Arama sonuçlarınız

1. itfaiyeci

Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !..

Ynt: Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !.. hayır kendim yaptım tamamen orjinal

2. itfaiyeci

Ynt: Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !.. teşekkürler burada yazılanlara göre aracımı yağlayıp dağlara vurduk kendimizi 2000 km yol yapıp geldik tık yok teşekkürler hepinize teşekkürşer gezenbilire
  3. itfaiyeci

Ynt: Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !.. eğin otoyu biliyorum...yağ değişim fiatları ve bizim aracın yağ değişimleri kuru yağlama oluyorm acaba ve maddiyat ne kadar öğrenirseniz sevinirim teşekkürler

4. itfaiyeci

Suriye'de Defender Parçası Var mıdır?

Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır? suriye gezisi olursa bana uyar ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  5. itfaiyeci

Ynt: Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !.. gazrover kardeşim benim 90 model benzinli 2.5 defender tüm yağlamalarını yaptıracağım uzun yola çıkacağız nasipse,bu tarif ettiğiniz yer tam aoalak nerede srıyerden geleceğim.....bi de defenderen yağ koyulacak yerleri hangi yağlar konacağı artı...

6. itfaiyeci

Sis Farı Montajı Nasıl Yapmalıyım?

Ynt: Sis Farı Montajı Nasıl Yapmalıyım? ben özlü söz diye buna derim 10 numara her şey gayet açık teşekkürler

7. itfaiyeci

Sis Farı Montajı Nasıl Yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar kimse elektirikciye git 50 tl iş bitsin demesin ..... aracıma sis farı montajı yapmak istiyorum ...2+2 =4 tane ikisi bir yansın ikisi bir..ikitane düğme koyacağım yani fakat roleyi nereye ve bağlantılarını nasıl yapacağım.....hadi bakalım kolay gelsin bize teşekkür ederim...
  8. itfaiyeci

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) bülent kardeşim merhaba hayırlı yolculuklar size katılmayı çok isterdi ama seneye inşallah özelden mail attım lütfen kusuruma bakma bir hata yaptıysak affola
  9. itfaiyeci

Land Rover Adventure Türkiye III. 2010

bu geziye katılacak arkadaşlar la tanışıp görüşelim eksiklerimizi fazlalıklarımızı belirleyelim gelin tanışalım bir olalım (A.Kaya)

10. itfaiyeci

defender uzun yol bakımları

Ynt: defender uzun yol bakımları araca ne gini bakımlar yaptırmak lazım........... hangi yaağları nereye koymak lazım.........

11. itfaiyeci

defender uzun yol bakımları

herkese merhaba şimdiden tatil planları yapıldı hazırlıklar tamamlanmak üzere fakat hiçbirşey bilmeyen biri karşımızda var 2,5 benzinli 90 md110 luk aracıylauzun yola çıkacak ve çadırda arabada yatıp klalkacak 1-araç için ne gibi bakımlar yapılmalı yağ değişiminden ki çok önemli hangib yağlar...
  12. itfaiyeci

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog itfaiyeci68@mynet.com banada gönderebilirmisiniz acaba teşekkürler

13. itfaiyeci

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) bülent kardeşim merhaba itfaiyeci ibrahim hepinize Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin inşallah
  14. itfaiyeci

1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ?

Ynt: 1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ? 98 rav 4alınırmı alımazmı araziyakıt parça problemleri nedir saygılşar
  15. itfaiyeci

CR-V Arazi Performansı...

Ynt: CR-V Arazi Performansı... merhaba benim 90 defender i maalesef satmak üzereyimböyle muhteşem bir araça 1.5 senedir bindiğim için kendimi şanslı hissediyorum.Hondanın geçtiği yerleri gösterip övünen arkadaşları görünce bıyık altından kıs kıs gülüp bunlarda yermi ben bunları geçiş bile...

16. itfaiyeci

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK kusura bakmayın birde i el es onların ne olduğunu öğrenebilsem teşekkürler
  17. itfaiyeci

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere
  18. itfaiyeci

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK arkadaşlar merhaba 98 honda crv i diye bir model ile lgileniyorum fakat araç hahhında bilgiye sahip değilim acaba bu araçlar gaz ve benzin 100 km yakıt sarfitaytı parça fiatları bakım masrafları ve performansı vs... nasıldır bide i es ls ne demektir teşekkürle

19. itfaiyeci

LE,,,ES,,,İİİİİ ARALARINDAKİ FARK NEDİR

MERHABA arkadaşlar 97-98 honda crv almaya niyetimiz var ama le....es...i .... diye ayrılmış bunlar arasındaki farklar , artıları ve eksileri nedir.Bu araçlar gazda ve benzinde ne yakar,yedek parça sorunu var mı yan sanayi parça bulunur mu,parça fiatları ve ustalıkları nelerdir.vb bilgilerinize...
  20. itfaiyeci

Discovery MPI mı Yoksa Defender mı?

Ynt: Discovery MPI mı Yoksa Defender mı? merhaba benim 2.5 benzin -gaz defender var bende yakıttan biraz şikayetciyim 100 km de 22-23 lt gaz yakıyor ki buda 450 krş falan yapar sizin araç 100 km de ne yakıyor acaba belki uygun olursa takas yapabiliriz ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri