Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,146
Ynt: Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi

Burak bey merhaba, verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler. Bu yazdıklarını ayrı bir başlık altında "İzmir'de konaklanılacak yerler" adıyla paylaşmak ister misin? böylelikle benim yazımın satır aralarında kaybolup gitmez ;)

Etiketler

Merhaba ben buraların resimlerini de çekeyim ayrıntılı hazırlayıp o zaman bir başlık açayım.Faydalı olur.

Goldwingerr' Alıntı:
Merhaba ben buraların resimlerini de çekeyim ayrıntılı hazırlayıp o zaman bir başlık açayım.Faydalı olur.
Hatta navigasyonla koordinat bilgilerini de ekleyebilirsin :smiley:

Merhabalar, Gercektende iyi olur, Izmir den cok dafa gectik fakat Trafikten Park sorunundan cekindigimiz icin girmedik,paylasirsaniz iyi olur. Aslinda Gezenbilirde Sehir,Sehir böyle kalincak yerlerin Haritasini yapmak gerekiyor, Tavsiye etmistim ama ilgi olmadi.Baslanirsa iyi olur. ;)

Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

Ercan bey biliyorsunuz ben Aydın'da yaşıyorum. Seçimlerden sonra yeni belediye yönetimiyle (tabii ki bizi anlayacak insanlar seçilirse) Aydın'da karavanlı konaklama için yer hazırlanmasına yönelik bir görüşme yapmayı düşünüyorum. Buradan gelişmeleri sizlere duyuracağım. :smiley:
Ama bir gelişme eldeedemezsem bizim evimizin sokağı özellikle yaz aylarında çok müsait, daha önceden karavanlı dostlarımızı ağırladığımız da oldu, sizi de bekleriz :smiley:

Burak Bey, özellikle İnciraltı'ndaki Kent Ormanını unutmayın.

Selamlar, sevgiler.

Haşmet Bey, Aydın'a geldiğimde ziyaret edeceğim dostlarımın arasında siz de varsınız.

Selamlar, sevgiler, kolaylıklar.

Teklifiniz icin tesekküler Hasmet bey.Yazin Zamanimiz olursa bir cayinizi iceriz.Saglikli ve güzel geziler dilegiyle :smiley:

gezgör' Alıntı:
Merhabalar, Gercektende iyi olur, Izmir den cok dafa gectik fakat Trafikten Park sorunundan cekindigimiz icin girmedik,paylasirsaniz iyi olur. Aslinda Gezenbilirde Sehir,Sehir böyle kalincak yerlerin Haritasini yapmak gerekiyor, Tavsiye etmistim ama ilgi olmadi.Baslanirsa iyi olur. ;)

Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

Sayın Gez,Gör ben de Gezenbilir e ilk üye olduğum da bu tarz bir fikir önermiştim kapsamlı olarak ta nasıl olabileceği konusunda fikirlerimi anlatmıştım,(eskiden nerede olduğunu bile bilmiyordum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17295.0 sonra ortaya çıkarılmıştı) :smiley: amaç iyi niyet olunca fikirler bir yerde benzeşiyor,sanırım zamanı gelince bu fikrimiz olacak ama ne zaman bende bilemiyorum.
Yağmur sesi ile uyumak ve sucuk bu iki kelimenin arasına ne yazarsan yaz zaten harikadır,bence iyi taktik :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR