Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: BMW R51 1938 Üretim
Tabi kullanılıyor, türkiyedede halen kullanılıyor bu yaz akdeniz turu düşünüyoruz classic bmw lerle kendi motorumun resmini yükliyim diger 3 motorda bmw classic olacak eşim bacanak ve baldızla birlikte ufak bi akdeniz turu düşünüyoruz olympos a kadar.. ben ve eşimin motoru
Ynt: Rapido 400GS 400 Mondial'in Yeni Motoru
imaj cok hoş olmuş bence fakat arazide randuman verecegini sanmıyorum yinede fiyat dediginiz gibi 4-5 civarları olacaksa yollarda bolbol görürüz..
Ynt: BMW R51 1938 Üretim
Suan seyehatte oldugum icin telefondan cevap yaziyorum size yapmis oldugumuz ve yurt disinda ödül alan classic bmw lerin fotograflarini yollicam soylemek istediklerimi daha iyi anliyacaginizi umuyorum.
Ynt: Kayseri'deki 110'lar
cemil bey özel harekattan cıkma olan defenderlar yani port bagajı olan lacivert defenderlar sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak durumda
Bu araçlar tamamen ticari olarak alınıp satılıyor arac sahiplerinin çok bi bilgisi yok ihaleden 20 tane aldılar sanırım gelın bakın gösterin deniyor genelde gidip bakmak görmek en dosrusu zaten
bu aralar bende düşünmüyor degilim cj5 im vardı fakat ufak gelmeye basladı ben eşim ve 2 rott um sıgmıoruz malum :) bende defender düşünüyorum bu araclardan bi ikşi tanesi olgun lpg nın yanında duruyor onlar almıs yapmıslar satamayı düşünüyorlardı ama ne yaptılar bi...
evt kendim gittim cok defender ustası degilimdir fakat masraf istedikleri cok açık yeni sanayi yolunda dsi nin karsısında 2 defender daha var haki yeşil askeri araçlar onlar duruyormu bilmiyorum ama bi bakın isterseniz bu baktıklarınız araclardan kapalı alanda olan...
cemil bey merhaba bu araçların bi ikisine bende baktım siz baktınızmı bilmiyorum faka baya emek isteyen araclar cok hor kullanılmıs sadece görüntüde biraz iyiler o kadar