Vitara Jlx Şanzuman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lazoli_55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,301

lazoli_55

Ana Kamp
Yer
SAMSUN
Herkeze selam.

93 model jlx'im şanzumandan ses çıkartıyor ve vites geçişlerinde takılma yapıyor bazen geçmiyor bazen geçiyor.
Elinde sağlam çıkma şanzumanı olan varsa fiyatları hakkında bilgi verebilirmi??
Almaya düşünüüyorum ve fiyatlarını öğrenip kendimi ona göre ayarlıcam yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Vitara Jlx Şanzuman

benim 2001 vitaramda da aynı dert var .şanzuman ötme yapıyor ama vites geçişlerinde herhangi bir sorun yok.sorunun nerden kaynaklandığını bilmiyorum basit bir bilyeden de kaynaklanabilr. onun için şu anda bekliyorum gittiği yere kadar... ustamla çıkma şanzıman sormuştuk ,değişmediyse 1200 tlden başlıyor.

Bir ustaya gösterdim şanzuman ağlıyo dedi.Bunu kimse yapamaz dedi şanzumanı değişmek en iyisi dedi.

1200 çok bence daha ucuzları oldugunu duydum 700 felan gibi

jlx 5 kapı galiba şanzıman bir soruşturayım bir ...düz şanzıman değil mi

Okan arkadaş;
hem avcı hem suzuki ci olarak yardımım olursa ne mutlu...
uçar avcısı mısın

Bende avın hertürlü hastalığı var ;D ;D

Yazın baraja giderim balığa 2 gün kalırım.Kışın göllere ördeğe.
Bende hem kara hem deniz avı hastalığı var şimdide suzuki hastalığını kaptım hayatımı yedi bu hastalıklar ;D ;D

suzuki hastalığına kötü başlangıc olmuş...
vitara 93 ve 94 modelllerde aynen senin gibi problem üstüne problem..
sattım şimdi kafam rahat araçların keyfini çıkarıyorum...
vitara da keyif biraz zor gibi geliyor bana :smiley:
şanzıman ağlıyorsa geçici bir çözüm söyleyebilirim...problemi çözmez ancak sesi azaltır..

bende balık avı dışında her av var.her yıl hedefim biraz bıldırcın,birkaç keklik,birkaç tavşan, birkaç domuz,ve ördek vurmak
yani çeşit avcısıyım..bu çeşitleri tamamladım mı benim işlem tamamdır.
senin şanzıman olayını yarın bir aksilik çıkmazsa cevaplarım var veya yok ve fiyat konusunda

Geçici çözüm ne??

Bende balık hastalığıda var ekstra :smiley:
İş sitresini anca bunlarla atabiliyom yoksa çalışamıyom ;D ;D
Şu sorunları halletsem rahatlıcam daha sıkıntım kalmıcak inşallah

molikold lu yağ kullanırsan ses azalır ..
umarım maddenin adı yanlış değildir...
sen yinede ustana bir sor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR