highoutput
Zirve
iyi araçlar hemen satılır galeriye alışveriş sitelerine düşmez.Raiçler aşağı yukarı bellidir.
Dün bolca amerikancı ve ustalarıyla birlikte vakit geçirdim kesinlikle bunun yanlış olduğunu söylüyorlarZj ler sürekli 4x4 olup yakıt sarfiyatı bakım masrafları XJ ye oranla yüksektir.
Xj ler V motor değildir ve elektronik içermez o sebeple tercih edilir.
96 ve üzeri 5.2 bakıyorum,çok temiz olursa neden 4 olmasın dendi ama öncelik bu@matchplus Noldu sen XJ den vazmı geçtin ?
hocam bende lerado almak istiyordum yanlız uzun yıllardır american kullanan abilerimin ısrarları sonucunda vazgeçtim 96 ve üzeri 5.2 v8 almamı ısrarla şiddetle tavsiye ettiler bunu söyleyen ise 40 yıllık american ustası bi abimiz 3 krş fazla yakar bol bol kare kasa çekersin diyor aynı paraya ata binmek varken neden eşşek arıyorsunuz diyor..
Hocam bjnu söyleyen adamın benden bir menfaati yok tesadüfen tanıştığım bi adam l200 datçaya gönderdim alan kişinin arkadaşıda işyerimin altındaki sitede oturuyormuş o geldi baktı adamda hem 5.2 var hem 4.0 yıllarca amerikada yaşamış jeepin satış müdürlüğünü yapmış bi adam iyilik yaptı servisine götürdü ustasıyla tanıştırdı 2 tane araba gösterdim 2 sinide alma dediler vs..sonrasında da artılarını eksilerini anlattılar insanlar burda fikirlerini beyan ediyor bu arkadaşta bende lerado alıp 15 20 lira harcayıp offroad yapmıcaz az çamurda oynarız biraz karda yanlarız kötü yldan geçerken altı sürtmez olay buSaçmalamışlar net, ondan mı Amerika'da ya XJ ya da Rubicon kullanılıyor? ZJ daha konfor ağırlıklıdır sert araziye gelmez,çabuk kırılır hatta XJ'nin birçok alt yapısı Japon ve Amerikan Sanayinin efsanelerinin birleşimidir.
Ben koltuğumda rahat rahat oturacağım,deri koltukta yayılacağım giderken mantığı ile baktılarsa doğru ZJ daha iyi fakat diğer konularda eğer XJ ye X lira harcarsan ZJ 2X lira harcasın ki bir süre sonra o miktarlar göze batmaya başlar.ZJ kesinlikle f/p offroad aracı değil.
Hocam bjnu söyleyen adamın benden bir menfaati yok tesadüfen tanıştığım bi adam l200 datçaya gönderdim alan kişinin arkadaşıda işyerimin altındaki sitede oturuyormuş o geldi baktı adamda hem 5.2 var hem 4.0 yıllarca amerikada yaşamış jeepin satış müdürlüğünü yapmış bi adam iyilik yaptı servisine götürdü ustasıyla tanıştırdı 2 tane araba gösterdim 2 sinide alma dediler vs..sonrasında da artılarını eksilerini anlattılar insanlar burda fikirlerini beyan ediyor bu arkadaşta bende lerado alıp 15 20 lira harcayıp offroad yapmıcaz az çamurda oynarız biraz karda yanlarız kötü yldan geçerken altı sürtmez olay bu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kimsenin yokki burda sadece bildiklerimizi öğrendiklerimizi paylaşmıyormuyuz adam leradoyu sıfır almış limitedi 2 yaşındayken 5.2 ile girdiğim çıktığım yere lerado sokamazsın diyor bu adamın da bi bildiği vardır sanırım..ama şöyle bir husus varki hayrettin usta asla ve asla 96 nın altın 5.2 ne kadar temiz olursa olsun almayın diyorAlıp deneyin sonra yorumlarınızı yazarsınız,sonuçta benim de menfaatim yok
Abicim sen işin masrafındasın hala bu arabayı alınca illa yükseltip vinç takıp çamur lastiği koymakmı gerekli?Alıp deneyin sonra yorumlarınızı yazarsınız,sonuçta benim de menfaatim yok Ama o anlattıklarınız için crossover da yeterli,boşuna bu araçlara masrafa gerek yok o zaman derim.
Abicim sen işin masrafındasın hala bu arabayı alınca illa yükseltip vinç takıp çamur lastiği koymakmı gerekli?
Sent from my iPhone using Tapatalk
@matchplus sen anlatlanlardan bahsediyorsun @tenekekutu ile ben yaşadıklarımızı tecrübelerimizi paylaşıyoruz.Ben araç satmiyorum araç almıyorum tamirci değilim galerici değilim.Yazdıklarım tavsiye niteliğindedir.Kimseye şunu alma bunu al demiyoruz.