Suriye'de Defender Parçası Var mıdır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,191
Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır?

Bilgi için gerçekten teşekkürler.

Ayrıca LPG li araçlar sınırdan çıkmadan önce LPG leri söküp öyle giriş yapıyorlarmış, döndüklerinde tekrar takıyorlarmış.

Suriyeye bu konuyla ilgilencek bir kaç arkadaş gidecek, ön araştırma yapıp daha sonra bilgi verecekler.

Saygılar.

Etiketler

Off_Road' Alıntı:
rehberlik önerisi için teşekkürler bence çok iyi olur... ama Hataydan toplu taşım aracı yerıne ben şahsen kendi aracımla gitmek isterdim.. ;D
90 model altı araçların sınırdan girememesi bana araştırmaya değer gibi geldi ... TÜV de muayeneden geçmiş bir aracı Suriyenin turistik amaçlı gezi için dahi sınırdan almaması ilginç geldi... ::smiley:
Bu konuyu kendisinin o bölgeden olduğunu bildiğim Off Road Yönetimden Yaşar bey eminim biliyordur umarım bu forumu okur .. :smiley:

Araçlarda yıl sınırı konusunu soracağım ancak yıl sınırı olduğunu düşünmüyorum (buradan bir sürü eski model araç gidip geliyor). Yalnız dizel araçla sınırdan geçerken küçük çaplı bir resmi soygun olayı yaşandığını biliyorum baştan söyleyeyim.

yasarergun' Alıntı:
Araçlarda yıl sınırı konusunu soracağım ancak yıl sınırı olduğunu düşünmüyorum (buradan bir sürü eski model araç gidip geliyor). Yalnız dizel araçla sınırdan geçerken küçük çaplı bir resmi soygun olayı yaşandığını biliyorum baştan söyleyeyim.
Anliyorum .. akaryakit ticareti yapan Kamyon& TIR muamelesi yapildigindanmidir acep bu kucuk capli Resmi soygun dersiniz ??
Bilgiler icin tesekkurler ..

dün suriyeye gittim ve

CIMG3182.jpg

CIMG3187.jpg

CIMG3194.jpg

CIMG3196.jpg

CIMG3200.jpg

Merhabalar,

Döndüyseniz hoşgeldiniz, fotoğraflar çok güzel çıkmış hepsi 10 numara :smiley:.

Konu başlığı ile ilgili bir takım izlenimleriniz olmuştur sanırım, sabırsızlıkla sizi dinlemek istiyoruz.

Teşekkürler.

CIMG3202.jpg

CIMG3205.jpg

şuayip e gittim lr aramalarım sonuç vermed

CIMG3220.jpg

orada yalnız değildik

CIMG3226.jpg

ve güneye indik

CIMG3236.jpg

CIMG3239.jpg

[size=10pt]ve son [/size]

yaşar bey sizide götürmek istedim ama bana vermiş olduğunuz avea numaranız kapanmış size ulaşamadım cumartesi gününe kadar antakyadayım sizle görüşmek isterim

Onur Bey merhabalar;

Daha detaylı bilgi paylaşmanız mümkünmü, hangi şehirde bu bulduğunuz parçalar, DEFENDER araçları için parça var mı, durumları nedir, fiyatlar nasıl, araçlamı gitmek lazım.

Rica etsek bir değerlendirme alabilirmiyiz?

Teşekkürler.

land rover araçlar yok denecek kadadar az bu ülkede lr nin asıl yatağı ürdün ayrıntıları yazarım sizlere

Baska bir forumdan alinti, pek icacici deneyimler olmasada bana cok gercekci geldi ..==>>

arsamax' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Geçtiğimiz bayram Suriye'deydim ve tecrübelerimi sizlerle de paylaşmak istedim.

1- Daha önce İsrail vizesi olanlar asla girmeye çalışmasın çünkü kesinlikle almıyorlar, alsalar bile içerde yakalanırsanız çok sorun çıkıyor. Gitmeden önce muhakkak pasaportunuzu yenileyip gidin. Ben bu nedenle taa Antep'e dönüp pasaportumu yeniletmek zorunda kaldım :smiley:

2- Eğer aracınzla ilgili bir değişiklik yapmıycaksanız kesinlikle arabanızla değil, taksiyle gidin. Arabanızla giderseniz benzinli arabalar için 100-USD civarı triptik bedeli ödüyorsunuz, eğer dizelse 250-USD civarı zannedersem. Ayrıca Halep'de arabalar çok eski ve deli gibi araba kullanıyolar, arabaların kaza yapması çok normal bişey inanın kazadan sonra durmuyorlar bile herkes yoluna gidiyor :smiley:

3- Sizinde bahsetmiş olduğunuz gibi Suriye'de çok fazla Toyota, Nissan gib, japon arabalarına çok fazla parça bulunabiliyor, ama fiyatları konusunda yanıltmak istemem çünkü bakmadım. Ama diğer herşeyin Türkiye ile aynı fiyatta olduğunu düşünürsek, parçalarında çok ucuz olacağını zannetmiyorum.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

Gerçekten çok ilginç, Suriyeden bir şey çıkaramayacağız gibi.

Yine diğer arkadaşın paylaşımlarını bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR