Arama sonuçlarınız

1. U

likya yolunda yoldaş aranıyor..

Ynt: likya yolunda yoldaş aranıyor.. Detaylı araştırmanızı öneririm. Su kaynakları oldukça sorun. Ayrıca GPS kullanacaksanız koordinatları buraki rkadaşlardan edinebilirsiniz. Çok güzel bir rota çok da keyifli olacağa benzer. Umarım başarırısınız ve keyifle tamamlarsınız.

2. U

Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabı yada benzer bir döküman arıyorum

Ynt: Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabı yada benzer bir döküman arıyorum Merhaba Biraz geç oldu sanırım . Uzun sğre foruma girmedim. Kate Clow'un kitabı var. Aşağıdaki linkde . Ben indirimli oldukça uygun almıştım ancak şimdi biraz artmış. Linkini vereyim. Güzel ayrıntılı bir harita var. Ama bir...
  3. U

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Arkadaşlar fotoları göremedim ve bulamadım. Yardımcı olurmusunuz ?

4. U

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Merhaba Serhat Bey Uzun zamandır görüşemedik. Likya yoluı yürüyüşünüz gerçekleşti mi ? Fotoğrafları bekliyoruz. Selamlar. Umut_01
  5. U

Hitit Yolu

Ynt: Hitit Yolu Merhaba Paramedik Hitit yolunun Karakaya - Boğazkale arasını 27-28 Nisan 2011 tarihinde bir arkadaş ile yürüdük. Vaktim nedeniyle Yolun 44 km. sini yüryebildim.Arkadaşım Yüruyüşü Şappinuva da bitirecek yol toplam 130 km. Zorluk derecesine gelince çok kolay . A sınıfı...

6. U

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gönderen: durali Alıntı Ekle merhaba ben durali eker ankarada yaşıyorum serbest mali müşavirlik yapıyorum.aklımda kendime bir t3 veya t4 alıp kamper'e dönüştürüp kendimi doğaya verme düşüncesi oluştu.faaliyetlerime başlayınca deneyimli arkadaşlardan...

7. U

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Merhaba Serhat Bey face de kısaca göz attım. Yaşantınız ve hayata bakışınız çok güzel. Keşke senin gibi gerçekleştirebilsek Amsaya, karadeniz , kaçkar gezielrin harika. Tebrik ederim. Hayatını dilediği gibi yaşamaya çalışan ender insanlardansınız...
  8. U

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Arkadaş merhaba Hiç de fena olmaz ama, gelgelelim Mayıs ayında 10 günüm olsa keşke. Benim düşüncem 3 gün + 2 gün yol . Ayırcabileceğim zaman ancak o kadar. Şİmdilik kitabı imceliyorum. 20 km. fazla bir yol değil. Tabi ki yolun eğimine bağlı...
  9. U

Likya Yolu İçilebilir Su Kaynakları Nereler ?

Ynt: Likya Yolu İçilebilir Su Kaynakları Nereler ? Ben gitmedim ama, axoyum nickli arkdaş yakın zamanda gitti. "Kate Klow un yazarlığı İbrahim TURGUT 'un tercümesi olan é Likya yolunda yürümek " adlı kitap en güzel kaynak. Detaylı bir harita var. Su kaynaklarını gösteriyor. Ayrıca GPS...

10. U

7 Gün Likya Yolu - Kasım 2010

Ynt: 7 Gün Likya Yolu - Kasım 2010 Merhaba axoyum Aslına bakarsak Likya yolu gezisini çok istiyorum . Kasımın 18'i uygun gibi duruyor. Gidebilirsem bile iki gün yürüyebilirim. Malzeme eksiğim yok sayılır. Ancak buradan benimle gelecek arkdaş bulmak zor. . Susurluk küçük bir ilçe pek öyle...

11. U

7 Gün Likya Yolu - Kasım 2010

Ynt: 7 Gün Likya Yolu - Kasım 2010 Merhaba Lİkya yolu yürüyüşü çok istediğim bir yürüyüş. Ancak zaman yokluğu nedeniyle nasıl gerçkleştirebilirim bilemiyorum. Bu yürüyüşün keyfini çıkarın. Kate Clow un yazdığı ve İbrahim TURGUT ' un çevirisin yaptığı " Likya yolunda yürümek" adlı kitap en iyi...
  12. U

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Dostlar Gezenbilire üye olmaktan mutluyum. Doğa yürüyüşü ve kampçılık' a ilgiliyim. Bu işte çok eski sayılmam. İlçemizin Kayın ormanı ile kaplı Çataldağı bu işe oldukça uygun. Şanslı olduğumu düşünüyorum. Gezenbilir de buluna bilgilerden sıkça...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri