtarılmadım,halat ile battığım yerden hep çıkartılmıştım.
  18. T

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Hayırlı olsun araç,vinç,kilit ilgimi çekmiyor dediniz ilk başlarda ama gidişat oraya doğru :) İzlemedeyiz yapılanları.

19. T

Herkesin Bize Yol Vermesi

Özellikle önce çelik tampon,yan koruyucular ve araç yüksek ise vermeyip de ne yapacak? Geri geri geldi son sürat benim aracın çelik tamponuna vurdu bende çizik bile olmadı,suçlu o olunca da tutanak derdi olmadan bitti,ben yoluma o sanayiye....
  20. T

Macera Basliyor !

Sizin aracınızın anlaşılan baya bir işi var.Uzun dönem kullanacaksanız hatta satmayı düşünmüyorsanız maddi durum bozulmadıkça, tavsiyem ufak tefek dediğimiz işleri siz yapın,bu arabaların tamir kitapları var genelde Haynes kökenliler iyidir,onlardan edinin forum ve internet ayrıca bilgi kaynıyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR