Arama sonuçlarınız

1. concrete

Egzoz sistemi modifikasyonu...

(www.otosanayiler.com dan alıntıdır.) http://otosanayiler.com/pratik-bilgiler.html Egzoz sistemi modifiyesinin mantığı motorun egzoz subaplarundan çıkan atık gazların dışarıya daha kolay atılmasını ve pistonların artık egzoz gazlarını o küçük borulardan ve susturuculardan dışarıya postalamak...

2. concrete

www.otosanayiler.com Sanayi Sanayi dolaşmaya son !!!

Ynt: www.otosanayiler.com Sanayi Sanayi dolaşmaya son !!! Oto sanayide yaptıracağınız bir iş var ama kafanıza takılan bir konu sizi düşündürüyor mu? http://www.otosanayiler.com/pratik-bilgiler.html Tıklayın, sorunuzun cevabını bulun. Hangi sanayide hangi işyerlerinin olduğunu bilmiyor...
  3. concrete

Ynt: www.otosanayiler.com Sanayi Sanayi dolaşmaya son !!! Yorumlar için teşekkürler )

4. concrete

Ynt: www.otosanayiler.com Sanayi Sanayi dolaşmaya son !!! Şu günlerde bu gibi yorumlar doğrultusunda sitede iyileşmeler yapılacak tabii.. Teşekkürler.
  5. concrete

Arkadaşlar, Artık araçlarımız ile ilgili sıkıntılarımızı ve meraklarımızı gidermek için oto sanayilerde dolaşıp zaman ve para harcamaya gerek kalmıyor. www.otosanayiler.com yayın hayatına başladı. http://www.facebook.com/#!/pages/otosanayilercom/208973745831946 Otomobillerinizle ilgili...

6. concrete

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin ilfer oto ilyas beye sorun derim 02163533637

7. concrete

yardım jimyn, freelander, rav4,

Ynt: yardım jimyn, freelander, rav4, Jimny standart haliyle zevk aracı değil. Rav4 ve freelander, arazi için yapılmış araçlar değil; ancak yine de sizin ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar. Pajero Pinin ve Suzuki Vitara yı da değerlendirebilirsiniz. Vitara ileride daha ağır arazi için de...
  8. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Ben fikir edinecek kadar deneyemedim. O nedenle fikir yönetemiyorum.
  9. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Gel al. Gönderemiyorum. Uzunca süredir işyerinde değilim. Aracımda hemen hemen hiç kullanılmadı ilk gün hariç. Kullanmayı da düşünmem zaten. Test için diğer araca yaptığımız montaj ile katkı vermiş oldum zaten. Bedava montaj yapılmıyor herhalde .

10. concrete

Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Ben olmayacağım muhtemelen ama Raif ustam size her konuda yardımcı olur. Benimle konuştuğunuzu da söyleyin lütfen.

11. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Karbüratörlü sistemler kıyasla gayet basit sistemler olduğundan, markaların birbirlerinden ciddi farkları yok. Burada mühim olan iyi işçilik oluyor. Bizde de bu sistemin montajı var. Bir ara uğrarsanız daha detaylı görüşürsünüz Raif...
  12. concrete

Samurai ile ilgili yardım lazım arkadaşlar.Çok acemiyim.

Ynt: Samurai ile ilgili yardım lazım arkadaşlar.Çok acemiyim. Samurai şehir içinde ulaşım için sizi şaşırtacak kadar fazla yakıt tüketebilir. Neden 4x4 alıyorsunuz ki? Lada samara ya da skoda favorit alın.

13. concrete

Land Cruiser vx100 LPG Kiti

Ynt: Land Cruiser vx100 LPG Kiti Yeni motor, biraz kurum yapsın diye bir süre benzinde yürütülüyor. Bir miktar kurum motordaki küçük hataları kapatıyor.
  14. concrete

Land Cruiser vx100 LPG Kiti

Ynt: Land Cruiser vx100 LPG Kiti Aslında LPG daha kurumsuz yanar. Kurumu yapan benzindir. Düzgün bir sistem doru işçilikle takılırsa performans kaybı sıralı sistemlerde olmaz. Karbüratörlü sistemlerde %10 a kadar performans kaybı yaşanması olasılığı vardır. LPG filtrelerinin değişme periyodu...
  15. concrete

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Piyasada pek bulunmayanlar var. Bunları sipariş etmek gerekiyor. Depolarda varsa 1 gnde geliyor, yoksa imalatını beklemek lazım.

16. concrete

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Ustanın yeri belli, kaçamaz :)
  17. concrete

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri http://www.steplpg.com/urunler.html Buradan bakın
  18. concrete

LPG'li Honda CR-V'de Motor Arıza Işığı Sorunu Hakkında

İlk akla gelen LPG nin şu anda ya da bundan önce bir süre ayarlarının bozuk kullanılması nedeniyle oksijen sensörlerinin çok kötü emizyon algılayarak motor arıza ışığını yakmış olması. Masraf etmeden önce benim işyerime hafta başı uğrayın; LPG ayarlarını yapalım ve ışığı söndürelim. Bundan...

19. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! 8 aracımız kaldı Mayıs fiyatlarıyla arkadaşlar. Piyasanın en iyi ürünü, piyasanın en iyi işçiliği ile, oldukça makul fiyatlarda.....
  20. concrete

Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

Eşinizi seveceğinden emin olduğunuz bir araca bindirip onu alacağınızı söyleyin. Yalan söyleyin yani :)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri