LPG tankı yeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Baki Ö. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,467
Ynt: LPG tankı yeri

erhan110' Alıntı:
Arac dediğiniz gibi ambulans karavan , yani oldukça küçük bir alan var gaztüpünün altında eberspacher var gerçi arada sunta tabaka var ama genede tehlikeli , gaz kacagıda var evet bu yuzden alarmdayım, esasen niyetim tüpü dışarı almak ama sabit bir simiti dışarı koymak çok daha ıyı fıkır, en önemli sual benzinciden aldıgımız lpg yı ocakta kkullanabılırmıyız ?? vede bu arac sistemi ocagada akuplike edılırmı ?? bunu bılmıyorum
şamandıra sistemi farklı olacağından tek tankı her iki iş için kullanmak mümkün olmaya da bilir. ama ocağı da regülatörden geçen gaza bağlayabiliriz. o zaman da ocağı kullanırken aracı çalıştırmak gerekir. ustam daha önce böyle bir işi çözmüştü. birlikte çözüm ararız.

Etiketler

Ben 1,6 otomatık JLX 5K aracıma 40lt tekli koltuk sonuna kadar geriye yaslı iken taktırdım tam geldi ve hiçbir sorun yok.

Görüntü090.jpg

11 nisanda dudullu zavolide bende bu şekilde ufak depo yan koymak istediğimi söyledim.yasaklandı cevabını aldım.ince uzun tanklar varmış onları önerdiler.aslı astarı varmıdır bu yasağın ?

yenerh' Alıntı:
Ben 1,6 otomatık JLX 5K aracıma 40lt tekli koltuk sonuna kadar geriye yaslı iken taktırdım tam geldi ve hiçbir sorun yok.

Boyu bagaj kapağını etkilemeyecek şekilde yüksekliği fazla olup bu 40 lt lik yerine uyacak 50 ya da 60 lık tank bulunabilirmi piyasada ?lpg yeni taktırdım benimkide aynı şekilde 40 lık montaj 60 lık olursa tadından yenmez...

güven bey kardeşim ben yiğit.raif usta kartalda pajeroma lpg takmıştı.şimdi ben bu donbili ustayı ne yapayım.ben alta takalım demiştim o olmaz demişti.yasak demişti şimdi sen diyorsunki uygun şartlar olursa altta olur.benim aracımda 31x10,5r15 kumho lastikler var,aracım zaten yüksek gerekirse ben biraz daha yükseltirdim oldumu bu şimhi ha :mad: :mad: :mad: :D :p.eh ben en kısa zamanda gelip o donbili ustanın saçını başını yolmazmıyım benim bagajımı daralttı yedim seni raif usta ;D ;D ;D

yiğito' Alıntı:
güven bey kardeşim ben yiğit.raif usta kartalda pajeroma lpg takmıştı.şimdi ben bu donbili ustayı ne yapayım.ben alta takalım demiştim o olmaz demişti.yasak demişti şimdi sen diyorsunki uygun şartlar olursa altta olur.benim aracımda 31x10,5r15 kumho lastikler var,aracım zaten yüksek gerekirse ben biraz daha yükseltirdim oldumu bu şimhi ha :mad: :mad: :mad: :D :p.eh ben en kısa zamanda gelip o donbili ustanın saçını başını yolmazmıyım benim bagajımı daralttı yedim seni raif usta ;D ;D ;D
Ustanın yeri belli, kaçamaz :smiley:

suleymani' Alıntı:
guven bey bu modelleri bulmak mumkunmu?
Piyasada pek bulunmayanlar var. Bunları sipariş etmek gerekiyor. Depolarda varsa 1 gnde geliyor, yoksa imalatını beklemek lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR