Discovery MPI mı Yoksa Defender mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,811

saitnuh

Kamp I
öncelikle selamlar ve bana yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
ben dicovery mpi 96 model bir araç sahibiyim.aracımı askeriyeden çıkma 88 model toplanmış dizel bir defender ile takas etmeyi düşünüyorum.esasında takas etme zaruriyetim yok ama defender arazi performansı daha iyi ve yakıt tüketimi daha düşük ve iç hacimi daha geniş olduğunu düşümdüğüm için tercih etmekteyim.aslında çok kararsız bir durumdayım ve defenderlar ile ilgili şüphelerim mevcut.genel olarak iki aracı karşılaştırdığınız zaman hangisini öneririsiniz.uzun yolda(200 km mesafe gibi)defender çok hantalmı kalır.kendi aracımı çok ararmıyım sizce.
şimdiden teşekkürler.

Etiketler
İki sorum olacak:

- 200km'lik düz yola ne sıklıkla çıkıyorsunuz?
- araziye ne sıklıkla çıkıyorsunuz ve ne derece ağır offroad yapıyorsunuz?

buna göre cevabım değişebilir.

ben araziye ava gidişim nedeni ile çıkıyorum.senede en fazla 10 kez bu yola gıdıyorum .pek agır araziye girmiyorum ama kalabalık grup olarak gittiğimiz için malzemeler ile discoverye pek sığmıyoruz

Şunu da belirtmem gerekir diye düşünüyorum: Geçenlerde 110 kullanıcısı bir arkadaşın bagajını incelemiştim. ikea'dan aldığı plastik kaplardan sabit raflar yapmış. Bagaj devasa boyutlarda olduğu için ne koyarsanız koyun, obur çocuk gibi "daha, daha" diyordu... Def'in de böyle bir avantajı var. bende resmi olacaktı ama bulamadım.

Seçenek size ait.

Ynt: Discovery MPI mı Yoksa Defender mı?

selamlar.Foruma yeni üye oldum.Ben henüz bir araç sahibi değilim ancak Land Discovery Mpi almayı düşünüyorum.Bunun ile ilgili olumlu olumsuz yorumlarınızı rica ediyuorum.Offroad a yeni başlayan birisi olarak.İyi bir başlangıçmı olur benim için yoksa başka bir araç düşünmelimiyim.Ancak ben offroad dışında askvalta da belli bir gidişe sahip bir araba olsun istiyorum.Teşekürler..

ne sıklıkla araziye çıkacaksınız? araziye çıkmak sizce nedir? bu araç neleri yapabilmeli? bunlara cevap verirseniz, sorunuza yanıt verebilirim. teşekkürler.

merhaba benim 2.5 benzin -gaz defender var bende yakıttan biraz şikayetciyim 100 km de 22-23 lt gaz yakıyor ki buda 450 krş falan yapar sizin araç 100 km de ne yakıyor acaba belki uygun olursa takas yapabiliriz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR