yardım jimyn, freelander, rav4,

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serbation Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,027

serbation

Yeni Üye
Yer
izmir bergama
merhaba arkadaslar ben ziraat mühendisiyim
ova yollarında(taşlı, kumlu, otlu yollarda ) kullanmak için bir araba bakıyorum
2. araç olarak kullanacagım yanı asfalt ve uzun yol ıcın bır aracım var
20.000 tl lık bır butçem var
arazıde altı surtmeyecek yuksek ve bozuk yollarda çabuk dağılmayacak bır arac arıyorum
jimny ile ilgilı yazılar çok ilgimi çektı. maçera ruhu benıde kendıne cektı dıyebılırım
ama 1,85 lık bır boyla kucuk jımny nasıl olur tam bılemıyorum
bu kanularda tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum
cok buyuk bır arac ıstemıyorum ozellıkle frontera sport freelander sport rav4 tek kapı fımny gıbı arabalar baktım
kısacası arazıde ova yollarında yolda kalırım yada altı sürttü orası burası çizildi derdı olmadan işimi görecek bir araba lazım
şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Ynt: yardım jimyn, freelander, rav4,

Jimny standart haliyle zevk aracı değil.

Rav4 ve freelander, arazi için yapılmış araçlar değil; ancak yine de sizin ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar.

Pajero Pinin ve Suzuki Vitara yı da değerlendirebilirsiniz. Vitara ileride daha ağır arazi için de modifiye edilebilecek bir araçtır.

Benim önerim Pinin ve Vitaradan yana. Ancak Rav4 ve Freelander daha zevk veren araçlar. Araç seçimi, doğru krtiterleri belirledikten sonra tamamen kişisel bir seçim.

Ynt: yardım jimyn, freelander, rav4,

concrete' Alıntı:
Jimny standart haliyle zevk aracı değil.

Rav4 ve freelander, arazi için yapılmış araçlar değil; ancak yine de sizin ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar.

Pajero Pinin ve Suzuki Vitara yı da değerlendirebilirsiniz. Vitara ileride daha ağır arazi için de modifiye edilebilecek bir araçtır.

Benim önerim Pinin ve Vitaradan yana. Ancak Rav4 ve Freelander daha zevk veren araçlar. Araç seçimi, doğru krtiterleri belirledikten sonra tamamen kişisel bir seçim.

yorum için cok sagol pajero pının benımde cok ılgımı cektı
16 000 tl ye 2000 model bır tane buldum ustelık otomatık fakat gti motor olması benı dusundurdu
ozellıkle lpg takılamaması ve servısın de motorla ılgılı olumsuz yorumları benı bıraz soguttu sımdı vıtara daha agır basıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR