Jeep Cherokee Xj İzolasyon Çalişmasi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,407

kaneruslu

Kamp II
Web
www.kanerotomotiv.net
17022052_10154690646879580_8790560287355819294_n.jpg
17156170_10154697530994580_4648807854393950706_n.jpg
17022178_10154690646674580_5981343439373642166_n.jpg
JEEP CHEROKEE XJ İZOLASYON ÇALIŞMASI

Etiketler

Ben de yaptırmıştım, Würth'ün yapışan siyah izolasyon malzemesini kullandık alt tarafa da yine Würth izolasyon yapıldı.Özellikle soğuk iklimde yaşayanlar için bence olmazsa olmaz,aracın iç ısısını muhafaza ettiği gibi çok konforlu hale de getiriyor. Binek aracı olup soğuk iklimde yaşayanlara da yine tavsiye ederim izolasyon olayını.

Yalnız nazicene tavsiyem Amerikan araçlarının ön radyatör kısmını kesinlikle kapatmayın.Özellikle de XJ'lerin. Belki sıcak havada rampa çıkmadığınız için fark etmeyebilirsiniz ama ön tarafı kapattığınız zaman soğutma kabiliyetini ciddi azaltıyorsunuz. Şanzıman yağı için de ayrı bir soğutucu olmadığı için özellikle uzun rampalarda hareret ciddi seviye de yükseliyor.Çözüm olarak genelde termiğin içinin boşaltılıp sürekli pervanenin son hız da dönmesi sağlanıyor ki bu da devir daime zarar.

Yazın çok fazla dağ,bayır rampa çıkardım hep hararet sorunu yaşadım,tesadüfen önceki iki küçük aydınlatma lambasını söktüğüm zaman tüm dertlerim bitti.O bile çok şey farkettirdi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR