Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 287
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,846
konu kapatilmiştir arkadaşlar.
gomlek isteyen arkadaşlar bu kumaş utu tutmayan bir kumaşmiş gomlek haline gelince anlaşildi. ben derimki ilk renklerdeki kumaşdan yaptiralim. Ama tercih sizin zaten uc kişiyiz para gondermeyen arkadaşlarin sipariside iptal olmustur. recep abi ozelden ararsin bçalişkan telimi size ozelden atiyorum.

pantolon için para gonderen arkadaşlar birincisi paranizin uzeri size gonderecegim pantolonun cebinde olacak. ikincisi rafta bazi bedenler yoktu olmayanlari size ayrica bildirip yazarim. ya bekleriz yada etf ucreti dahil paranizi geri gonderirim.

paranizin uzeri konusuna geline masraf olarak pantolon parasina ilave edilmiş bir rakam vardi hem masraflari dusup kalanlada ki ne kadar kalirsa onlada ufak birşey yapmak vardi aklimda bunu forumdan bir kaç arkadaşlada paylaşmiştim gizli kapakli birşey degildi suprizdi sadece ama gerek kalmadi kargo parasi dusup kalan iyade edilecektir.

Etiketler
Canınız sağolsun Mücahit bey çok ince düşünmüşsünüz teşekkür ederim işleriniz rast gelsin hep inşallah

Sizin adınıza gömleklerin olmamasına üzüldüm.Pantalonlar için düşündüğünüz inceliğe teşekkürler.Umarım tüm bedenler temin edilir.
Tekrar ilginize teşekkürler.

uzulicek birşey yok hocam hayirlisi diyelim. gri pantolonda isterim diyip başima sarip sonra almayan gomlek rengini begenmeyip sonra istedigi rangi yaptirip yazmayan kardeşlerim sag olsun. banada ders olsun :smiley:

RedlinE' Alıntı:
uzulicek birşey yok hocam hayirlisi diyelim. gri pantolonda isterim diyip başima sarip sonra almayan gomlek rengini begenmeyip sonra istedigi rangi yaptirip yazmayan kardeşlerim sag olsun. banada ders olsun :smiley:

Yaz bir tanede gri bana nolucak be

Mücahit bey gri pantolon isteyenlerden biri olarak şahsım adına üzüldüm, birşeylerle uğraşıp da karşılığında gerekli özeni alamamak en üzücüsü olsa gerek.

Canınızı sıkmayın, her zaman olan ve her zamanda olacak olan şeyler bunlar.

Mücahit bey, inanın beden konusunda tereddüt etmesem bir tane daha isteyeceğim gri pantalon ama denemeden sıkıntı olacak.
Sıkmayın canınızı.

Dün özelden mesaj atmıştım Mücahit beye, çarşamba , perşembe geleceğini söylemiş satıcı(üretici) ne ise.

ben L olarak istemiştim ama bir de geliyormuş tayt gibi bir pantalon ;D ;D ;D artık biraz artık kumaş isterim Mücahit beyden

Beyler olmicak inşallah öyle bir durum ha oldu diyelim kargo paramiz gider neticeye gore dogrusunu bulana kadar devam. Yeterki arkadaşda mal olsun. Ben uşenmem gonder al yaparim.

RedlinE' Alıntı:
Beyler olmicak inşallah öyle bir durum ha oldu diyelim kargo paramiz gider neticeye gore dogrusunu bulana kadar devam. Yeterki arkadaşda mal olsun. Ben uşenmem gonder al yaparim.

Teşekkürler mücahit.....

teşekkürler olsada bir pantalon için kalp kırılmaz benim ufaklık giyer büyüyünce ama benim aracı beğenipte biner mi bilmem şimdi beğenmiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.