LPG tankı yeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Baki Ö. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,399
Ynt: LPG tankı yeri

Benim bagajı toparlamak için yaptığım uygulama.Vinleks kaplama.Arka koltuklar öne yatırılıp kapıdan yerleştiriliyor.

bagaj.jpg

bagaj 1.jpg

bagaj 2.jpg

Etiketler

Çapı 20 cm kadar olan lpg tankları mevcut. Eğer araçta yükseltmede varsa şasenin yan taraflarına montajlanabilir gibime geliyor

Buradan ölçü bakablirsiniz.

Piyasada sıkça kullanılan ölçüler dışındakileri sipariş ederek getirebiliyoruz.

http://www.steplpg.com/urunler.html

abiler sizin araçların bagajı var bnm arabam samurai 96 model arka tarafa koydum ancak arka koltuk öne kaydı önde oturanla arkada oturan arasında boşluk yok denilebilir ben benzin deposunu ufaltsam yanınada LPG tankını koysam sorun olurmu acaba ? araç yerden extra yükseltilmiş ?

hiperaktif' Alıntı:
abiler sizin araçların bagajı var bnm arabam samurai 96 model arka tarafa koydum ancak arka koltuk öne kaydı önde oturanla arkada oturan arasında boşluk yok denilebilir ben benzin deposunu ufaltsam yanınada LPG tankını koysam sorun olurmu acaba ? araç yerden extra yükseltilmiş ?

Benzin deposunda tadilat yaptığın Tüvtürkte farkedildiği taktırde ağır kusur olur. Ya yeni durumu projelendirip ruhsata işletmen gerekir ki bu her yönden yorucu olur, ya da muayenede eski haline getirmen gerekir ki, bu da yorucu olur.

Aracı birlikte inceleyip bir çözüm ararız istersen.

hiperaktif' Alıntı:
Abi muayenede sorun çıkıcaksa daha farklı bi çözüm lazım aracı inceleyip bi çözüm bularbilirsek süper olur .

Yasal olan durumların dışında iş yapmak doğru değil elbette ve ben bu işi yapan birisi olarak tavsiye etmem.

Birlikte bakıp bişeyler üretmeye çalışırız.

Olur abi ben aracımı sana nasıl gösterebilirim ben üsküdarda oturuyorum . Abi aracı istediğin bakabileceğin biyer varsa getirim . bi fikir edinelim gazla kullanıyorum benzine gelince ufak bi hobimiz var onuda bırakmayalım . Yardımcı olursan çok sevinirim abi .

hiperaktif' Alıntı:
Olur abi ben aracımı sana nasıl gösterebilirim ben üsküdarda oturuyorum . Abi aracı istediğin bakabileceğin biyer varsa getirim . bi fikir edinelim gazla kullanıyorum benzine gelince ufak bi hobimiz var onuda bırakmayalım . Yardımcı olursan çok sevinirim abi .

www.akislpg.com

Maslak sanayideyim.

Güven bey selamlar ...bir sualde bende yardımcı olabılırsenız memnun olurum.

Karavanda mutfak ocagı için tüpgaz kulllanıyorum ama hem yer işgal ettiği için hemde kabinin içinde koca tüp oldugu için rahatsıızm. LAndroverın altında müsait yer çok sizce bir simit tüp koydursam sistemide ocağa baglatsam kulllanabılırmıyım vede siz yaparmısınız bunu ???

Selamlar
Erhan

erhan110' Alıntı:
Güven bey selamlar ...bir sualde bende yardımcı olabılırsenız memnun olurum.

Karavanda mutfak ocagı için tüpgaz kulllanıyorum ama hem yer işgal ettiği için hemde kabinin içinde koca tüp oldugu için rahatsıızm. LAndroverın altında müsait yer çok sizce bir simit tüp koydursam sistemide ocağa baglatsam kulllanabılırmıyım vede siz yaparmısınız bunu ???

Selamlar
Erhan

Siz de defender dan karavan var gibi anladım.

Benim ustam evinde LPG kullanıyor ocakta. Bunu evinde yaptığına göre karavanda olmaması için bir sebep olmamalı.

Araçtaki sistemde şamandıra sıvı LPG yi alıyor tanktan; yani deponun dibine inen bir boru var. Ocakta kullanılacağı zaman yoğuşmuş, yani gas halkdeki LPG yi kullanmak gerekiyor. Bu durumda tankın dibine inen boruyu iptal etmek lazım.

Bir ara uğrarsanız Raif Ustamla beraber çözeriz konuyu. :smiley:

Tamam ok hayra geçersiniz bu iş olursa :smiley: çünkü detantör açıkken ve ocak yanmazken habire gaz kokusu alıyorum gümlemeyelim diye habire elim detantörde , hafta başında gelecem .

Selamlar

erhan110' Alıntı:
Tamam ok hayra geçersiniz bu iş olursa :smiley: çünkü detantör açıkken ve ocak yanmazken habire gaz kokusu alıyorum gümlemeyelim diye habire elim detantörde , hafta başında gelecem .

Selamlar

Aman dikkat o zaman. Gaz kokusu alıyorsanız muhakkak kaçak var demekk ki.

Arac dediğiniz gibi ambulans karavan , yani oldukça küçük bir alan var gaztüpünün altında eberspacher var gerçi arada sunta tabaka var ama genede tehlikeli , gaz kacagıda var evet bu yuzden alarmdayım, esasen niyetim tüpü dışarı almak ama sabit bir simiti dışarı koymak çok daha ıyı fıkır, en önemli sual benzinciden aldıgımız lpg yı ocakta kkullanabılırmıyız ?? vede bu arac sistemi ocagada akuplike edılırmı ?? bunu bılmıyorum

Maslak oto sanayisi abi bileydim ben baştan hiç uğraşmaz oraya gelirdim :D en yakın zamanda gelicem abi şu tanka bi çözüm bulabiliriz inş en yakında görüşmek üzere teşekkürler nasipse hafta içi ordayım :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR