Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 287
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,846

Etiketler
RedlinE' Alıntı:
Arkadaşlar mng kargo ile mallar kargoya verildi.
gokhan yildirim
erkan okumuş
bulent çalişkan
hakan gürel
fuat dişdiş
burak aktan
ugur haliloglu
recep öztürk
birde aras ömer abi

Beyler şimdik bedenleri gene uretici arkadaş belirledi. Hem giri hem siyah alan arkadaşlar şaşirmasin siyahda xl sa gride L gonderildi. Kaliplari degişikmiş.
Elimde bir kaç tane pantolon mevcut iş bitiminde onlari soylicem.

şimdi bir kişi hariç hepimiz bir şekilde toyata bagimiz var. Bende kalan 5 tl nin için benim araçin onundeki içi boş LAND CRUİSER yazisi varya ondan yaptirip koycaktim. yapan arkadaş çizimi kaybetmiş tekrar resim istedi yani iş uzadi. Beyler size borcum var. Bir kişi hariç listedeki her arkadaşima o yazidan gonderecem yada elden vercem yaptiriyim bi hal caresine bakariz.

Eksigim yanlişim olduysa bana donun beyler.
kurşat pantolonun bende yengeye selam soyle ona göre bulamadik. ya sana iki tane yada parani iyade

Beyler bir adet 2 numara yani M beden gömlek var. isteyene verebilirim.

züpeeerrr........ :D :D bende bu yazıdan nasıl yaptırırım diye düşünüyordummmm.... sağaol müco ellerine ,düşüncene sağlık... epey uğraşı verdin teşekkür ederiz..

Ahmet ağbininkini bedeni olmadığı içinmi göndermedin ??

selamlar

Yoo gönderdim. kargo adresi senin oldugu için öyle yaziyor. On kaputa yazilarinida bir şekilde ulaştiracam artik bakalim.

Mücahit kardeş şu an itibariyle pantolonlar eve gelmiş henüz görmedim ama güzel olduklarına eminin emeğine sağlık elerin dert görmesin kusura bakmazsan hanımın pantalon da bedende bir yanlışlık olmuş yada gözden kaçmış S-YADA XS bayan beden söylemiştik hanımın pantolon M beden kenti tabiriyle kendi gibi iki tane sığarmış S- YADA XS bedenle değişme imkanı varmı yoksa giyilemeyecek bilgine tekrar teşekkürler.

Mücahit selam,

benim pantalonda eve gelmiş az önce, bende daha görmedim ve denemedim, inşallah akşam deneyeceğim.
Emek verdin, uğraştın, çok teşekkürler, sağolasın.

Vayyy, arkadaşlar bende sabırsızlandım şimdi daha kargo haberi gelmedi ama sanırım bugün benimde elime ulaşır.
Teşekkürler.

Mücahit bey emeğinize elinize sağlık, teşekkür ederim.Pantalon elime ulaştı beden konusunda sıkıntı yok.Ayrıca çok incesiniz, 5 tl yi aldım.Tek Toyotacı ben olmadığımı anlaşmış bulunmaktayım :smiley:

Not: Elinizde Xl gri pantalon varsa bir adet daha alabilirim, hemen ücretini göndermek kaydı ile.

Konu şu, kalan para ile toyota stıcker yapılacakmış pantalonun cebinden 5 Tl çıkınca, bana yapılmayacak gibi düşündüm.
Mücahit beye ilgisinden dolayı tekrar teşekkürler.

Pantalonum geldi cebinden de bişey çıkmadı vede gri istemiştim siyah geldi
neyse önemi yok buda güzelmiş teşekkür ederim

Mücahit bey pantalonu denedim herşey çok güzel ama bir beden büyük olsaydı tadından yenmez olacakmış ben L olarak istemiştim acaba bunun bir beden büyüğü LX galiba elinizde varmı renk farketmez gri varsa daha iyi olur şu anki siyah diğeri değişik olsun yalnız niyetim değiştirmek değil ikinciyi almak istiyorum

haguler listede siyah olarak yazilisiniz teşki uyarsaydiniz. Benim için siyah gri fark etmiyor neticede elimde olanlari ptesi yazacagim. ama xl veya xxl yok. ptesi kadar sorunlar yazilirsa hepsini tek kalemde halledecegim.

5 tl ye gelince o işin hediye kismiydi. bastirilinca bir ortak kampta yada adresinize gonderirim. Ha ne yaparsiniz bilemem size kalmiş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR