Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,113
Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

Biz de İstanbul listesinin kesinleşmesini bekliyoruz :smiley:

Ankara olarak cumartesi günü belirlenecek olan yer neresi ise orada olacağız :smiley:

suatkabal' Alıntı:
zerrin hanım biz ist iptalmi edelim sizlerden hiç haber çıkmadı.ne yapıyoruz

Etiketler

Ankara listesinin son hali

1 - ceranus ( Zerrin )
2 - t392syncro ( Kağan )
3- Focus (emrah)
4- Sibsib (sibel)
5- Eren

İstanbuldan kimler gelecek arkadaşlar , listeyi oluşturursanız sevinirim :smiley:

İstanbul ' dan gelecek olan arkadaşlar sizden ses çıkmıyor , nasıl yapıyoruz ? cumartesiden geliyormusunuz ? biz Ankara olarak hazırız :D

Aracımın modifiye ve genel bakım işleri bu haftasonuna kadar bitmiyecek gibi gözüküyor. Bitse bile kısa mesafe testleri yapılmadan böyle bir yolculuk riskli olabilir. Beni affedin... Size iyi eğlenceler...

Ömer arkadaşımızdan gelen son mesaja göre çeşitli nedenlerle İstanbul ' dan katılım olmayacağı yönünde bilgi aldım :(

bu durum da biz Ankara grubu olarak pazar günü sabah saat 06.00 da yola çıkacağız , katılacak olan arkadaşlarımın dikkatine ....

Benimde katılamayacağım kesinleşti,

Daha önce söz verdiğim Göynük/Sülüklü göl de olacağım, Ilgaza gidemeyeceklerden yolu düşen olursa o tarafa beklerim.

Selamlar iyi eğlenceler.

Kerim ve Yavuz gezimize katılamayacağınıza üzüldüm , bir daha ki sefere diyelim artık ....

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Zerrin malesef bende katılamıyorum.benim içinde eğlenin.

discovery-V8' Alıntı:
Benimde katılamayacağım kesinleşti,

Daha önce söz verdiğim Göynük/Sülüklü göl de olacağım, Ilgaza gidemeyeceklerden yolu düşen olursa o tarafa beklerim.

Selamlar iyi eğlenceler.

Zerrin selam sana kötü bir haberim var malesef teknik bir arızadan dolayı golf bu haftayı doktorda geçirecek. Ve çok üzgünümki bütün planları altüst etmiş oldum muhtemelen bir çok hazırlık yapıldı ve ben bu planları bozdum bu seferlik beni affetmenizi istiyorum. benimde hafta sonum araç yanında yardımla geçecek sakıncası yoksa ileri bir tarihe fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Yeniden tüm gezenbilirden ve geziye katılacak arkadaşlardan golfüm adına özürdilerim.

Kağan bu yazıyı okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm :( aracında ki sorun umarım büyük bir şey değildir, geçmiş olsun ,

ancak arkadaşlar bu durumda Ilgaz gezisi suya düşmüş oluyor , Kağan ' ın dediği gibi tüm planlar golfe göre yapılmıştı , hay allah yaww ne diyeceğimi şaşırdım ....

t392syncro' Alıntı:
Zerrin selam sana kötü bir haberim var malesef teknik bir arızadan dolayı golf bu haftayı doktorda geçirecek. Ve çok üzgünümki bütün planları altüst etmiş oldum muhtemelen bir çok hazırlık yapıldı ve ben bu planları bozdum bu seferlik beni affetmenizi istiyorum. benimde hafta sonum araç yanında yardımla geçecek sakıncası yoksa ileri bir tarihe fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Yeniden tüm gezenbilirden ve geziye katılacak arkadaşlardan golfüm adına özürdilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri