Off-Road çu geliyor Allah nasip edersefrkbdr' Alıntı:Benim bebek öncesi 4 gün hayal oldu..sanırım junior BEDİR biraz zamansız gelicek..Aslın süper bir gezi olurdu ve bilen bilir bunu hep istiyordum..Neyse sağlık olsun bir başka sefer nasipse..Şimdiden gidicek olan herkese bol eylenceli atraksiyonlu ve kazasız belasız bir gezi olmasını diliyorum..
Öyle deme Cüneyt..Her şeyin zamanı vardır...duman' Alıntı:bu durumda ben araçımı satıyorum Mustafa abi.motorsiklet yeter bana![]()
gintro' Alıntı:Hımm. Güzel olabilir aslında. Ancak bu ara ancak pazar günleri mola verebiliyorum çalışmaya eğer ayarlarsam (Cuma günü kesin belli olur) o zaman ben ve Biblo gelebiliriz.. Zerrin yürüyüş ve offroad konusunda biraz daha bilgi verebilirsen sevinirim. Yürüyüş uzunsa Biblo'nun kayak takımlarını da alacağım ;D
sHoReLoVe' Alıntı:zaten ankara buluşmasınada kimseyi tanımdığım için gelememiştim![]()
Deep' Alıntı:Faruk abi, hayırlı olsun junior Bedir![]()
MK51' Alıntı:Hayırlısı Faruk...
duman' Alıntı:Faruk abi o araç 3 çocukla dolmaz devamı gelir inşallahşimdiden allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,hayırlı bir evlat olsun.ayrıca gezenbilirin en ufak üyesi ünvanı junior Bedire geçiyor.
Jeep34' Alıntı:Off-Road çu geliyor Allah nasip ederse![]()