Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,121

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008

Heyecan yaptık birden ama... Forumda kirlilik yaratmayalım isterseniz arkadaşlar...

Benim bebek öncesi 4 gün hayal oldu..sanırım junior BEDİR biraz zamansız gelicek..Aslın süper bir gezi olurdu ve bilen bilir bunu hep istiyordum..Neyse sağlık olsun bir başka sefer nasipse..Şimdiden gidicek olan herkese bol eylenceli atraksiyonlu ve kazasız belasız bir gezi olmasını diliyorum..

Ankara grubu olarak bu habere çok sevindim hehe :smiley: ve hatta biz de cumartesiden geliriz , biz de kamp yaparız , bize de yer olur sanırım değilmi Ömer ?

hOMERos-lc70' Alıntı:
Değerli gezenbilir üyeleri; Ankara grubumuzun 24 Şubattaki Ilgaz gezisine destek olmak amacı ile ilgili bir önerim var. Uygun görürseniz, Ilgaz da 30 - 40 kişiyi gece konaklayacak bir mekan ayarlayabilirim (ÜCRETSİZ). Bizler, yani İstanbul grubu olarak 23 Şubat Cumartesi sabahı yola çıkıp, Ilgaz da bir gece konaklayıp Pazar günü Ankara grubu ile birleşip güzel bir gün geçirebiliriz. Ne dersiniz?

Faruk hayırlı olsun 3. çocuk geliyor anladığım kadarıyla , vatana , millete, ailesine hayırlı , sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah :smiley:

frkbdr' Alıntı:
Benim bebek öncesi 4 gün hayal oldu..sanırım junior BEDİR biraz zamansız gelicek..Aslın süper bir gezi olurdu ve bilen bilir bunu hep istiyordum..Neyse sağlık olsun bir başka sefer nasipse..Şimdiden gidicek olan herkese bol eylenceli atraksiyonlu ve kazasız belasız bir gezi olmasını diliyorum..

ceranus' Alıntı:
Ankara grubu olarak bu habere çok sevindim hehe :smiley: ve hatta biz de cumartesiden geliriz , biz de kamp yaparız , bize de yer olur sanırım değilmi Ömer ?

Tabii ki gelebilirsiniz yer fazlasıyla var, siz de gelirseniz daha güzel olur...

ceranus' Alıntı:
Faruk hayırlı olsun 3. çocuk geliyor anladığım kadarıyla , vatana , millete, ailesine hayırlı , sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah :smiley:
Faruk abi o araç 3 çocukla dolmaz devamı gelir inşallah :smiley: şimdiden allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,hayırlı bir evlat olsun.ayrıca gezenbilirin en ufak üyesi ünvanı junior Bedire geçiyor.

Valla benim bagaj alet edavatlar ile dolu, arka koltukta da kamp malzemeleri duruyor sürekli...

Sadece yan koltuk boş... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri