Arama sonuçlarınız

1. A

2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series çok fazla

2. A

2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series sürekli dört çekermi?
  3. A

Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor

Ynt: Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor 3. mesajda araçmı satıyorsunuz

4. A

Lada Niva Portal Aks

Ynt: Lada Niva Portal Aks zor
  5. A

Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor

Ynt: Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor rutin bakımları ne kadar tutuyor balata yağ trigel vs

6. A

Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri şansa iyi bir jlx alırsan masraf çıkartmaz rutin bakımlarını yapar gezersin.. jlx in yaşlılıktan bir iki sorunu olur, otomatik hubları bozulur max-500tl ye manuel takarsın kalorifer radyötürü delinir. oda ort-500tl tutar. kitle yükselteceğim...

7. A

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri jlx derim
  8. A

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri direksiyon da 2000 model jlx e ait değil
  9. A

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri o araç uzun zamandır satılık belki fiyatı dolayısıyladır ilk satılığa çıktığında en pahalı jlx şeklindeydi

10. A

%95 Onroad - %5 Ağır Offroad İçin En Mantikli Lastik Seçimi Nedir?

Ynt: %95 Onroad - %5 Ağır Offroad İçin En Mantikli Lastik Seçimi Nedir? sitesine baktım tam olarak öyle demiyor hafif kış şartlarında kabul edilebilir kar performansı sağlar diyor

11. A

Ynt: %95 Onroad - %5 Ağır Offroad İçin En Mantikli Lastik Seçimi Nedir? bf at de kartanesi yada +s varmı?
  12. A

Ynt: %95 Onroad - %5 Ağır Offroad İçin En Mantikli Lastik Seçimi Nedir? kamyonetlerin kış lastiği takması zorunlumu?

13. A

Ynt: %95 Onroad - %5 Ağır Offroad İçin En Mantikli Lastik Seçimi Nedir? %95 Onroad - %5 Ağır Offroad İçin En Mantikli Lastik ne yazıkki böyle bir lastik yok, asfalta ne kadar yakınlaşırsan offroad dan o kadar uzaklaşıyorsun aracın üzerindeki lastikleir satmaycaksan bir takım üzerinde +s(snow)...
  14. A

Gezenbilir Ailesine Teşekkür Ederim.(5.2 Zj )

Ynt: Gezenbilir Ailesine Teşekkür Ederim.(5.2 Zj ) hayırlı olsun, bu araçları çok beğenirim bir sorum olacak böyle bir aracı servise götürdük yağını suyunu hortumlarını, 4 fren balatasını bir tirigerini değiştirsek ne kadar servis ücreti öderiz? debriyaj balatası kaça değişir?
  15. A

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında bende dayanamadım :) senelerdir bu foruma üyeyim, sürekli okurum, yazmam. üyelerin ilk mesajlarında sahip oldukları karavanlara jiplere tanıdıkları ustalara sebepsiz övgü düzdüğünü görmedim hele hele ilk mesajlarında.. en masum ifadeyle tanıdıkları birine...

16. A

Subaru Outback 3.0 2007 Aldım

Ynt: Subaru Outback 3.0 2007 Aldım 11-12 lt müökün değil bence hele bir de otomatikse + bu araçla offroad yapmanız imkansız
  17. A

Satılık Midland Alan 42 [ambalajında]

Ynt: Satılık Midland Alan 42 [ambalajında] neyini beğenmediniz?
  18. A

Satılık Series.

Ynt: Satılık Series. 1,3 yazıyor ruhsatta üzerinde 2,5 var manasında soruyorum

19. A

Satılık Series.

Ynt: Satılık Series. muayeneden nasıl geçiyor?
  20. A

Satılık Series.

Ynt: Satılık Series. araçta 1,3 motor mu var?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri