Arama sonuçlarınız

1. T

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

Sigortacının doldurmasına gerek yok, şu siteden güncel kasko değerinizi öğreniyorsunuz. Belli model öncesini excel dosyası olarak veriyor yine aynı site. Yukarıda sekmede benim aracımın model yılı yok diye endişelenmeyin tüm model yılları mevcut. MotorluTasitVergisi Sonra yine google'dan "mtv...

2. T

Serviste komple yenilenmesi veya yeniden araç hazırlanması sizi yorar.Mümkün olduğu kadar yeni nesil ve az kmli bir araç bakın,zaten bütçenizde buna uygun.İlanları sadece örnek olsun diye atıyorum. Bu araçların hepsi işinizi fazlası ile görür,bütçenizi de geçmez. Takip edin bir süre ilanları en...
  3. T

Grup olayı çok önemli,örneğin aşağıdaki gibi gruplar mı? Bu önemli çünkü ailenizi alıp bir iki arkadaş da edinip mangal,piknik,çocuklar doğada oynasın türü bir gezi düşünüyorsunuz gibi geldi.Tam olarak beklentinizi yazarsanız ona göre yardımcı olmaya çalışalım. Yoksa böyle bir grup mu?

4. T

Nissan Qashqai, Duster Vs.

Bütçeye uygun bir crossover size uyar. Skoda Yeti,Nissan,Toyota Rav4,Honda HRV vs vs işte.
  5. T

Kadjar, Duster, Ve Qashqai'daki 4x4 Sistemi Hk.

Klasman farkı var,sadece 4x4 değil farklı teknolojilere sahipler.Yukarıdaki araçlarda ESP o yazdığınız maddelerde görev alır diferansiyel kilidi gibi davranır ama tabi bu da bir yere kadar.BMW,Subaru,Jeep vs gibi üst klasman araçlarda elektronik diff kilidi,LSD gibi sistemler de yer alır ESP'nin...

6. T

Arkadaşın dediği gibi 16 yaş ve üzeri model alırsanız kasko indirimi ile birlikte yıllık 1255 TL . Sigortası da tam bilmiyorum ama 500 TL'nin üzerinde sanırım. Bunlar pahalı gelir derseniz ZJ 4.0 veya XJ 4.0 araçların ki kasko indirimi ile yıllık 877 TL 'dir. Sigorta olarak da yine bu araçlar...

7. T

Defender Doğru Bir Karar Mı

Defender arkadaşın dediği gibi fazla lüks kalır hele ki yabancı iseniz.Yolların çoğu asfalt, köy yolları için altı biraz yüksek araç yeter ( Dacia Sandero Stepway gibi yani ) yol açısında mahrumiyet bölgesi değil çok kötü olarak beklemeyin kısacası. 4x4 araç en çok kışın karda,buzda kullanırken...
  8. T

Zj Alırken Dikkat Edilecek Hususları Biliyoruz. Ya Satarken?

Ön ve arka takımı yaptırdım diyor tekrar niye kontrol ettirsin veya ustaya gitsin ki bunun için? Kutudandır o boşluk,Davut Usta baksın anlar,eğer çok fazla değilse ustalar genelde erteler çünkü bu yaştaki araçların çoğunda var,eğer hissedilir düzeye gelmişse veya siz yaptırmak istiyorsanız...
  9. T

Hissedilir boşluk normal değil,eğer daha önce direksiyon kutusu revizyon olmadı ise yaptırmanız lazım.Kısacası kutu revizyon olacak.

10. T

4 Low'da Iken Boşa Çıkması ?

Arada mutlaka kontrol edin,çok riskli bir duruma maruz kalmışsınız.İleri de belli olur yağsız kalmanın nelere sebep olup olmadığı.

11. T

Ilk Offroad Aracım Olarak Xj Düşünüyorum Sizce

Sebebi basit, çünkü bu araçların fiyatları halihazır çok çok uygundu,gerçi şu anda bile uygun. Sebebi yukarıda saydığınız vergi,yakıt ve sigorta maliyetlerinin çok olacağı kanısı ( gerçi bu hala var ). Ama biraz araştıranlar bakıyor ki aslında bu araçların bu maliyetleri sanıldığı kadar yüksek...
  12. T

Benzinli Jeep Grand Cherokee (1995) Yakıt Sarfiyatı

Bu motorla eski nesildir,toleransları çok yüksektir,zararı yok yeter ki ustalığı iyi ve kit kaliteli olsun ( BRC,Lavota vs vs ). Arazide yıllardır LPGli kullanıyor sonuçta bunlar. Tüketim ise neredeyse yarı yarıya düşüyor,.5.2 V8 için ortalama, uzun yol 10 lt - normal şehir içi 15 lt-sıkışık...

13. T

Üste tapası var açıyorsun elini o delikten içeri soktuğun zaman yağın durumu anlaşılır tabi tapayı açınca seviyesi de.
  14. T

Ilk Offroad Aracım Olarak Xj Düşünüyorum Sizce

Bunun gibi birçok nokta var ama bunların tamamının veya büyük bir kısmının olmadığı araç bulmak imkansız.Bulsanız bile f/p aracı olmaz millet 20-25 bin TL'ye sorunsuz,hiçbir eksiği olmayan araç arıyor ki buna kozmetik eksikliklerde dahil.Yok böyle bir araç en azından ben hiç rastlamadım...
  15. T

Ilk Aracım Olacak.. Fikir Ve Önerisi Olan Varmı?

ZJ güzel araçtır,kötü diyen çarpılır :) Biraz maliyetli işte,bunu bilen için sorun yok zaten.

16. T

Get aracın düzenini,geometrisini bozar,eski yumuşaklığı kaybolur vs vs. Şöyle düşün bu iş get ile olsa niye bütün firmalar yükseltme kiti çıkartıyor değil mi? 500-1000 TL'ye herkes hallederdi get ile. Sonra pişman olursun get'i söktürürsün ona da bir işçilik verirsin,ikinci elde söktüğün get...
  17. T

Mahsuru yoksa neler yapıldı kaç para tuttu yazmanın bir mahsuru var mı? Bir de get taktırmayın,yükseltme kiti alın pişman olursunuz sonra verdiğiniz para da boşa gider. 3 ", 3,5" veya 4 inç yeterlidir günlük kullanım içinde,ilerde alırsınız bütçe yoksa acele etmeyin böyle bir süre ( en az 6 ay )...
  18. T

1-4L dişlisi aşınmıştır 2- Arazi şanzımanındaki yağ pompası bozulmaya başlamıştır veya ucunda az da olsa kırık vardır tam yağ pompalayamıyordur.(4H'ye de zor geçiyor ve ara sıra atıyorsa dişliden %99 sebep pompadır) 3-İki nolu arıza varsa 1 nolu arızaya da sebep olur bir süre sonra yani ikisini...

19. T

Araziye giriliyorsa ara sıra olur ama sürekli olması bence de normal değil. Ama sadece rutin bakım da normal değil,araziye girince illa bir yerine zarar veriyorsunuz zorlayınca ama tabi sadece yayla yollarında kullanılıyorsa birşey diyemem. Offroadçunun bir altı doğa gezicinin bir üstünden...
  20. T

Keçe,conta vs normaldir, VX100 alın onda da gerekir değişmediyse.Bundan sonra açacak masraflara göre yol haritanızı belirlersiniz.Lastik vs harici +5 bin TL masraf normaldir eğer bu masrafın üzerini zorlamaya başlarsa araç ile yollarınızı ayırmaya karar verin derim.Çünkü daha fazla masraf...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR