Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabı yada benzer bir döküman arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan garga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,541

garga

Yeni Üye
Merhabalar. Bu akşam 22.30da mersine ,orada 3 gün konakladıktan sonra otobüsle kaşa gidiyorum. Kaş-kabak arasını yürümeyi planlıyorum 8 günde. Fakat yeterli dökümanım yok. gerek su kaynakları olsun gerek ayrıntılı harita. Ayrıca o bölgeyle ilgili tarihi bilgi edinebilecegim dökümanları da arıyorum. Neden son gün bunu yazdın derseniz , 1 haftadır aktivasyon mailini bekliyorum , moderatörlere de ulaşmaya çalıstım ama hiç kimse yardımcı olmadı. Antalyadan almayı planlıyorum harita ve kitapları çünkü ankarada uzun süre aradım bulamadım. Antalyada alabileceğim yer var mı bunları ? eğer forumda birilerinde varsa burdan paylaşırlarsa yada anilunveren@hotmail.com adresine mail atarlarsa çok sevinirim. mersinde bir yerden çıktılarını alırım. teşekkürler

Etiketler
Ynt: Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabı yada benzer bir döküman arıyorum

Merhaba

Biraz geç oldu sanırım . Uzun sğre foruma girmedim. Kate Clow'un kitabı var. Aşağıdaki linkde . Ben indirimli oldukça uygun almıştım ancak şimdi biraz artmış. Linkini vereyim. Güzel ayrıntılı bir harita var. Ama bir arkadaşım haritadaki su kaynaklarının birebir mesafesi tutmuyor diyor.
http://www.pandora.com.tr/urun/likya-yolunda-yurumek-turkiyenin-ilk-uzun-mesafeli-yuruyus-rotasi/204412

Kolaylıklr dilerim.

bugun dönmüş bulunuyorum :smiley:

kelebek vadisinden başlayıp gey köyüne kadar gittim. belimdeki sakatlıktan dolayı devam edemedim ama çok zorlayıcı oldu sıcak inanılmazdı. su kaynaklarının hepsi kuruydu neredeyse. kesinlikle yaz aylarında 20 kilo yükle denemeyin bence :smiley: vidyo ve fotografları yükleyeceğim en yakın zamanda

ben 31ağustos -4eylül arası fethiye patara yapıcam ne diyorsunuz? yeni gelmş biri olarak tavsiyeleriniz neler? başka zamanım yok? bu tarihe mecburum .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR