Amerikadan yakında tanıdığınız gelecek olsa ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uda4a Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,715

uda4a

Kamp II
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Doğa ile olan iç içeliğim genelde, doğa yürüyüşleri olarak gerçekleşmektedir ve ailem ile senede 2-3 güvenli ortamlarda kamp yapmaya gayret ediyoruz.En azından önümüzdeki 1 sene kamp etkinliği görünmüyor.Bu kısa bilgiler altında yakınlarda Amerikadan gelecek tanıdığınız olsa outdoor tarzı ne tür ürünler getirmek isterdiniz.Kriterler,
1- Yükte Hafif olması
2- 2-3 parçayı geçmemesi
3-Türkiyede ki fiyatına göre çok uygun olması
4-Yukarıda yazmadım ama fotoğrafçılıkla ilgili olabilir (lens)
5-Bütçeyi fazla zorlamaması (örn.1500-3000 Usd lere çıkamam gibi)

Fikirlerinizi alabilirsem tercihlerim üzerinde etkisini görmek isterim.

Etiketler
Ynt: Amerikadan yakında tanıdığınız gelecek olsa ?

Ne alırsanız alın Türkiye'dekinden ucuz olacaktır. Kibrit, sakız dahil.

Abilerimiz ne güzel yapmıştı onlara, denize dökerek Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün torunları olduklarını hatırlatmışlardı.
İşte o abilerimizin anısı önünde saygıyla egiliyorum.
ABD kurulduğu günden bu güne katil dir ve katillerin sonu belli dir, önce işgal ettikleri toprakların asıl sahipleri olan siyahları katlettiler, sonra dünyanın diğer ülkelerine başladılar, şimdide islam alemine, müslüman din kardeşlerimizi katlediyorlar yıllardır.
Er veya geç bu sonu görecekler, zalimler mutlaka günü gelince tarumar olup yeryüzünden silinecekler.
Kalın sağlıcakla.

Arkadaşlar konuyu açalı bayağı olmuştu ama baktım başka taraflara yönelmiş, ben doğa sporları için kullanılabilecek malzeme öneri istiyorum, gelecek şahısta yola çıktı zaten,
lütfen bunun dışındaki, düşüncelerinizi bu başlık altında detaylandırmayalım.
Anlayışınıza teşekkürler

tabii ki gore-tex pro shell mont. Ya sierratradingpost'tan alınır ya da amazon.com gibi sitelerden. Kişi kaldığı yere sipariş etsin siz de 50-60 dolar kargodan kurtulun. Bir önceki sezondan alın %50 indirimli de olsun vs.

Mont dediğime bakmayın ama pantolon/salopet/polar/eldiven de olur. Önemli olan Mountain Hardware, Arc'teryx, Patagonia bulunursa da Mammut gibi tarz ürünler olması. Ya da en azından Marmot/The North Face gibi markalardan gerçekten ucuz bir pro shell ürünler.

Ben olsam Arc'teryx aldırırdım http://www.arcteryx.com/Product.aspx?EN/Mens/Jackets

Ohzman' Alıntı:
tabii ki gore-tex pro shell mont. Ya sierratradingpost'tan alınır ya da amazon.com gibi sitelerden. Kişi kaldığı yere sipariş etsin siz de 50-60 dolar kargodan kurtulun. Bir önceki sezondan alın %50 indirimli de olsun vs.

Mont dediğime bakmayın ama pantolon/salopet/polar/eldiven de olur. Önemli olan Mountain Hardware, Arc'teryx, Patagonia bulunursa da Mammut gibi tarz ürünler olması. Ya da en azından Marmot/The North Face gibi markalardan gerçekten ucuz bir pro shell ürünler.

Ben olsam Arc'teryx aldırırdım http://www.arcteryx.com/Product.aspx?EN/Mens/Jackets

Teşekkürler tavsiyeniz için, gelecek şahıs maalesef yola çıktı başka ürün sipariş şansım yok mmalesef.
arcteryyx çok güzel bir site fakat fiyatların olmaması kötü.

Merhabalar, ilginiz için tekrar teşekkürler.Arctery ürünlerine baktım, diğer sitelerden gerçekten çok hoş,kaliteli ama bir o kadarda pahalı ürünler.
Sipariş şansımı yitirmiş değilim, orada yaşayan akrabalarım olduğu için giyim eşyaları gümrüğe takılmadan geliyor,uygun fiyatlı bir şeyler bulursam, kargo maliyetini de eklemek kaydıyla siparişte bulunabilirim.Birde posta ile gelen gönderilere yeni düzenlemeler getirilmiş, bir pketim yolda bakalaım nasıl bir uygulama olacak bu sefer.
selamlar.

Önemli değil, ben yurtdışından siparişe inanan biriyim bu konularda çünkü sadece en iyisi almayı hedefliyorum bundan sonra, biraz hobi-biraz ego diyebilirsiniz ama benim de kötü huyum bu.

Genellikle sizin durumunuzda isem http://clothing.shop.ebay.com/Coats-Jackets-/57988/i.html?_nkw=arcteryx&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282 şeklinde araştırma yapıp aradığım modelleri bulurum.

veya http://www.sierratradingpost.com/i/3426N,04,_Marmot-Palisades-Gore-Tex-Performance-Shell-Jacket-Waterproof-For-Men.html bunun gibi ararım.

Size tavsiyem sierratradingpostta http://www.sierratradingpost.com/brandnames.aspx?brandinit=M bu linkten istediğiniz markaya tıklamanız ve aramanız ve kesinlikle alışveriş yapacaksanız internetten " sierratradingpost coupon " diye aratın ve kullanın. Amerikada bu kupon olayı %20 ye kadar ekstra indirim sağlıyor ve zaten %35 indirimli ürünü bir %20 daha indirimle alıyorsunuz.

Ben neredeyse Marmot Exum ceketi 250 liraya alıyordum. Kargo ile 330 olduğu ve 4 tane montum olduğu için almadım. >Bahsettiğim mont marintekstore'da 950 liraya satılıyor.

Düşünün 250 liraya amerika'daki akrabanıza yolladığınızı bu ürünü :smiley:, 3 te 1 fiyata alıyorsunuz.

Sierra için Marmot, Mammut, Mountain Hardware, Löwe Alpine, Arc'teryx, The North Face markalarını takip etmenizi öneririm. Hiç acele etmeyin, iyici sindire sindire bakın. Size attığım linteki ceket performance shell ama oldukça kalın tip dış kat kullanıyor ve genel kullanım için belki de Marmot'un en iyi dış katı olabilir fiyat /performans olarak.

Eğer yardımcı olmama istediğiniz başka şeyler olursa özel mesaj atın, hep bakamayabiliyorum foruma. Avrupa veya Amerika'da ebay, prolitegear gibi başka sitelerden alışveriş ve ödeme konusunda da bilgi vereebilirim. Hangisi paypal, hangisi kredi kartı ? Kaç günde geliyor tracking var m ı yok mu. Neye göre takılır vs.

Şimdiden hayırlı olsun :p.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR