Arama sonuçlarınız

1. uda4a

Ankara Maltepe İlköğretim Okulu görevli öğretmen yada tanıdık

Arkadaşlar herkese merhaba, Bildiğiniz üzere ülkemizde eğitim sisteminin problemlerinden dolayı, okul çağına gelmiş çocuklarımız için her anne baba gibi, bizde arayışlar içine girmeye başladık. Ankara da Maltepe İlköğretim okulunu tercih etmiş bulunmaktayız, okul hakkında danışmak istediğim bir...

2. uda4a

Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

Vayyy, arkadaşlar bende sabırsızlandım şimdi daha kargo haberi gelmedi ama sanırım bugün benimde elime ulaşır. Teşekkürler.
  3. uda4a

Mücahit bey, hepsini bir kalemde halletmek adına sizi anlıyorum ama bu arada gri leri gönderebilirseniz, en azından kendi içimizde değişim yada firmadan değişim konusunda da zaman kaybetmemiş oluruz.Düşünürseniz sevinirim. Teşekkürler.

4. uda4a

Mücahit bey, Mesajınızdan anladığım kadarı ile siyah renkte sıkıntı var gibi, doğumu anladım bilmiyorum.Gri de durum nedir öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa. Teşekkürler.
  5. uda4a

Merhabalar, bu mesaj genel bir mesaj mıdır? Kişiye özelmi anlayamadım. İrtibata geçmemiz gereken birileri varmı Mücahit bey bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

6. uda4a

Lykia Yolu üzerinde Antik Andriake Limanında Yeni Camping

Ynt: Lykia Yolu üzerinde Antik Andriake Limanında Yeni Camping Evet bende merak ettim google amcaya sordum linki mevcut. http://www.andriake.com/ Çok yanıltmak istemiyorum ama sanki daha önce nette gezinirken burasının ismi daha farklı idi, el değiştirmiş olabilir.Yada ben halusinasyon görüyor...

7. uda4a

Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011)

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Gökhan bey, özellikle Cuma günü yağış görünüyor.Ben bizim meterolojiye pek güvenmiyorum, Dün arkadaşla yürüdük kızılcahamam tarafında, meteorolojide tamamen kapalı görünüyordu, diğer sitelerde parçalı bulutlu.Zaman zaman hava...
  8. uda4a

Günübirlik Dağcılık Etkinliği 46 Madde

Ynt: Günübirlik Dağcılık Etkinliği 46 Madde Kesinlikle katılıyorum
  9. uda4a

Hangi Termos?

Ynt: Hangi Termos? Sn Janissary, Uzun zaman bende bütçe ayıramadığım için termos işini bu seneye bırakmıştım ve Ocak 2011 de ferrino marka termos edindim. Soğuk deneyimim olmadı ama sıcak konusunda birazda özenli muhafaza ederseniz, 24 saat sonra, ilk koyduğunuz sıcaklık kadar olmasada, rahatça...

10. uda4a

Dün özelden mesaj atmıştım Mücahit beye, çarşamba , perşembe geleceğini söylemiş satıcı(üretici) ne ise.

11. uda4a

GPS Cihazı Tavsiyesi

Ynt: GPS Cihazı Tavsiyesi Pardon siz rota çizdirilmesi olayını sormuşsunuz, 1- Google earth te rota (iz kaydı) çizilir 2- Farklı kaydettten KML uzantılı dosya olarak kaydedilir. 3- GPSBABEL vb benzeri programda Garmin gbd dosyasına convert edilir. 4- convert edilen dosya mapsource de açılır...
  12. uda4a

GPS Cihazı Tavsiyesi

Ynt: GPS Cihazı Tavsiyesi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57650.0 bu konuyu takip edin,

13. uda4a

Motorsiklet ile Kamp için Çadır ve Çanta Önerileriniz?

Ynt: Motorsiklet ile Kamp için Çadır ve Çanta Önerileriniz? Kafanızı bulandırmak istemem ama eğer kampçılık ve doğa yürüyüşleri ile ilgilenmiyorsanız sadece 1 sefer yazı çıkarmaksa amaç bu kadar pahalı ürünlere yönelmeden de sorununuzu çözersiniz, şu anda olmasa bile eskiden yazın sadece uyku...
  14. uda4a

Motorsiklet ile Kamp için Çadır ve Çanta Önerileriniz?

Ynt: Motorsiklet ile Kamp için Çadır ve Çanta Önerileriniz? Deuter çanta konusunda çok iyidir, bende Futura Vario serisini kullanıyorum Yürüyüşlerde, Air contact da etrafımda ki arkadaşlarım kullanıyorlar o modeldende çok memnunlar. Sürekli kamp, yürüyüş vs gibi faaliyetleriniz olacaksa...
  15. uda4a

Posta ve yolcu yanında yurda girecek mallar

Ynt: Posta ve yolcu yanında yurda girecek mallar Öğün bey merhaba, beklediğimiz paket henüz gelmedi ama onun içerisinde gümrüğe takılacak bir şey yok, benim mantığıma göre tabii, yinede buraya bilgi atarım gelişmelerden.

16. uda4a

Amerikadan yakında tanıdığınız gelecek olsa ?

Ynt: Amerikadan yakında tanıdığınız gelecek olsa ? Merhabalar, ilginiz için tekrar teşekkürler.Arctery ürünlerine baktım, diğer sitelerden gerçekten çok hoş,kaliteli ama bir o kadarda pahalı ürünler. Sipariş şansımı yitirmiş değilim, orada yaşayan akrabalarım olduğu için giyim eşyaları gümrüğe...
  17. uda4a

Amerikadan yakında tanıdığınız gelecek olsa ?

Ynt: Amerikadan yakında tanıdığınız gelecek olsa ? Teşekkürler tavsiyeniz için, gelecek şahıs maalesef yola çıktı başka ürün sipariş şansım yok mmalesef. arcteryyx çok güzel bir site fakat fiyatların olmaması kötü.
  18. uda4a

Bor Katkıları Hakkında Detaylar

Ynt: Bor Katkıları Hakkında Detaylar Arkadaşlar geçen aracımı muayene sırasında bir arkadaşla tanıştık, araçlardan falan konuşurken, şahıs aracının motorunun yatak sardığını, servisten söylenen, kullandığı benzer katkı malzemesinden kaynaklandığını söyledi.

19. uda4a

Mücahit bey, inanın beden konusunda tereddüt etmesem bir tane daha isteyeceğim gri pantalon ama denemeden sıkıntı olacak. Sıkmayın canınızı.
  20. uda4a

Sizin adınıza gömleklerin olmamasına üzüldüm.Pantalonlar için düşündüğünüz inceliğe teşekkürler.Umarım tüm bedenler temin edilir. Tekrar ilginize teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri