Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kroscu78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,485

kroscu78

İSTİYORSAN YAP HERŞEYE RAĞMEN ERTELEME
Yer
İZMİR
SLM Arkadaşlar MAYIS ayının ikinci haftası gibi likya yolunun bir bölümünü geçmek istiyorum ve bu yürüyüş için 10 gün civarı ayırmayı planlıyorum katılmak isteyen dayanıklı 3-4 günde yok ben vazgeçtim yok şöyle yok böyle demiyecek çadırda kalmaya alışkın doğa yaşamını tanıyan belli bir süre sonra benim bu dagın başında ne işim var demiyecek yoldaş arıyorum detayları tekrar daha sonra bildiricem saygılar.
serhat kaymaz
BORNOVA İZMİR

Etiketler
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

BAŞLANGIÇ :fethiye OVACIK
BİTİŞ : MYRA
TOPLAM KM: 175
TAHMİNİ SÜRE: 9 GÜN
GÜNDE : 20KM ortalama

Arkadaş merhaba
Hiç de fena olmaz ama, gelgelelim Mayıs ayında 10 günüm olsa keşke. Benim düşüncem 3 gün + 2 gün yol . Ayırcabileceğim zaman ancak o kadar. Şİmdilik kitabı imceliyorum. 20 km. fazla bir yol değil. Tabi ki yolun eğimine bağlı. Çadır hayatı güzel bir şey. Yapmayan bilmez. Umarım oralarda karşılaşırız.

slm umut evet oldukça zevkli geçecek bir rota görülecek gezilecek çok şey var tarihleri tuturursak sende kendine ayırdığın süre kadar benimle gelirsin süren bittimi dönersin görüşmek dileğiyle saygılar.
Ben gelecek arkadaş bulamassam B pilanım var başlangıç noktası yakınlarından sahibsiz bir köpek bulup onunla geçicem bu yolu nasıl .

Merhaba Serhat Bey
face de kısaca göz attım. Yaşantınız ve hayata bakışınız çok güzel. Keşke senin gibi gerçekleştirebilsek Amsaya, karadeniz , kaçkar gezielrin harika. Tebrik ederim. Hayatını dilediği gibi yaşamaya çalışan ender insanlardansınız bana göre. Sizin kadar dayanıklı olabilirmiyim bilmem. Ama çok istiyorum Likya yolunu . BUradan arkadaş bulamıyorum. Susurluk 23 bin nüfuslu bir ilçe. Öyle macera adamı az bulunuyor. Bakalım SUsurluk spor bünyesinde bir şeyler yapmaya çalışacağız.
İnşallah durumumu ayarlarım da bu yürüyüşü gerçekleştirebilirim. İnşallah sizin gibi değerli bir arkadaş ile beraber olur. Susurluk' tan geçersen beklerim.
Teşekkürler
Bülent AÇAR
Susurluk

umut_01' Alıntı:
Merhaba Serhat Bey
face de kısaca göz attım. Yaşantınız ve hayata bakışınız çok güzel. Keşke senin gibi gerçekleştirebilsek Amsaya, karadeniz , kaçkar gezielrin harika. Tebrik ederim. Hayatını dilediği gibi yaşamaya çalışan ender insanlardansınız bana göre. Sizin kadar dayanıklı olabilirmiyim bilmem. Ama çok istiyorum Likya yolunu . BUradan arkadaş bulamıyorum. Susurluk 23 bin nüfuslu bir ilçe. Öyle macera adamı az bulunuyor. Bakalım SUsurluk spor bünyesinde bir şeyler yapmaya çalışacağız.
İnşallah durumumu ayarlarım da bu yürüyüşü gerçekleştirebilirim. İnşallah sizin gibi değerli bir arkadaş ile beraber olur. Susurluk' tan geçersen beklerim.
Teşekkürler
Bülent AÇAR
Susurluk
slm Bülent bey övgünüz için teşekkür ederim bende elimden geldince yapabildimce bişeyler yapmaya hayatı daha yaşanır kılmak adına sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum inşallah dilerimki sizde istediklerinizi yapabilirn .
Dyanıklılıga gelince insan sevdiği şeyleri yaparken inanın çok daha dayanıklı oluyor çünki zevk alarak isteyerek yapmak doğayla başbaşa olmak muazzam bir şey .
ilerleyen günlerde tekrar görüşelim zamanı ayarlarsanız birlikte çıkalım saygılar.

kroscu78' Alıntı:
SLM Arkadaşlar MAYIS ayının ikinci haftası gibi likya yolunun bir bölümünü geçmek istiyorum ve bu yürüyüş için 10 gün civarı ayırmayı planlıyorum katılmak isteyen çadırda kalmaya alışkın doğa yaşamını tanıyan belli bir süre sonra benim bu dagın başında ne işim var demiyecek yoldaş arıyorum detayları tekrar daha sonra bildiricem saygılar.
serhat kaymaz
BORNOVA İZMİR

Yaptığım araştırmalar sonucu likya yolunun tamamı 510km ama buna altarnatif rotalarda dahil yani biz başlangıçtan sona belirlediğimiz rotalardan gidersek özellikle kıyı kesimlerini takiple yaklaşık toplam mesafe 311 km yani günde 25km yürüsek 13 günde geçeriz .
Ben rotanın tamamaını geçmeyi düşünüyorum arkadaşalar yani 15 günlük bir izin yeterli olacaktır büyük ihtimal ha yola çıkılır baktık olmuyor evdeki hesap çarşıya uymadı gittimiz kadar önemli olan bu yürüyüşü güzel ve tadında tamamlamak .

Serhat'çım ben gelirdim amma-ve-lakin okul var :smiley: Sen bir Romanya'da ki yoldaşına sor, bence onun zamanı uyarsa kesin gelir seninle :smiley:

Selamlar..

TekiLay' Alıntı:
Serhat'çım ben gelirdim amma-ve-lakin okul var :smiley: Sen bir Romanya'da ki yoldaşına sor, bence onun zamanı uyarsa kesin gelir seninle :smiley:

Selamlar..

Canım kardeşim valla bizim guruptan ilk aklıma sen geldin ama oukulunu bildiğğim için pek ses etmedim ama bir fırsat bulabilirsen seninle bu yolu geçmek benim için onur olur .

Romanyadaki arkadaşa bı çıtlatım mesajla daha haber yok ama vaktinin olucanı pek zannetmiyorum bakalım artık elbet bizimgibi bir maceracı çıkacak.

Arkadaşlar bu yıl haziranın ortasında başlayıp tüm parkuru yürümeyi planlıyorum. Öğretmen olduğum için ancak okul kapanınca hairanda çıkabilirim yola. Daha çadırda ve kampta kalmışlığım var.
Parkuru en az 5 haftada bitirmeyi planlıyorum hatta belki bile olabilir. Acelem yok vaktim çok, o yüzden iyice dinlenerek ilerlemek istiyorum.
Haziranda yürümek isteyen arkadaşlarla ekip olarak yola çıkmak çok daha güzel olur diye tahmin ediyorum.
Ali Kaytan

Serhat merhaba, konuyla ilgili ilk mesajındaki kararlılığın beni tetikledi diyebilirim. Açıkçası benim de yürümek istediğim ekip bu şekilde olmalı. O tarihte işten izin alabilirsem 8 gece 9 gün yürüyebilirim diye düşünüyorum. Nisan başında Ankara'dan İzmir'e geleceğim, belki görüşüp netleştirebiliriz. görüşmek üzere.

Yazılanları imrenerek okuyorum, o kadar çok zaman olsa, kesinlikle yapılması gereken bir yürüyüş.

Likya yolunuıınkapsamlı harıtasını isteyenler için bir adress.
piyasadakı en iyi harita !!

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-dergi-lycian-way-likya-yolu-haritasi-2011-45629368/detay

serciventure' Alıntı:
Likya yolunuıınkapsamlı harıtasını isteyenler için bir adress.
piyasadakı en iyi harita !!

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-dergi-lycian-way-likya-yolu-haritasi-2011-45629368/detay

daha önce görmedim duymadım, bunun en güzel yorumunu yürüyüş yapanlar verebiliir, bu yönde görüşleri bekliyoruz..

marginal' Alıntı:
daha önce görmedim duymadım, bunun en güzel yorumunu yürüyüş yapanlar verebiliir, bu yönde görüşleri bekliyoruz..

Merhaba Marginal .
anlamadım yazdığını. !! haritayımı daha önce görmedın yoksa likya yolunumu ? Likya yolu neki dolaşmadığım dağ tepe kalmadı. sormak istedıklerın varsa istedığın kadar yardımcı olurum. Bilgi ücretsız. ;)

kroscu78' Alıntı:
slm umut evet oldukça zevkli geçecek bir rota görülecek gezilecek çok şey var tarihleri tuturursak sende kendine ayırdığın süre kadar benimle gelirsin süren bittimi dönersin görüşmek dileğiyle saygılar.
Ben gelecek arkadaş bulamassam B pilanım var başlangıç noktası yakınlarından sahibsiz bir köpek bulup onunla geçicem bu yolu nasıl .

bu kararlılık gerçekten etkiliyor insanı. lakin kamp tecrübemiz yok. sizi yavaşlatmayalım :smiley: iyi keyifler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR