defender uzun yol bakımları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan itfaiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,559

itfaiyeci

dostluk kazansın
Yer
karagümrük
herkese merhaba şimdiden tatil planları yapıldı hazırlıklar tamamlanmak üzere fakat hiçbirşey bilmeyen biri karşımızda var 2,5 benzinli 90 md110 luk aracıylauzun yola çıkacak ve çadırda arabada yatıp klalkacak
1-araç için ne gibi bakımlar yapılmalı yağ değişiminden ki çok önemli hangib yağlar nerelere konmalı filitreler vs.......
Söylemek ihtiyacını hissettiğim için kusuruma bakmayın sizin çok basit gördüğünüz bir şey başka bir arkadaşımızın madur olabileceği bir olaya sebebiyet verebilir

2-Yolculukta araç için yanımıza neler almalıyız/lütfen bu da yazılırmı demeyin herkes herşeyi çekinmeden yazsın / yedek lastikten tutunda tornavidaya kadar

3-Kendimiz için neler almalıyız tırnak makası vs....mesela

HERKES AKLINA GELENİ SAÇMADA OLSA YAZARSA MUHTEŞEM OLUR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDER KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM SAYGILARIMLA

Etiketler

Ynt: defender uzun yol bakımları

Bülent ne yani defender deyince akan sular durur ve sorunsuz bir yolculukla Türkiye turu mu dersin :eek: :eek: :eek: benim sattığım defenderle ben derdim ;D ;D ;D

figo' Alıntı:
Bülent ne yani defender deyince akan sular durur ve sorunsuz bir yolculukla Türkiye turu mu dersin :eek: :eek: :eek: benim sattığım defenderle ben derdim ;D ;D ;D
yakıt abicim belimizi büken
yoksa defender şanzımanı dağılsa yola devam ediyor

espriden ziyade aklıma kabaca gelenler
1-fren kontrolleri , yağ ve filtre değişimi ve gerekirse yedekleri ile yola çıkma
2- lastik kontrol
3- resmi evrak konr-trol
4- tamir takımı8 pense , anahtar takımı vs... her arabada olması gerekenler)
5- yedek lastık durumu, kriko , reflektör, lastik şişirici vs...
6- tabii ki detaylı yol haritası veya bir el gps si
7- el feneri , yağmurluk, lastik çizme vs..
8- uygun fiyatlı çadır, uyku tulumu,mat, araç tipi dolap,
9-kıyafet
10- fotoğraf makinası şarj aletlerii pil hafıza kartı varsa dürbün
11-iş eldiveni vs...
12- kafa dengi arkadaş
devamı sizden olsun

araca ne gini bakımlar yaptırmak lazım........... hangi yaağları nereye koymak lazım.........

Defender ile yolculuk etmeyi panlıyorsanız benim gibi yapın sadece cüzdan ve kontak anahtarı yeterli keyifli yolculuklar.

JOSHUA9' Alıntı:
RAKI-ABLA-PARA... :D

ablanızı napıcaksınız ki tatilde ?

AYRICA...
büyük harfle yazmak internet ortamında bağırmak anlamına gelir. . .
bunu size başka bir başlık altında söylemişlerdi tabi ama siz yine kendinizce bi espriyle cevap vermiştiniz. . .
sadece uyarmak istedim. . .
BÜYÜK HARFLE YORUM YAZMAYIN LÜTFEN ! . .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri