Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celebizade Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,883
Ynt: Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor

2002 wj 4.7 kullanıyorum aracım kaskolu bundan öncekide 2001 wj 4.7 oda kaskoluydu yıldan dolayı hiç sorun yaşamadım.Bu araçları sürekli kasko yapan acentelerle bağlantı kurun.Yedek anahtar konusu kasko yapan firmaya göre değişir.
Temiz araç bulmak o kadar zorki bunlara takılmamak gerekir.

Etiketler

Kasko eğer eski sahibi tarafından sürekli yapılmadıysa yani ilk siz yaptıracaksanız çok mantıklı değil bana sorarsanız. 1000-2000 TL arası fiyat çıkartıyorlar. O parayı oraya vereceğime büyük şehirdeysem özellikle kapalı otoparka veririm daha mantıklı.

Temiz araç işine gelince aslında çok zor değil hatta bu sitede de birkaç arkadaşa önermiştim ama sorun şuradaki çoğu kişi sahibinden deki en düşük aracın fiyatını baz alıp herşeyi ona göre kıyaslıyor ve fiyatı ona çekmeye çalışıyor. Maalesef böyle bir dünya mevcut değil,temiz araç almak isteyen diğerlerine göre biraz daha fazla para vermeyi göze alacak.

Soruya gelirsek 45-50 bin TL nakitiniz varsa 200 bin km civarı temiz WJ 2.7 dizel bulursunuz, 55 bin gibi rakamlara çıkarsanız kesinlikle bulursunuz.

2004 Grand Cherokee 2.7 CRD 180.000 KM Sıfır hata ve boya,garaj arabası.Yetkili servis bakımlı.Çizik dahi yok her şeyi orijinal.Limited.Sıfır lastik,sıfır akü,periyodik bakımları günü gününe yapılmış.
İlgilenirseniz görüşelim

Aranan taze kan bulundu. Nihayet dün itibariyle jeepime kavuştum:smiley: aracı ankara'da buldum. sahibinden 5 yıldır akgün&aydın bakımlı ve çok temiz bir araç olduğunu ilk görünce bas bas bağırıyor. tabi ben işin acemisi olduğumdan sağlam olsun diye forumdaki tavsiyelere göre HMC Murat Ustaya da götürdüm. Kendisiyle ve oğluyla da tanıştık. Gerçekten on numara insanlar. Expertizini yaptı. Para da istemedi. Akgün&aydın ise zaten kendi bakımlarını yaptığı araca 100 TL ekpertiz parası istedi. canı sağolsun helali hoş olsun ama murat usta o kadar detaylı test etti aracı yarım saat ama para istemedi. istese sonuna kadar da hakkı. Neyse ekspertiz sonucu (mekanik-boya) aracın çok temiz ve fiyatının da çok uygun olduğunu söyledi. ufak tefek eksiklerini de (ön burçlar) tamamlayıp (akşam 7 de) beni istanbula geri gönderdi sağolsun. uykusuz olmama rağmen bir an önce yola koyuldum. kendiside otobana girene kadar bana eskortluk edip otoban öncesi son çıkıştan çıkıp evine doğru yoldan ayrıldı fakat yol boyunca baba şefkatiyle beni sürekli aradı. Mola vermem ve kahve içmem için:smiley: o kadar güven veren bir insan ki tam bir hizmet adamı. parayla pulla işi yok tam anlamıyla bir zanaatkar kendisi:smiley: daha önceki aracımda kosifler yetkili servisinden çıkmazken bu aracımda aradaki kilometrelere rağmen aracımın tek ustası kendisi olacaktır. jeep yetkili servisi murat ustayla aynı parayı istese bile murat ustayla tanıştıktan sonra yetkili servisle amerkikan konusunda işim olmaz! Kendisine burdan bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

manoli' Alıntı:
2004 Grand Cherokee 2.7 CRD 180.000 KM Sıfır hata ve boya,garaj arabası.Yetkili servis bakımlı.Çizik dahi yok her şeyi orijinal.Limited.Sıfır lastik,sıfır akü,periyodik bakımları günü gününe yapılmış.
İlgilenirseniz görüşelim

teşekkür ederim zeynel bey. dün daha önceden görüşmüş olduğum bir arkadaştan aracı aldım. mesajınızı daha önce görseydim arardım, tanışır görüşürdük. nasip değilmiş. ama yine bir etkinlikte tanışırız tabi ki:smiley:

ONUR.LEVENT' Alıntı:
2002 wj 4.7 kullanıyorum aracım kaskolu bundan öncekide 2001 wj 4.7 oda kaskoluydu yıldan dolayı hiç sorun yaşamadım.Bu araçları sürekli kasko yapan acentelerle bağlantı kurun.Yedek anahtar konusu kasko yapan firmaya göre değişir.
Temiz araç bulmak o kadar zorki bunlara takılmamak gerekir.

merhaba onur bey. temiz araç bulduktan sonra gerisi tefferruat gerçekten. asıl mesele temizini bulabilmek. neyseki bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum.

kasko konusunda gelince; şu an için tanınmış firmalardan 10 yaş üstü yapan allianz var. o da 2800 lira fiyat çıkartıyordu. ilk kullanıcı girişi yapacağından. öğretmen arkadaşımın kuzeninin acentesinden (allianz yetkili acente) 30 yaş üstü ve öğretmen indirimiyle 1500 liraya yedek anahtar eksiğini de tutanakla not olarak ekleterek yaptırttım. 2 kullanıcı sınırlaması yapılırsa 1200 liraya kadar düşürebiliyordu ama yarın bir gün kardeşim kullanır, arkadaşım kullanır ya da vale kaza yapar mağdur olmayım 300 lira için diye 1500'e memnuniyetle yaptırdım. burdaki püf nokta yaşlı arabalara uygulanan bir takım muafiyetler. benim için önemli olan bu muafiyetleri uygulatmadan full kasko olmasıydı ve bunu sağladıkları için gözüm kapalı kabul ettim 1500 lirayı.
şu an için allah korusun 10 bin lira hasar olsa kesinti olmadan tamamını karşılayacaklar.

manoli' Alıntı:
İlgilenirseniz görüşelim

3. mesajda araçmı satıyorsunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR