Satılık Series.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alaçatılı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,775
Ynt: Satılık Series.

Çok teşekkür ederim.aracın direksiyonunda hiç boşluk yok kadar az.oda alaçatıda direksiyonu taktırdığım yer yüzünden.araçla 60 70 km de direksiyonu bıraktığımda araçta oynama olmuyor.aynı yaşta aracı olan 2 arkadaşım var.direksiyon ebatı büyük ve lastikler küçük olmasına rağmen araç hem yürüyor hemde direksiyon aşırı sert.onlar benim arabama binince şaşırıyolar.bigün yüksek hızda videosunu çeker atarım.Aracı satmak aklımın ucundan geçmiyodu.bana maliyeti 24 25 civarında.

IMG_20140908_173335.jpg

Etiketler

Doğrudur evet.buda üstü kapanmadan hemen önceki kirli hali.aracı instagram kullanıyorsanız aracın birçok fotografını landrover sayfalarında görebilirsiniz

IMG_20141019_181539.jpg

2,5 motor ise orjinal degil ;) fiyati 17-18 civarinda soylemisti arkadas bu yasta arac icin cok fazla yapilan islemler olabikir arabaya cok cok fazla para harcanmis olabilir ama arabalarin bi piyasasi var sonucta.he sizin gozunuzde bu fiyattir buna satmak istiyorsunuz ona laf yok.direksiyon icin hala net bilgi vermediniz bu arada lastik ebatlati cok buyuk arabanin bu lastigi cevirmesi ile ilgili de bisey soylemediniz soran arkadaslar merakla bekliyorlar :smiley: sanirim sizden onceki sahibi yapmis bu modifikasyonlari.hayirli satislar

Sent from my iPhone using Tapatalk

oguzhan3434' Alıntı:
2,5 motor ise orjinal degil ;) fiyati 17-18 civarinda soylemisti arkadas bu yasta arac icin cok fazla yapilan islemler olabikir arabaya cok cok fazla para harcanmis olabilir ama arabalarin bi piyasasi var sonucta.he sizin gozunuzde bu fiyattir buna satmak istiyorsunuz ona laf yok.direksiyon icin hala net bilgi vermediniz bu arada lastik ebatlati cok buyuk arabanin bu lastigi cevirmesi ile ilgili de bisey soylemediniz soran arkadaslar merakla bekliyorlar :smiley: sanirim sizden onceki sahibi yapmis bu modifikasyonlari.hayirli satislar

Sent from my iPhone using Tapatalk
Öncelikle benden önceki sahibi arkadaşımdır.onun zamanında yapılan işlemlerdende haberim var.üstünde orjinal motoru vardır.sahibindende defender bölümüne ilanı koyduğum için öyle söyledim.aracın direksiyonunda sadece bikaç bağlantı milini değiştirmek dışında başka bişey yapılmadıki gerek yok çünkü aracın direksiyonu gayet hafif.orjinal lastikleri olan series de kullandım benim bu lastiklerle daha hafif.Her series aynı değildir :smiley: BİTİK serieslere 11 12 istiyolar.bu arabanın sadece iç bölümüne yükseltmeye elektrik tesisatına harcanan para 2 bin tl civarındadır.boyası mat siyahtır ki her aşamanın fotografları mevcut 3 bin tl lastiklerin tanesi 600 jantlar özel yapımdır onlarda yaklaşık 3 bin ekstra 2 adet kapıları mevcur boyalı.yani burdan tahmin yürütmekle araba değerlendirilmez.gelin görün sürün sonra tahminde bulunun bence:smiley:

Alaçatılı' Alıntı:
üstü açık geçti tek seferde.aracın zaten herşeyi tamdı.bi sıkıntı yaşamadık.yani bunu sorduysanız.Ne bakımdan sorduğunuzu anlamadım.?

1,3 yazıyor ruhsatta üzerinde 2,5 var manasında soruyorum

umut401' Alıntı:
TÜV ona bakmıyor ilginçtir. Bunu net biliyorum.
Aracın motoru orjinal. Çoğu bu model araçta 1.3 yazıyor.Evet bakmamaları ve vizeden geçmesi şaşırtıcı.Vergisi 50 ti yıllık 100 değil onu yanlış yazmışım bu yüzdende işimize geliyor :smiley:

Benim series de de 1.3 yazıyordu. Arabanın dosyasını da almıştım arabayı alırken. Araç Sivas da bir sağlık ocağından çıkmaydı zaten. Makine mühendisleri odasından motorun 1.3 olduğuna dair rapor da vardı aracın dosyasında. Bu raporun üzerine Tüv ne diyebilir ki ? Muhtemelen bütün 1.3 yazan series ler bu rapordan almışlardır odadan...

burakuysal' Alıntı:
Benim series de de 1.3 yazıyordu. Arabanın dosyasını da almıştım arabayı alırken. Araç Sivas da bir sağlık ocağından çıkmaydı zaten. Makine mühendisleri odasından motorun 1.3 olduğuna dair rapor da vardı aracın dosyasında. Bu raporun üzerine Tüv ne diyebilir ki ? Muhtemelen bütün 1.3 yazan series ler bu rapordan almışlardır odadan...
Benim başıma gelen olayda şu ben 2 kez vizeye girdim. 1 inde üstü açıktı araın diğerinde kapalı. 2 sindede sıkıntı çıkmadı. Tüv ona hiç bakmıyor.şöyleki türkiyedeki cj serisi jeep lerinde %90 1.6 1.8 falan diye geçiyor ve hiçbi sıkıntı çıkmıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR