Arama sonuçlarınız

1. alkan.kadir

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? iyi günler ben kısmetse bu yaz kampçılığa başlamak istiyorum fakat hiç kamp tecrübem olmadı hiç çadırda da kalmadım aslına bakarsanız yakından çadır bile görmedim :) internetten çadırlara bakıyordum ebatlara 150x150...

2. alkan.kadir

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar İLGİNÇ BİR 4X4 DAHA
  3. alkan.kadir

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar işte daha makul araçlar DAİLY 4X4

4. alkan.kadir

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? evet saly nin pick-up modeli
  5. alkan.kadir

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar http://jeep.cfasp.de/upload/206212.jpg bu aracı bir belgeselde gösrmüştüm araç durduğu zaman tavan yükseliyor ve 2. bir kat oluyor. fiyatıda 800.000 euro. sadece özel koltuğu 3.000 euroymuş.

6. alkan.kadir

Hymer Çekme Karavan

Ynt: Hymer Çekme Karavan bende hymer türkiye temsicisi eltesan a mail attım sağolsunlar hemen cevap verdiler. ben hymerin exsis yani küçük modelini sormuştum cevabı aynen yazıyorum. 512, 522, 562 ve 572 olmak üzere 4 ayrı versiyonu vardır ve Almanya fiyatları aksesuar hariç 48.490 ile...

7. alkan.kadir

Yatak Olan Karavan Masası

Ynt: Yatak Olan Karavan Masası işte pratik zeka budur tebrikler.
  8. alkan.kadir

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar karavanla bunu kıyaslamak çok saçma olur . zira bu karavan yada camper değil bununla ormanda kamp yapabilirmisiniz. bence çok gereksiz bir araç bununla anca şehirler arası yolculuk yapabilirsiniz. kesin sahibide kullanmıyordur sırf gösteriş için yaptırmıştır.
  9. alkan.kadir

Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi bu nasıl bir araçtır böyle. orayada nasıl gitti anlayabilmiş değilim.

10. alkan.kadir

Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

Ynt: 24 Şubat 2008 de Ilgaz Gezisi ılgazda kadın çayırında ılgaz festivali oluyor çok güzel bir yer isteyen kampda yapabiliyor sık ormanların ortasında açık bir alan. kamp yapmak isterseniz çok güzel biryer tabi ben gittiğimde yazdı şimdi karla kaplı olabilir. bizim beldemizde ılgaza bağlı...

11. alkan.kadir

Ankara Haydi Yemeğe :)

Ynt: Ankara Haydi Yemeğe :) meşhur tabağı gördük sonunda bu arada pastanın üzerinde iyiki doydunmu yazıyor ? :D
  12. alkan.kadir

Yunanistan - İtalya - Fransa

Ynt: Yunanistan-İtalya-Fransa çok geçmiş olsun ama karavanı nasıl çaldıklarını hala anlayamadım aracınız eskimiydi yeni araçlarda dreksiyon fln kilitleniyor yeni araçları kaçırmak zor.

13. alkan.kadir

Ev Yapımı Alkovanlı Motokaravan Projem Hakkında Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Ev Yapımı Alkovanlı Motokaravan Projem Hakkında Görüş ve Önerileriniz? biri yaptığınız şey çok ayıp. biz burada size yardım etmek için uğraşıyoruz. eğer karavan yapmaktan vazgeçtiyseniz bunu yazabilirdiniz yöneticilerde gereğini yapardı.
  14. alkan.kadir

Ev Yapımı Alkovanlı Motokaravan Projem Hakkında Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Ev Yapımı Alkovanlı Motokaravan Projem Hakkında Görüş ve Önerileriniz? fiyatı çok uygun karavanda gövde zaten kesilecek size gerekmez. bence çok iyi. tabi dış görünüşüne aldanmayın önemli olan motoru, ticari araçlar çok hor kullanılıyor aracı almadan önce tanıdığınız bir ustaya kontrol...
  15. alkan.kadir

Motosikletle Karavan Çekilir mi?

Ynt: Motosikletle Karavan Çekilir mi? internette gezerken buldum

16. alkan.kadir

Unimog Camper; Campermog

Ynt: Unimog Camper; Campermog 100 km de 30 lt yakıyormuş. bununla türkiyeyi gezmeye kalksan mahvolursun. (hem para hem zaman ) :D
  17. alkan.kadir

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar haha karavan süper.
  18. alkan.kadir

Turbo Motorlu Çekme Karavan

Ynt: Turbo Motorlu Karavan ile Süper Uçuşlar :) çok sakat bi alet ama tekerlekler birazdaha geride olsaydı güzel olabilirdi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri