Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 287
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,851

Etiketler

Mücahit bey ben Binali ve Volkan beyi tanımıyorum pantalonlar ne zaman elimizde olurki sizin bilginiz varmı giyemiyecez heralde bu gidişle :D :D :D

RedlinE' Alıntı:
yarina kaldi beyler.
Binali bey volkan beyle itibata gecebilirsiniz.

Merhabalar,
bu mesaj genel bir mesaj mıdır? Kişiye özelmi anlayamadım.
İrtibata geçmemiz gereken birileri varmı Mücahit bey bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Beyler genel şimdi tekrar konustum. tekrar yarina kaldi.
olayin asli su beyler biz numuneyi istedigimizde kişti. simdi adam yaza çalişiyor. her aradigimda su model den hepsi var gondereyim abi diyor bende size gosteremedigimden istemiyorum haliyle ondan siyah olandan israr edince gelmesini bekliyoruz. yoksa başka bir sikintili durum yok. En kotu ihtimalle ayni marka ayni kalitede degişik bir pantolon sahibi olacaz. Bunun olmamasi için kastiriyorum hayirlisi..

usteki mesaji gormemiştim...

Mücahit üstadım gömlek elinizde varmıdır,saygılar

binali bey bu soruyu soran arkadaşimizdir. gomlek için volkan beyle itibata geçmesini soyledigimim arkadaşimizda budur.

Mücahit bey, Mesajınızdan anladığım kadarı ile siyah renkte sıkıntı var gibi, doğumu anladım bilmiyorum.Gri de durum nedir öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa.
Teşekkürler.

Mücahit bey, hepsini bir kalemde halletmek adına sizi anlıyorum ama bu arada gri leri gönderebilirseniz, en azından kendi içimizde değişim yada firmadan değişim konusunda da zaman kaybetmemiş oluruz.Düşünürseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Hangi kargo ile gönderdiniz bizim burada karko yok sadece haftanın belirli günleri belirli kargolar geliyor ona göre takibini yapayım teşekkür ederim

Arkadaşlar mng kargo ile mallar kargoya verildi.
gokhan yildirim
erkan okumuş
bulent çalişkan
hakan gürel
fuat dişdiş
burak aktan
ugur haliloglu
recep öztürk
birde aras ömer abi

Beyler şimdik bedenleri gene uretici arkadaş belirledi. Hem giri hem siyah alan arkadaşlar şaşirmasin siyahda xl sa gride L gonderildi. Kaliplari degişikmiş.
Elimde bir kaç tane pantolon mevcut iş bitiminde onlari soylicem.

şimdi bir kişi hariç hepimiz bir şekilde toyata bagimiz var. Bende kalan 5 tl nin için benim araçin onundeki içi boş LAND CRUİSER yazisi varya ondan yaptirip koycaktim. yapan arkadaş çizimi kaybetmiş tekrar resim istedi yani iş uzadi. Beyler size borcum var. Bir kişi hariç listedeki her arkadaşima o yazidan gonderecem yada elden vercem yaptiriyim bi hal caresine bakariz.

Eksigim yanlişim olduysa bana donun beyler.
kurşat pantolonun bende yengeye selam soyle ona göre bulamadik. ya sana iki tane yada parani iyade

Beyler bir adet 2 numara yani M beden gömlek var. isteyene verebilirim.

Mücahit kardeşim
ellerine sağlık,kargodan aradılar gelmiş yarın teslim alacağım.
Hakkını helal et,seni yorduk,Allah gönlüne göre versin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.