Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,678
Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

Arkadaşlar, Mayıs sonu itibarı ile fiyatlarda yeni bir ayarlama olma ihtimali var.

Benim ile işi olacaklar biraz hızlı karar verirlerse iyi olur.

Etiketler

8 aracımız kaldı Mayıs fiyatlarıyla arkadaşlar.

Piyasanın en iyi ürünü, piyasanın en iyi işçiliği ile, oldukça makul fiyatlarda.....

Merhaba Güven bey. Sanırım karbüratörlü araçlara montaj yapmıyorsunuz.
Uno 60s aracım var. Marka tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Gültekin' Alıntı:
Merhaba Güven bey. Sanırım karbüratörlü araçlara montaj yapmıyorsunuz.
Uno 60s aracım var. Marka tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Karbüratörlü sistemler kıyasla gayet basit sistemler olduğundan, markaların birbirlerinden ciddi farkları yok. Burada mühim olan iyi işçilik oluyor. Bizde de bu sistemin montajı var. Bir ara uğrarsanız daha detaylı görüşürsünüz Raif ustamla.

Bugün öğleden sonra Maslak sanayide bir dostuma uğrayacağım.
Size de bir selam vereyim o halde.

Gültekin' Alıntı:
Bugün öğleden sonra Maslak sanayide bir dostuma uğrayacağım.
Size de bir selam vereyim o halde.

Ben olmayacağım muhtemelen ama Raif ustam size her konuda yardımcı olur. Benimle konuştuğunuzu da söyleyin lütfen.

Dün Raif ustayla tanıştık, anlaştık ve montajı yaptık.
Deneme, alışma ve ayar sürecindeyiz. :smiley:

güven bey hayırlı işler...
ismim bülent.. çorlu dan...trakoff tan...
benim aracım vitara jlx 1,6 2001. şuan üzerinde 2007 yılında taktırdığım kme var. yakın zamanda depo dolu olmasına karşın lpg den hemen benzine geçme problemi oluştu. dolayısı ile aracı lpg de kullanamaz oldum. lpg taktırdığım yere götürdüm. enj. değişti((180 tl)) sorun devam..regülatör değişti ((henüz hesaplaşmadık)) lpg den geçişi 1 kez yaptı..problem ile alakalı yorumunuz olabilir mi?
sitenizi ve yazılarınızı yeni okudum ve açıkçası etkilendim. ve bir dostumun söylediğine göre lpg nin en önemlisi işçilik miş....tabii lpg markası da önemli..
lpg yi değiştirmek istiyorum. sizin lpgnin benim aracıma maliyeti ne olur?
teşekkürler....

2003 v6 2.4 qouatro motor audı a6 brc var üzerinde ama siz bu markayı kaça takarsınız ve tahmini yakıtı ne kadar olabilir

Gültekin' Alıntı:
Dün Raif ustayla tanıştık, anlaştık ve montajı yaptık.
Deneme, alışma ve ayar sürecindeyiz. :smiley:

Konu tekrar açımışken son durumu yazayım;
Yaklaşık 5 ay önce taktırmıştım LPG'yi.
7000 Km. Kadar yol yapmışım, 800-900 Lira kadar da yakıt fiyatından avantajım olmuş.
Yani LPG sistemi kendini çoktan amorti etti.
Bu güne kadar bir kez ayar bozuldu, düzelttik. Başka sıkıntı yaşamadım.

Bu mevsimde, şehir içi ağırlıklı karışık kullanımda 20 Krş civarı yakıyor.
Geçtiğimiz yaz şehirlerarası yollarda 16-17 Krş yakmıştı. Şaka gibiydi. :smiley:

Tanışmamıza vesile olduğu için Güven beye, ustalığı için de Raif ustaya müteşekkirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR