Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,161

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008

frkbdr' Alıntı:
Benim bebek öncesi 4 gün hayal oldu..sanırım junior BEDİR biraz zamansız gelicek..Aslın süper bir gezi olurdu ve bilen bilir bunu hep istiyordum..Neyse sağlık olsun bir başka sefer nasipse..Şimdiden gidicek olan herkese bol eylenceli atraksiyonlu ve kazasız belasız bir gezi olmasını diliyorum..
Off-Road çu geliyor Allah nasip ederse :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008

Hımm. Güzel olabilir aslında. Ancak bu ara ancak pazar günleri mola verebiliyorum çalışmaya eğer ayarlarsam (Cuma günü kesin belli olur) o zaman ben ve Biblo gelebiliriz.. Zerrin yürüyüş ve offroad konusunda biraz daha bilgi verebilirsen sevinirim. Yürüyüş uzunsa Biblo'nun kayak takımlarını da alacağım ;D

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

Murat, yürüyüş olarak kısa bir parkur yaparız ama sen Biblonun kayak takımlarını al derim , belki dayanamaz karlı tepelere Biblo kayacağım diye tutturur :smiley: daha çok offroad yaparız sanırım :smiley:
iş durumunu ayarlayıp katılırsan çok sevinirim

gintro' Alıntı:
Hımm. Güzel olabilir aslında. Ancak bu ara ancak pazar günleri mola verebiliyorum çalışmaya eğer ayarlarsam (Cuma günü kesin belli olur) o zaman ben ve Biblo gelebiliriz.. Zerrin yürüyüş ve offroad konusunda biraz daha bilgi verebilirsen sevinirim. Yürüyüş uzunsa Biblo'nun kayak takımlarını da alacağım ;D

Bende gelmeyi çok isterdim,Hatta oralı olan arkadaşlarımda var buralarda,bana hep gidelim,gidelim diyorlardı,Aslında iyi bir fırsat ama Hem biraz uzak hemde tarih uymuyor.Artık başka bir zamana giderim.Katılacak herkese şimdiden bol eğlenceli ve kazasız belasız bir gezi olmasını diliyorum.

merhaba aranıza yeni katıldım ama sizleri ve aktiviteleri takip etmeye çalışıyorum özellikle ankara grubunun etkinliklerini,çünki bende ankarada yaşayan biriyim :smiley: bende bu ılgaz gezisine gelmek istiyorum ama kimseyi tanımıyorum ayrıca aracımda yok :smiley: gerçi tabiat gezilerinde yalnızlığı tercih ediyorum ama grupca hareket edilirken en azından bazı konuları danışabileceğim birilerinin olması gerekir die düşünüyorum.

zaten ankara buluşmasınada kimseyi tanımdığım için gelememiştim:D

Çok ayıp çok ayıp , hiç kimseyi tanımıyorum diye katılmamazlık yapılırmı, o yemeğin bir amacı da tanışanlarla tanışmayanları bir araya getirmekti :smiley: sonra benim doğum günümdü :smiley: yoksa önce benim doğum günüm olduğu için mi bir araya gelmiştik :smiley: :smiley: :smiley: şaka yapıyorum :smiley:

sanırım araçta yerimiz olacak lütfen listemize sende kaydını yap ....

sHoReLoVe' Alıntı:
zaten ankara buluşmasınada kimseyi tanımdığım için gelememiştim:D

Zerrin benim işim kesinleşti.. Perşembe başlayacak eğitimlere Cumartesi günü de devam edeceğiz...Başka bir sefer.. Önce iş dedik yine :smiley: Planım Cumartesi den Ereğli sonra da sizin yanınıza gelmekti, ama tek adımda Pazar günü Ilgazlar yorucu olur.

duman' Alıntı:
Faruk abi o araç 3 çocukla dolmaz devamı gelir inşallah :smiley: şimdiden allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,hayırlı bir evlat olsun.ayrıca gezenbilirin en ufak üyesi ünvanı junior Bedire geçiyor.

Çok teşekkür ederim Cüneyt abi..inşallah bu duygular sanada nasip olur..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR