Arama sonuçlarınız

1. ekimutku

Vitara Hararet Sorunu

Teşekkürler cevap yazdığınız için. sorun: aracımla 7 km yol yaptım vuvv diye bir ses hararet göstergesi oynamadan suyu kaynatıp radyatörden fışkırtıyor. radyatör ustasıyla motor ustasını birbirine düşürdüm :) radyatörcü ben şişledim kanalları açtım su devirdaim yapıyor ancak daha önce radyatör...

2. ekimutku

Vitara Hararet Sorunu

4x4 coffee sorunu bulabildiniz mi .usta ne dedi
  3. ekimutku

Vitara Hararet Sorunu

4. ekimutku

Vitara Ya Uygun Radyatör (acil Yardım)

Arkadaşlar aracim 1.6 93model manüel Vitara.radyatör delik olduğu için yedek parçacidan yeni radyatör aldım ancak gelen radyatör incecik tek kanallı.ustama gosterdim ben bunu takmam hararet yapar contayi yakarsin dedi.baska bir ustaya gosterdim bu daha iyi olur ince olduğu için suyu kolay...
  5. ekimutku

Arazi Zinciri?

aynı sorun benim 93 vitaramda ortaya çıktı. önce aks kafaları yapıyor düşündük ,değiştirdik ama küt küt ses devam ediyor. arazi zinciri olabilir dendi yarın ona bakacağız

6. ekimutku

Samurai Yedekleri

Ynt: Samurai Yedekleri 95 modele ön makaslar mevcut mudur

7. ekimutku

Satılık Suzuki Samurai Makas Takımı

Ynt: Satılık Suzuki Samurai Makas Takımı merhaba ilan güncel mı
  8. ekimutku

Gezenbilir Ailesi Yardım

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yardım Emin Bey teklifiniz için teşekkür ederim ancak bugün japon hubsları benim araca uyumlu hale getirdik.
  9. ekimutku

Gezenbilir Ailesi Yardım

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yardım ne oldu, insanların senin ne olduğunu öğrenmesi zoruna mı gitti. ben sadece '' dolandırıcı' olduğunu yazdım ki bunda da haksız sayılmam.ama senin gönderdiğin mesajlarda tehdit,küfür, hakaret her şey var. şimdi seni mahkemeye versem yüzde yüz haklıyım,kazanırım...

10. ekimutku

Gezenbilir Ailesi Yardım

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yardım yalan mı söylüyoruz gönderdiğin hubslar 2001 vitaraya uymuyor. sözünün eriysen iade alacağını söylediğin halde onca aramama rağmen neden telefonlarımı açmıyorsun. gönderseydin paramı zaten kargo parasını ben verdim.burdaki sorun ne? şimdi beni 400 tl daha masrafa...

11. ekimutku

Gezenbilir Ailesi Yardım

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yardım son durum şu: dolandırıcıdan haber yok >:( japon hubsları benim araca uydurabilmek için ustam şu an istanbuldan parça getiriyor.masraf 400 tl. bakalım nasıl sonuçlanacak...bir de insanlara güvenmemeyi öğrenecek miyim bilmiyorum..
  12. ekimutku

Gezenbilir Ailesi Yardım

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yardım aynen benim vitara ispanyol. valla ne diyeyim içimden sövmek geliyor.epeydir bekliyorum elime para geçsinde aracımın eksiklerini gidereyim diye şimdi şu adamın yaptığına bak...

13. ekimutku

Gezenbilir Ailesi Yardım

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yardım az önce Eksper otoyla görüştüm bunlar daha eski modellerin hubsları olduğunu söyledi. yani benim aracıma uymuyor.
  14. ekimutku

Gezenbilir Ailesi Yardım

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yardım İlhan bey bende bu camiadan aldım güvenilir diye ama....
  15. ekimutku

Gezenbilir Ailesi Yardım

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yardım Abdullah Bey teşekkürler. gösterdiğim usta epeydir düzcede bu işi yapıyor.hatta daha önceki arabası vitara. resimlerini paylaşıyorum umarım dediğiniz gibi çıkar.

16. ekimutku

Gezenbilir Ailesi Yardım

arkadaşlar, geçen hafta 2001 JLX vitarama bu siteden, surgunefe07 ( Ali Emer ) den çıkma hubs satın aldım. 350 tl'yi havaleyle gönderdim ancak gönderdiği hubslar aracıma uymuyor.( gönderdiği hubslar Japon, benim vitara ise İspanyol) telefonda anlaştığımızda herhangi bir sorun çıkarsa iade...
  17. ekimutku

Vitara Hubs 350 Tl Orjinall

Ynt: Vitara Hubs 350 Tl Orjinall Ali bey (surgunefe07) ne oldu .kaç gündür arıyorum telefonumu açmıyorsunuz.böyle mi sözünüzde duruyorsunuz.paramı geri istiyorum.. arkadaşlar bu kişiyi tanıyan bana ulaşabilir mi
  18. ekimutku

Vitara Jlx Şanzuman

Ynt: Vitara Jlx Şanzuman benim 2001 vitaramda da aynı dert var .şanzuman ötme yapıyor ama vites geçişlerinde herhangi bir sorun yok.sorunun nerden kaynaklandığını bilmiyorum basit bir bilyeden de kaynaklanabilr. onun için şu anda bekliyorum gittiği yere kadar... ustamla çıkma şanzıman sormuştuk...

19. ekimutku

Kış Lastiği Yardımı

Ynt: Kış Lastiği Yardımı altınızda vitara gibi bir arazi canavarı olduğu için ben MT lastik önerdim.yok asfalt dışına çıkmayacaksanız şu sitede kış lastiği var. http://www.lastik24.com/Urun/bridgestone-4x4-oto-kis-lastigi-19580-r15-96r-dmv1-_102
  20. ekimutku

Kış Lastiği Yardımı

Ynt: Kış Lastiği Yardımı şu siteye bakarsanız uygun fiyata aradığınız ölçülerde lastik var.iyi günler. http://www.artvinticaret.com/19580R15-XL-100Q-4x4-Jeep-Lastik-Marshall-KL71-MTSIYAH-TBL,PR-33818.html

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR