Selamlar,
Evet bitti ve çok güzeldi. Serhat vakit bulursam detaylı yazarım diyordu ama ben kısaca özetleyecek olursam;
Hisarönü nden baslayan yürüyüşümüz Olympos da bitti. Tabi tahmin edeceginiz gibi birkac noktayı arabaylan gectik. Fethiye den Kumluova e kadarki yuruyus noktaları çok güzeldi. Kınık - Çavdır arası asfalt yol. Çavdır a vardığımızda akşam olmuştu ve çadır kurabileceğimiz tek nokta köyün mezarlığı idi. Evet hepimiz için bir ilkdi ve hiçte düşünüldüğü gibi heyecanlı olmadı
Çavdır-Çayköy- Üzümlü rotası çok güzeldi. Atilla arkadaşımızın ayak problemini bahane ederek Üzümlüden arabaylan Kalkan a geçip 5.akşam otelde konakladık. (Akşam yediğimiz kiremitteki çukra harikaydı. ) Sabah zinde ve hafiflemis olarak arabaylan Kaş a geçip tekrar yola düşük. Limanağzı da öğlen molası verip yüzdük. Serin sular ve soğuk bira
Ertesi gün Ufakdere den ayrılarak Boğazcık a doğru ilerledik. Cok kötü bir rotaydı. Köyler arasında açılan yollar nedeniylen işaretler kaybolmuştu ve taşlı , yarı düzeltilmiş yollarda sıcağın altında , neredeyse 4 saatlik zor bir çıkış yaptık. Boğazcık a vardığımızda kimse pek mutlu görünmüyordu. Bu noktada (8. gün) yürüyüsümüzü grup olarak bitirdik. Ben ve Onur Ulupınar a arabaylan geçerek ordan Çıralı ( yanar taş) ve Olymos a yürüdük. Buralarda harika idi.
Genel olarak yürüyüsler keyifli ve orta- zor seviyesinde idi. Uzun dağ çıkışları ve inisler beni zorladı açıkcası. Günün sonunda zorlu bir günü başarıylan bittirdiğiniz için kendinizlen gurur duyuyorsunuz ve yoruldugunuzu pekte hissetmiyorsunuz doğrusu. Çok şükür bir yerlerimizi incitmeden, kırmadan bitirdik.
Yol isaretlendirmeleri çok iyiydi. Her 10-15 metrede bir isaret vardı. Yiyecek ve su sıkıntısıda cekmedik.
Serhat, sana çok çok teşekkürler. Bu gezinin planlanmasından, uygulamasına kadar bize öncülük, liderlik yaptın. Her akşam ve sabah kamp ateşimizi yaktın. Çıkışlarda 'son viraj' diyerek bana destek oldun
Atilla ve Onur sizleride tanımak güzeldi. Umarım yeni macerelarda görüşürüz.
Sevgiler
Saniye