Arama sonuçlarınız

1. gezgör

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir diliyorum.

2. gezgör

E P G 05&12 : Italya

Ynt: E P G 05&12 : Italya Sirin Ailesine cok tesekkürler.harika bir gezi ve anlatim. Gezilerinizin hep güzel gecmesini dileriz. Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.
  3. gezgör

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Harika bir gezi ve anlatim,sizinle birlikte Türkyeyi geziyoruz. Tesekkürler. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

4. gezgör

Yeni Karavanımız - Mercedes Eura Mobil

Ynt: Yeni Karavanımız - Mercedes Eura Mobil Hayirli olsun, Güle güle kullanin.Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
  5. gezgör

Yurt Dışı Haberleri

Ynt: Yurt Dışı Haberleri Merhaba Arkadaslar ,bende Ekmek kizartmada bir tip vereyim, Biz Teflon tavanin icine Aliminyum folye koyuyoruz icinde kizartiyoruz. Tavaya yapismiyor Ekmek kiriklari Folyenin icinde kaliyor tertemiz sekilde tavayi tekrar soguyunca yerine koyuyoruz. Karavanda fazladan...

6. gezgör

E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya

Ynt: E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya Takipdeyiz, Hirvatistan Güzel bir ülke, Sehirleri cok bakimli ve Tarihi güzelligi bozmadan yeniyle birlestirmisler. Sagllikli ve Güzel geziler dilegile.

7. gezgör

E P G 03: Arnavutluk Ve Karadağ

Ynt: E P G 03: Arnavutluk Ve Karadağ Tesekkürkler Takildik anlatiminiza ve Fatograflara geziyoruz. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle. :) Selamlar
  8. gezgör

E P G 02: Makedonya

Ynt: E P G 02: Makedonya Tesekkürler, yola ciktik geziyoruz ;) Karavaniniza ve sizlere Saglik. Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.
  9. gezgör

Karavanla Amsterdam'dan Paris'e

Ynt: Karavanla Amsterdam'dan Paris'e Merhaba Hasmet bey, güzel bir secim, Amsterdam ve Parisde kalacak yerler var, Disneylanda da gidecekseniz oranin Parkkinda kalabiliyorsunuz, Trenlede Parise gidebiliyorsunuz biz öyle yaptik daha pratik oluyor...

10. gezgör

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” Ferhat bey , Elinize ve Karavaniniza SAglik,gene baya Kilometre yapmissiniz tesekkürler.Anlatim ve Fotograflar harika. Saglikli ve Güzel geiler dilegiyle.

11. gezgör

Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...

Merhabalar, Karavaniniz hayirli olsun.Ayni Model Karavani 15 yil kullandik ,Cocuklar Kücükken cok rahat oluyor.Oturma gurubunu yatak yapinca Cocuklar ve Büyükler rahat bir sekilde yatabiliyor.Fiat arac olarakda cok iyi, 15 yilda 100000 km yaptim aldigimda 50000 km idi . Tavsiyem Motor kayisina...
  12. gezgör

Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler.

Ynt: Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak Ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler. Merhabalar, Hüseyin bey, bizde aynisini yapiyoruz,Avrupadaki Mezarliklar Park yerleri gibi,Mezarlik lar bakimli olunca ürperti vermiyor. Bütün gün gezdikten sonra aksam o kadar sorun olmuyor. Kiliselerin parklarida iyi...

13. gezgör

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Merhaba Adnan bey,Insan Herisau a kadar gelirde bir Kahve icmek icin ugramazmi? :) O Köprünün yanindaki Metrohm firmasinda calisiyorum el salladim ama görmediniz. :D Isvicrede Kamping Fiatlari 30 .-sfr dan 60.-sfr kadar,gezdiginiz yerler...
  14. gezgör

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Paylasim icin cok tesekkürler,sayenizde hatiralar tazelendi.Fotograflarda cok güzel. Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.
  15. gezgör

Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi

Ynt: Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi Teklifiniz icin tesekküler Hasmet bey.Yazin Zamanimiz olursa bir cayinizi iceriz.Saglikli ve güzel geziler dilegiyle :)

16. gezgör

Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi

Ynt: Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi Merhabalar, Gercektende iyi olur, Izmir den cok dafa gectik fakat Trafikten Park sorunundan cekindigimiz icin girmedik,paylasirsaniz iyi olur. Aslinda Gezenbilirde Sehir,Sehir böyle kalincak yerlerin Haritasini yapmak gerekiyor, Tavsiye etmistim ama...
  17. gezgör

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu Mehaba Burak Bey, cok güzel yerleri gezmissiniz,keske Zamaniniz biraz daha uzun olsaymis.Paylasim icin tesekkürler. Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.
  18. gezgör

Gezi Yazısı Hazırlamak

Ynt: Gezi Yazısı Hazırlamak Levent bey ve Mustafa bey , ikinizde haklisiniz.Simdi her yazilan Geziyi bas köseye alinmaz, fakat bu kadar Emek sarfedilip paylasilan konuda aralarda kaybolmayi hak etmez.Benim önerim benim Avrupadan cesitlemeler (gezgör) diye dosyam var öyle bir imkan olmaliki...

19. gezgör

Gezi Yazısı Hazırlamak

Ynt: Gezi Yazısı Hazırlamak Merhaba Arkadaslar, Hasmet bey size yürekten katiliyorum,Ilk zamanlar büyük bir hevesle yazdigim yazilara ara vermek zorunda kaldim cünkü bakiyorsun bölümler 15- 20 bin kisi bakmis sadece 3veya 4 cevap var yazik yani verilen emege,en azindan Insan bir Tesekkür...
  20. gezgör

Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma Merhabalar, Kis Kampi harika oluyor,tabi Hava güzel olursa. Biz Bugün döndük Gece eksi 15 derece 1500 m idi Gündüz Kar Ayakkabilari ile Saatlerce yürüye biliyorsunuz, yahut Kaya bilirsiniz ,tabiki üzerinizdeki Elbiseler Kisa uygun olacak. Hele bir de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri