Besta da mı ?Aynı sorunu ben yaşadım arazi şanzımanı yağsız kalmış senkromeç dişliyi yemiş grubu komple değiştirmiştim işçiliği pahalı parçaya nazaran
geçmiş olsun
orgasmatron kardeş rotilleri kia servisine getirtmiştim bulamaz isen konya da eskilerini ısıl işlemden geçiriyorlar körükleri yenileyip gönderiyorlar mazda b2500 lerinki uyar ufak bir işlem ile ford rangerinki uyar şanzımana gelince batak bir arazi geçişinde yoldan çıkp yüksek otların bulunduğu bir tarla da giderken büyük bir taşı altına aldı arazi şanzımanında küçük bir delik açılmış yağ oradan akıp gitmiş o sebep ile tamamen benim hatam yoksa normal şartlarda kırman mümkün değilBesta da mı ?
Dopamin hocam on takimlari rot rotilleri nereden bulucaz ?
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi on duzen b2500 ile ayni mi mesela salincaklar falan ?orgasmatron kardeş rotilleri kia servisine getirtmiştim bulamaz isen konya da eskilerini ısıl işlemden geçiriyorlar körükleri yenileyip gönderiyorlar mazda b2500 lerinki uyar ufak bir işlem ile ford rangerinki uyar şanzımana gelince batak bir arazi geçişinde yoldan çıkp yüksek otların bulunduğu bir tarla da giderken büyük bir taşı altına aldı arazi şanzımanında küçük bir delik açılmış yağ oradan akıp gitmiş o sebep ile tamamen benim hatam yoksa normal şartlarda kırman mümkün değil
SOYDA OTOMOTİV;Rotil,rot başı,rot kolu,dövme süspansiyon parçaları ve rotilli kol İmalatcısı Konya