Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kroscu78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,485
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

SLM ARKADAŞLAR 16 MAYIS KESİN TARİH 16 MAYISTA YÜRÜYÜŞ BAŞLAR BEN 15 İ GECE İZMİRDEN FETHİYEYE OTOBÜSLE HAREKET EDİCEM .
Fethiye otoga,da buluşulup yürüyüş başlangıç noktasına OVACIK dolmuşla gidilip başlanacak .

-BEN Serhat
-Onur
-Atilla
-Saniye ? saglık sorunları sebebiyle belki katılamayabilir.
- ?

Etiketler

Bende geliyorum :smiley:
bugün uçak biletini ayarlarım. İstanbul dan katılacak arkadas nasıl gelmeyi planlıyor acaba?
Birde temel ihtiyaclarin disinda (cadir, uyku tulumu vs) yanımızda ne getirelim?

Saniye

Bu yıl iznim olsaydı listeye bende katılırdım. Seneye 2012 Nsan 2. yarısında bende yürüyecem. şimdiden haber veryim :smiley:
Bu arada şu an sizlere çok imrendim. Umarım çook keyifli bir yürüyüş olur. Fotoğraflarınızı mutlaka paylaşın.

slm sayın eöztürk2 evet oldukça güzel ve maceralı bir yürüyüş olacak katılmanızı isterdim .eminim seneye sizde güzelbir yürüyüş yaparsınız saygılar.

10 gün sürecek demiştiniz yürüyüş için. EEEE Fotoğraflar nerede?
Umarım çok keyifli olmuştur.

Merhaba Serhat Bey

Uzun zamandır görüşemedik. Likya yoluı yürüyüşünüz gerçekleşti mi ? Fotoğrafları bekliyoruz.

Selamlar.

Umut_01

Selamlar,
Evet bitti ve çok güzeldi. Serhat vakit bulursam detaylı yazarım diyordu ama ben kısaca özetleyecek olursam;

Hisarönü nden baslayan yürüyüşümüz Olympos da bitti. Tabi tahmin edeceginiz gibi birkac noktayı arabaylan gectik. Fethiye den Kumluova e kadarki yuruyus noktaları çok güzeldi. Kınık - Çavdır arası asfalt yol. Çavdır a vardığımızda akşam olmuştu ve çadır kurabileceğimiz tek nokta köyün mezarlığı idi. Evet hepimiz için bir ilkdi ve hiçte düşünüldüğü gibi heyecanlı olmadı :smiley:
Çavdır-Çayköy- Üzümlü rotası çok güzeldi. Atilla arkadaşımızın ayak problemini bahane ederek Üzümlüden arabaylan Kalkan a geçip 5.akşam otelde konakladık. (Akşam yediğimiz kiremitteki çukra harikaydı. ) Sabah zinde ve hafiflemis olarak arabaylan Kaş a geçip tekrar yola düşük. Limanağzı da öğlen molası verip yüzdük. Serin sular ve soğuk bira:smiley: Ertesi gün Ufakdere den ayrılarak Boğazcık a doğru ilerledik. Cok kötü bir rotaydı. Köyler arasında açılan yollar nedeniylen işaretler kaybolmuştu ve taşlı , yarı düzeltilmiş yollarda sıcağın altında , neredeyse 4 saatlik zor bir çıkış yaptık. Boğazcık a vardığımızda kimse pek mutlu görünmüyordu. Bu noktada (8. gün) yürüyüsümüzü grup olarak bitirdik. Ben ve Onur Ulupınar a arabaylan geçerek ordan Çıralı ( yanar taş) ve Olymos a yürüdük. Buralarda harika idi.

Genel olarak yürüyüsler keyifli ve orta- zor seviyesinde idi. Uzun dağ çıkışları ve inisler beni zorladı açıkcası. Günün sonunda zorlu bir günü başarıylan bittirdiğiniz için kendinizlen gurur duyuyorsunuz ve yoruldugunuzu pekte hissetmiyorsunuz doğrusu. Çok şükür bir yerlerimizi incitmeden, kırmadan bitirdik.
Yol isaretlendirmeleri çok iyiydi. Her 10-15 metrede bir isaret vardı. Yiyecek ve su sıkıntısıda cekmedik.

Serhat, sana çok çok teşekkürler. Bu gezinin planlanmasından, uygulamasına kadar bize öncülük, liderlik yaptın. Her akşam ve sabah kamp ateşimizi yaktın. Çıkışlarda 'son viraj' diyerek bana destek oldun :smiley:
Atilla ve Onur sizleride tanımak güzeldi. Umarım yeni macerelarda görüşürüz.

Sevgiler
Saniye

Skaratas' Alıntı:
Selamlar,
Evet bitti ve çok güzeldi. Serhat vakit bulursam detaylı yazarım diyordu ama ben kısaca özetleyecek olursam;

Hisarönü nden baslayan yürüyüşümüz Olympos da bitti. Tabi tahmin edeceginiz gibi birkac noktayı arabaylan gectik. Fethiye den Kumluova e kadarki yuruyus noktaları çok güzeldi. Kınık - Çavdır arası asfalt yol. Çavdır a vardığımızda akşam olmuştu ve çadır kurabileceğimiz tek nokta köyün mezarlığı idi. Evet hepimiz için bir ilkdi ve hiçte düşünüldüğü gibi heyecanlı olmadı :smiley:
Çavdır-Çayköy- Üzümlü rotası çok güzeldi. Atilla arkadaşımızın ayak problemini bahane ederek Üzümlüden arabaylan Kalkan a geçip 5.akşam otelde konakladık. (Akşam yediğimiz kiremitteki çukra harikaydı. ) Sabah zinde ve hafiflemis olarak arabaylan Kaş a geçip tekrar yola düşük. Limanağzı da öğlen molası verip yüzdük. Serin sular ve soğuk bira:smiley: Ertesi gün Ufakdere den ayrılarak Boğazcık a doğru ilerledik. Cok kötü bir rotaydı. Köyler arasında açılan yollar nedeniylen işaretler kaybolmuştu ve taşlı , yarı düzeltilmiş yollarda sıcağın altında , neredeyse 4 saatlik zor bir çıkış yaptık. Boğazcık a vardığımızda kimse pek mutlu görünmüyordu. Bu noktada (8. gün) yürüyüsümüzü grup olarak bitirdik. Ben ve Onur Ulupınar a arabaylan geçerek ordan Çıralı ( yanar taş) ve Olymos a yürüdük. Buralarda harika idi.

Genel olarak yürüyüsler keyifli ve orta- zor seviyesinde idi. Uzun dağ çıkışları ve inisler beni zorladı açıkcası. Günün sonunda zorlu bir günü başarıylan bittirdiğiniz için kendinizlen gurur duyuyorsunuz ve yoruldugunuzu pekte hissetmiyorsunuz doğrusu. Çok şükür bir yerlerimizi incitmeden, kırmadan bitirdik.
Yol isaretlendirmeleri çok iyiydi. Her 10-15 metrede bir isaret vardı. Yiyecek ve su sıkıntısıda cekmedik.

Serhat, sana çok çok teşekkürler. Bu gezinin planlanmasından, uygulamasına kadar bize öncülük, liderlik yaptın. Her akşam ve sabah kamp ateşimizi yaktın. Çıkışlarda 'son viraj' diyerek bana destek oldun :smiley:
Atilla ve Onur sizleride tanımak güzeldi. Umarım yeni macerelarda görüşürüz.

Sevgiler
Saniye

Arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim istediğim ama katılamadığım bir geziydi, daha da detay bekliyoruz :smiley: tabii güzel manzara fotoları da

güzel bir gezi olmuş tebrikler anlatım da hoştu :smiley: fotoğrafları da bekliyoruz..

Galeri den Skaratas user i altında birkaç resim bulabilirsiniz.
Saniye

Fotoğraflar güne güzel başlamamı sağladı diyebilirim.
Çok Güzeller. Çadır ve çadır taşıma konusunda fikir verebilir misiniz?

Tebrikler.

Serhatçığım fotoları bekliyoruz paşam.

Serciventure merhaba.
Ben bir suredir Likya Yolu ile ilgili bilgi topluyorum. Tesadufen Sahibinden sitesinde bir ara Likya Yolu haritasi sattiginizi gordum. Hala elinizde var mi? Ya da nereden elde edebilirim. Bununla birlikte Lkya Yolu ile ilgili notlariniz, bilgi v.s. var ise paylasir misiniz benimle.
Tesekkurler.
DrMC

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR