Ben de yaptırmıştım, Würth'ün yapışan siyah izolasyon malzemesini kullandık alt tarafa da yine Würth izolasyon yapıldı.Özellikle soğuk iklimde yaşayanlar için bence olmazsa olmaz,aracın iç ısısını muhafaza ettiği gibi çok konforlu hale de getiriyor. Binek aracı olup soğuk iklimde yaşayanlara da yine tavsiye ederim izolasyon olayını.
Yalnız nazicene tavsiyem Amerikan araçlarının ön radyatör kısmını kesinlikle kapatmayın.Özellikle de XJ'lerin. Belki sıcak havada rampa çıkmadığınız için fark etmeyebilirsiniz ama ön tarafı kapattığınız zaman soğutma kabiliyetini ciddi azaltıyorsunuz. Şanzıman yağı için de ayrı bir soğutucu olmadığı için özellikle uzun rampalarda hareret ciddi seviye de yükseliyor.Çözüm olarak genelde termiğin içinin boşaltılıp sürekli pervanenin son hız da dönmesi sağlanıyor ki bu da devir daime zarar.
Yazın çok fazla dağ,bayır rampa çıkardım hep hararet sorunu yaşadım,tesadüfen önceki iki küçük aydınlatma lambasını söktüğüm zaman tüm dertlerim bitti.O bile çok şey farkettirdi.