Suriye'de Defender Parçası Var mıdır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,193
Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır?

Ne demişler NE Şam ın şekeri nede arabın yüzü.(gez bekleme Antepe geri gel.)Arap vatandaşlarımız yanlış anlamasın.Sıkınlı bir gezi oluyorsa ecdad toprağın da, bu na üzülürüm.Aksi ise ehlen we sehlen.

Etiketler

Ayrıntıları ben de merakla bekliyorum Onur beyden

suriye bir hayel ellerinde bir kaç tane almanyanın avusturyanın ve fransanın hurdalığından gelme disco (kesik halde mevcut türkiyeye göre malzeme fiyatları makul sayıla bilir ama gözleri açılmış defender ve disco için gitmeye deymez lakin ürdün öyle değil hala bakir ve cok miktarda malzeme mevcut

dron' Alıntı:
suriye bir hayel ellerinde bir kaç tane almanyanın avusturyanın ve fransanın hurdalığından gelme disco (kesik halde mevcut türkiyeye göre malzeme fiyatları makul sayıla bilir ama gözleri açılmış defender ve disco için gitmeye deymez lakin ürdün öyle değil hala bakir ve cok miktarda malzeme mevcut

Teşekkürler Onur Bey.

dron' Alıntı:

Teşekkürler Onur Bey.

dron' Alıntı:

bilgiler için tşk ler .. yani tahmin ettiğimiz gibi ..
zaten amaç (en azından benim için ) Defender parçasından ziyade Suriye gezisi.. :smiley: giriş ücreti konusu özellikle Dizel araçlar için ilginç .. henüz turizm anlayışı gelişmediğindendir ama yakın tarihlerde kolaylaştıracaklardır diye düşünüyorum.

Off_Road' Alıntı:
bilgiler için tşk ler .. yani tahmin ettiğimiz gibi ..
zaten amaç (en azından benim için ) Defender parçasından ziyade Suriye gezisi.. :smiley: giriş ücreti konusu özellikle Dizel araçlar için ilginç .. henüz turizm anlayışı gelişmediğindendir ama yakın tarihlerde kolaylaştıracaklardır diye düşünüyorum.

Haklısınız, yavaş yavaş gelişiyor zaten, Urfa ve Antep te yaşayan arkadaşlarımız bu konuda ( iki yönlü olarak ) çok şanslılar. Günlük giriş çıkış yaparak gezme imkanlarına sahipler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri