BMW R51 1938 Üretim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,410

Etiketler
Ynt: BMW R51 1938 Üretim

o zaman baslıyalım 8)

hhhqq.jpg

GetAttachment.jpg

bunlar almanyada halen kullanılıyor hemde göründükleri gibi yani pak klasikler arasında yer almıyor,ülkemizde klasik olarak bakılıyor,zaten bunlarda müzede değil kullanılan haliyle yansıyan fotolar doğrumu ??? ??? ::smiley:

Tabi kullanılıyor, türkiyedede halen kullanılıyor bu yaz akdeniz turu düşünüyoruz classic bmw lerle kendi motorumun resmini yükliyim diger 3 motorda bmw classic olacak eşim bacanak ve baldızla birlikte ufak bi akdeniz turu düşünüyoruz olympos a kadar.. ben ve eşimin motoru

GetAttachment.aspx.jpg

tt.jpg

vay vay vay,,,, vallahi gözlerim yaşardı ,çocukluğum bu sepetlilerin üzerinde geçti ne güzel günlermiş babam bunların profudur kendisi marangoz olamsına rağmen hastalık işte tüm herşeyini gözü kapalı yapardı çok iyi hatırlıyorum dükkanda yanyana 5-6 tane BMW lerin olduğunu yav biri kalsaydı şimdi biz motora alışmıyalım diye ve hayat şartları satıldılar kimbilir nerelerdeler böyle resimleri görünce hep o günleri hatırlar konuşuruz gercekten şimdiki çocuklardan çok şanslı imişim...

motorların hepsi harikaymış :smiley: böyle eski model bir makina bağdat caddesinden kadıköye doğru gelirken mado nun arka sokaklarından biridinde orada duruyor..toplanmamış hurda bir durumda bir tamircinin önünde..80 yaşında çakal bir amcada bulunmakta ( çakal diyorum kendisi tamircidir ve çakalın önde gidenidir elini veren kolunu kaptırır ;D )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR