Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,112

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Gezenbilir Ankara 24 şubatta Ilgaz ' a gidiyooorrrrrrr :D

hem offroad yapacağız, hem tabanwayy-offroad yapacağız ;D

hadi bakalım kimler katılıyor görelim ;)

Etiketler
Ynt: 24 Şubat 2008 de Ilgaz Gezisi

listeyi yazıyorum

1 - ceranus ( Zerrin )
2 - t392syncro ( Kağan )

22-23-24 ünde LRO ile ile Bolu göynük kampımız var, eğer ertelenir veya iptal olursa Ilgaza gelirim.

o durumda tam techizatlı 2 defender 1 disco olmak üzere 3 araç katılabiliriz, biraz konvoy hızımız düşebilir , Bizim külüstürler düz yolda golf syncro gibi gidemiyor malum ;D

Selamlar

discovery-v8 nedemek önemli olan hepbirlikte vakit geçirmek biz yolda hızlı gitsek ne olur önemli olan arazide gidebilmek:smiley:

ılgazda kadın çayırında ılgaz festivali oluyor çok güzel bir yer isteyen kampda yapabiliyor sık ormanların ortasında açık bir alan. kamp yapmak isterseniz çok güzel biryer tabi ben gittiğimde yazdı şimdi karla kaplı olabilir. bizim beldemizde ılgaza bağlı uğramak isterseniz :D

1 - ceranus ( Zerrin )
2 - t392syncro ( Kağan )
3- Focus (emrah)
4-Sibsib (sibel)

1 - ceranus ( Zerrin )
2 - t392syncro ( Kağan )
3- Focus (emrah)
4- Sibsib (sibel)
5- Eren

Benim Doğa Yürüyüşü bölümünde yaptığım etkinliklerin çok azı var , biliyorsun dimi Yücel :D yani zaten hızlıyız demek istiyorum da ;D ;D ;D ama Ilgaza hepinizi bekliyoruz , 2 hafta öncesinden duyuruyu açtım bak :smiley: :D

yücel' Alıntı:
Ankara etkinliklere hızlı başladı yetişemeyeceğiz sanırım ;D

Mertcim günübirlik bu gezimiz , istanbul için biraz uzak olacak sanırım :smiley: bu arada geçmiş olsun...

Deep' Alıntı:
ben ailevi sağlık nedenlerinden konaklamalı gezilere gelemiyorum sizlere iyi eğlenceler

ceranus' Alıntı:
Benim Doğa Yürüyüşü bölümünde yaptığım etkinliklerin çok azı var , biliyorsun dimi Yücel :D yani zaten hızlıyız demek istiyorum da ;D ;D ;D ama Ilgaza hepinizi bekliyoruz , 2 hafta öncesinden duyuruyu açtım bak :smiley: :D

galiba sen beni Ankara grubuna transfer etmeye çalışıyorsun :smiley:
ama bunu Nadir abiyle konuşman lazım
ben karın tokluğuna transfer olabilirim ( tabi nasıl doyuracaksanız :smiley: )
birde içenbilir tarafımda var :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008

Haydi yokmu arttıran ?..Ankara şunun surasında 3 saatlik yol...Zerrin hanım bekliyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR