Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri
günaydın, öncelikle evet 4 çeker almanız için 4h konumuna alıyorsunuz. Zaten araç 4 çekere geçerse göstergede bir 4 çeker lambası yanıyor. 4h den 4l ye almak için sadece aşağı çekiyorsunuz arazi vites kolunu o kadar. 2-3 cm. lik bi geçiş oluyo zaten. Ama siz...
Ynt: Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!!
Benim araçta 70-80 km hıza geldiğinde canı cıkıyor, araba gitmeye çalışıyo ama sanki bişey arabayı tutuyo izin vermiyo gitmesine, tekliyo silkeliyo. Benzine alınca hiçbişey yok basıp gidiyorum
Ynt: 2001 3.2 V6
emre abi geçmiş olsun, oralardan bulamadığınız parça felan olursa buralardan ben istediğiniz yerlere gider görüşürüm, kendimde araştırırım her konuda yardımcı olurum
Ynt: Gürcistan Bekle Bizi
Emre abi ben katılamıyorum, katılmak isteyen arkadaşlar varsa onların hakkını yemek istemem, en azından benim yerime katılacak arkadaş şimdiden işlerini ayarlamaya çalışır... İnanyıroumki on numara gezi olacak :)
Arkadaşlar yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve, mutluluk getirmesini dilerim. Hepinizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun. Nice beraberce ve birlikte senelere...
Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ
normalde değişmesi gereki dedi tamircim birkaç şeyi daha vardı sağolsun eskiden beri tandık olduğu için başka kömürü küçülttü sonra bişeyleri değişti yaptı etti. Ucuza kurtardım dediğin gibi.
Sağol levent abicim ;) ;) geçen kaloriferim çalışmıyordu görüşmüştük abi seninle, motorun kömürü bitmiş abi yeni kömür taktık çalışıyor şimdi
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Ahmet abi, hüseyin abi :D benim kaloriferde soğutmuyor yani şöyle, araba ışıklarda felan durduğunda soğuk üflüyo sonra hareket ediyim haharet göstergesi en tepede bile olsa sıcak üflemiyo, petek tıkalı sanırım.
Ynt: Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?
Hakkıcım çekiş ne kadar farketti? Belirgin bir şekildemi acaba, bide yakıtta yüzde 25 civarı oynama oldumu??
levent abi renkler banada uygundur. Takım olarak alma mecburiyetmiz varmı acaba? Mesela sadece pantalon ve yelek alablirmiyiz?