Ilk Aracım Olacak.. Fikir Ve Önerisi Olan Varmı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hco80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,378
Get aracın düzenini,geometrisini bozar,eski yumuşaklığı kaybolur vs vs. Şöyle düşün bu iş get ile olsa niye bütün firmalar yükseltme kiti çıkartıyor değil mi? 500-1000 TL'ye herkes hallederdi get ile. Sonra pişman olursun get'i söktürürsün ona da bir işçilik verirsin,ikinci elde söktüğün get para etmez verdiğin para ile kalırsın,get işinde en karlı çıkan her zaman ustalardır :smiley:

Etiketler
Get aracın düzenini,geometrisini bozar,eski yumuşaklığı kaybolur vs vs. Şöyle düşün bu iş get ile olsa niye bütün firmalar yükseltme kiti çıkartıyor değil mi? 500-1000 TL'ye herkes hallederdi get ile. Sonra pişman olursun get'i söktürürsün ona da bir işçilik verirsin,ikinci elde söktüğün get para etmez verdiğin para ile kalırsın,get işinde en karlı çıkan her zaman ustalardır :smiley:
Doğru söze ne denir çok güzel bir açıklama yaptınız o Zaman ileride bende araca yükseltme kiti uygulucam sonra da lastik

herkesın aracı hayırlı olsun.

arkadaslar nıssan pathfınder, kare kasa yada zj arac arayısım devam edıyor... 20-22 bın arası arac arıyorum.. hafıf yapılı araclar tercıhım..

Get ile 1 yil sürdüm ve bir sorun yasamadim direksiyonun bazi ilginc hareketleri disinda. Ama yine de önermem, şuan kitli 4 inch yukseltmeli araç kullaniyorum, konfor, performans ve yol tutuş daha iyi. 200 tl get ile 3500 - 4000 tllik kit arasinda elbette fark olacaktir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim size de bakas bey yorumlarınız benim fikrimi netleştirme de yardımcı oluyor...sizler geziler yoksa offroad mı yapıyorsunuz ?

Normalde 1.5 yildir 5.9 varken hicbirini yapmiyordum :smiley: Öncesinde xj varken ufak geziler icin get + bfg at ile yetiniyordum. Şimdi şeytan mi dürttü nedir, biraz fazlasini istedim. Kare kasayi satarken pismandim, bir tane daha almazsam olmazdi yalan yok. Almişken de zamaninda istedigim ama olmayan her şey olsun istedim.

Kararinizi verirken ancak farketmissinizdir, XJ sahibi olmus ya da hala süren kişilerin pek kötü bir şey dedigine pek rastlamazsiniz. Çünkü zj lerin tam tersi az beklentiyle aliyor oluyorsunuz araci. Etraftan duyuyorsunuz, içi dar, arkasi takoz, elektrikli konfor elemanlari yok, ses alir vs vs. Gidip denediginizde ve aldiginizda en kotusune hazir gider ve çoğu şeyin bahsedilenden iyi olduğunu görürsünüz. Bu beklentilerin sürekli aşilmasi durumu xj yi benim için hep en iyi opsiyon yapiyor. Biraz ön yargiliyim o yüzden, aman yanlis yönlendirme yapmayim :smiley:

Normalde 1.5 yildir 5.9 varken hicbirini yapmiyordum :smiley: Öncesinde xj varken ufak geziler icin get + bfg at ile yetiniyordum. Şimdi şeytan mi dürttü nedir, biraz fazlasini istedim. Kare kasayi satarken pismandim, bir tane daha almazsam olmazdi yalan yok. Almişken de zamaninda istedigim ama olmayan her şey olsun istedim.

Kararinizi verirken ancak farketmissinizdir, XJ sahibi olmus ya da hala süren kişilerin pek kötü bir şey dedigine pek rastlamazsiniz. Çünkü zj lerin tam tersi az beklentiyle aliyor oluyorsunuz araci. Etraftan duyuyorsunuz, içi dar, arkasi takoz, elektrikli konfor elemanlari yok, ses alir vs vs. Gidip denediginizde ve aldiginizda en kotusune hazir gider ve çoğu şeyin bahsedilenden iyi olduğunu görürsünüz. Bu beklentilerin sürekli aşilmasi durumu xj yi benim için hep en iyi opsiyon yapiyor. Biraz ön yargiliyim o yüzden, aman yanlis yönlendirme yapmayim :smiley:

Bu zj kötüleme neden xj kullanıcıları tarafından oluyor hep anlamıyorum ben jz den vazgeçmem şahsen ne sıkıntı çıkarırsa çıkarsın komfor güç tutku çekicilik hepsi onda!sorunsuz arabamı var Allah aşkına

Sent from my iPhone using Tapatalk

En yakın arkadaşım 2 yıldır biniyor defalarca kullandım onun vesilesiylede cj bakmaya başladım bikaç araç tecrübe ettim sonrasında hayrettin ustanın yardımıyla bi zj aldım ve şimdi karşısına oturup çay içiyorum

Ve bu bahsettiğim arkadaşım da yıllardır bir fiil birşeyleriyle sürekli uğraşır bence elektronik fazla olduğu için bi tık sıkıntıkılı olabilir ama değer

Bu zj kötüleme neden xj kullanıcıları tarafından oluyor hep anlamıyorum ben jz den vazgeçmem şahsen ne sıkıntı çıkarırsa çıkarsın komfor güç tutku çekicilik hepsi onda!sorunsuz arabamı var Allah aşkına

Zj ye tek kelime laf etmedim yazimda hocam, hatta tam olarak xjcilerin aslinda niye bu tarz konustugunu anlatmaya çalistim :smiley: Beklenti az gidiyorsun, beklentileri gereginden fazla karşiliyor. Zj den ise ben beklentim yuksek bir insanim, ama 5.9da anca aradigimi bulabilmistim. Onda da yalan yok, bakimsiz almisim ocagima incir agaci dikti 1 yil :smiley: ön yargim oldugunu soyledim, ama benim fikrim kendime munhasirdir. Hakliyim degilim bu surucusune aittir.

Gavur benzinde deliriyor gazın ayarın kaçırdık hemen döndü ( dünya gibi)neyse geceniz iyi herşey gönlünüzün dilediği gibi olsun

Zj ye tek kelime laf etmedim yazimda hocam, hatta tam olarak xjcilerin aslinda niye bu tarz konustugunu anlatmaya çalistim :smiley: Beklenti az gidiyorsun, beklentileri gereginden fazla karşiliyor. Zj den ise ben beklentim yuksek bir insanim, ama 5.9da anca aradigimi bulabilmistim. Onda da yalan yok, bakimsiz almisim ocagima incir agaci dikti 1 yil :smiley: ön yargim oldugunu soyledim, ama benim fikrim kendime munhasirdir. Hakliyim degilim bu surucusune aittir.

Bende toplam alır almaz 5000 lira masraf yaptım LPG bakımı da tamamlandı herkesin inşallah bundan sonra daha fazla masraf çıkarmaz bana ocağım sönücek yoksa :smiley: ama çok zevkli bir araç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR