Gezenbilir Ailesi Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekimutku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,154

ekimutku

doruklara sevdalandık
Yer
Artvin
arkadaşlar, geçen hafta 2001 JLX vitarama bu siteden, surgunefe07 ( Ali Emer ) den çıkma hubs satın aldım. 350 tl'yi havaleyle gönderdim ancak gönderdiği hubslar aracıma uymuyor.( gönderdiği hubslar Japon, benim vitara ise İspanyol) telefonda anlaştığımızda herhangi bir sorun çıkarsa iade alacağını söylemişti. Kaç gündür arıyorum telefonlarımı açmıyor,mesajlarıma yanıt gelmiyor.anlayacağınız....bu kişiyi tanıyan varsa yardımcı olabilir mi. Antalya- Manavgat'ta ikamet ediyor..

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yardım

Abdullah Bey teşekkürler. gösterdiğim usta epeydir düzcede bu işi yapıyor.hatta daha önceki arabası vitara. resimlerini paylaşıyorum umarım dediğiniz gibi çıkar.

13012014131.jpg

13012014132.jpg

ne diyeyim inşallah yanlış anlaşılma vardır ...
hub montajı zor bir şey değil zaten alyan anahtar lazım çentiği denk getirip alyanla vidaları sıkılacak...
başka bir şey yok

az önce Eksper otoyla görüştüm bunlar daha eski modellerin hubsları olduğunu söyledi. yani benim aracıma uymuyor.

hub un içindeki dişleri say birde aracının aks başındaki dişleri .eğer sayılar tutmuyorsa uymaz.
yanlış hatırlamıyorsam otomatik viteslerin farklı düz viteslerin farklı oluyordu.

aynen benim vitara ispanyol. valla ne diyeyim içimden sövmek geliyor.epeydir bekliyorum elime para geçsinde aracımın eksiklerini gidereyim diye şimdi şu adamın yaptığına bak...

geçmiş olsun diyelim...candan cıkaçak varmış maldan çıkmış diyelim..
bir süre daha ses çıkmazsa aileden birinin ihtiyacı vardır satarsınız...

ne yalan söyleyeyim iyi ki satmışım vitarayı herşeyi ayrı dert..:smiley:

son durum şu:
dolandırıcıdan haber yok :mad:
japon hubsları benim araca uydurabilmek için ustam şu an istanbuldan parça getiriyor.masraf 400 tl. bakalım nasıl sonuçlanacak...bir de insanlara güvenmemeyi öğrenecek miyim bilmiyorum..

surgunefe07' Alıntı:
sen nasıl bir insansın sen ilanda gördün hubsları ve bunlar dedin bende gönderdim sonra artislik yapıosun küfürler iftiralar atıyosun ben antalya manavgattayım bu yazdıgın mesajlarıda sana yedirecegim fazla merak etme

Özel mesajlar Gezenbilir Yöneticilerini ve Forumu sorumlu durumda bırakmaz.
Lakin bu mesajınız aleni tehdit içeriyor.
:(

yalan mı söylüyoruz gönderdiğin hubslar 2001 vitaraya uymuyor. sözünün eriysen iade alacağını söylediğin halde onca aramama rağmen neden telefonlarımı açmıyorsun. gönderseydin paramı zaten kargo parasını ben verdim.burdaki sorun ne? şimdi beni 400 tl daha masrafa soktun.

surgunefe07' Alıntı:
sen nasıl bir insansın sen ilanda gördün hubsları ve bunlar dedin bende gönderdim sonra artislik yapıosun küfürler iftiralar atıyosun ben antalya manavgattayım bu yazdıgın mesajlarıda sana yedirecegim fazla merak etme

Yaaa ne biçim bir iş bu ekimutku derdini anlatıyor günlerdir ulaşamadığını anlatıyor sen kalkmış tehdit ediyorsun.
Ayıptır yaa bir ticaret yapmışsınız satarken iyiydi de geri vermek isteyincemi kötü oldu alıcı.

ne oldu, insanların senin ne olduğunu öğrenmesi zoruna mı gitti. ben sadece '' dolandırıcı' olduğunu yazdım ki bunda da haksız sayılmam.ama senin gönderdiğin mesajlarda tehdit,küfür, hakaret her şey var. şimdi seni mahkemeye versem yüzde yüz haklıyım,kazanırım .ayrıca kaybettiğim paranın kat ve kat fazlasını alabilirim.gerisini sen düşün...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR