Arama sonuçlarınız

1. Quinsley

4l ve 4h arazi vitesleri

Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri günaydın, öncelikle evet 4 çeker almanız için 4h konumuna alıyorsunuz. Zaten araç 4 çekere geçerse göstergede bir 4 çeker lambası yanıyor. 4h den 4l ye almak için sadece aşağı çekiyorsunuz arazi vites kolunu o kadar. 2-3 cm. lik bi geçiş oluyo zaten. Ama siz...

2. Quinsley

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Abi karadenize izinde gidicem inş. oda haziranı bulur yine. :D :D
  3. Quinsley

Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!!

Ynt: Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!! Benim araçta 70-80 km hıza geldiğinde canı cıkıyor, araba gitmeye çalışıyo ama sanki bişey arabayı tutuyo izin vermiyo gitmesine, tekliyo silkeliyo. Benzine alınca hiçbişey yok basıp gidiyorum

4. Quinsley

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 emre abi geçmiş olsun, oralardan bulamadığınız parça felan olursa buralardan ben istediğiniz yerlere gider görüşürüm, kendimde araştırırım her konuda yardımcı olurum
  5. Quinsley

Frontera KALORİFER ısıtmıyor yardım !!!

Ynt: Frontera KALORİFER ısıtmıyor yardım !!! Baktırabildinizmi acaba? sorunu çözebildinizmi?

6. Quinsley

Gürcistan Bekle Bizi

Ynt: Gürcistan Bekle Bizi süper emre abi haberleşelim görüşelim :) kanyona seve seve gelirim inş.

7. Quinsley

Gürcistan Bekle Bizi

Ynt: Gürcistan Bekle Bizi Emre abi ben katılamıyorum, katılmak isteyen arkadaşlar varsa onların hakkını yemek istemem, en azından benim yerime katılacak arkadaş şimdiden işlerini ayarlamaya çalışır... İnanyıroumki on numara gezi olacak :)
  8. Quinsley

Facebook sayfamız kuruldu :)

Ynt: Facebook sayfamız kuruldu :) Ben face kullanmıyorum emre abi ;D ;D ama olsun gönüller bir.
  9. Quinsley

Motorlu Taşıtlar Vergisi - %5 Muamması

Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - %5 Muamması Yeni vergileriniz ne oldu arkadaşlar benim 97 sport 2.0 motor 246 TL olmuş.

10. Quinsley

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Günaydınlar herkese, 1997 frontera sport, v kayışı uzunluğunu bilen varmı? Dün tamirci hatasından kayış koptuda.

11. Quinsley

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Arkadaşlar yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve, mutluluk getirmesini dilerim. Hepinizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun. Nice beraberce ve birlikte senelere...
  12. Quinsley

OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ normalde değişmesi gereki dedi tamircim birkaç şeyi daha vardı sağolsun eskiden beri tandık olduğu için başka kömürü küçülttü sonra bişeyleri değişti yaptı etti. Ucuza kurtardım dediğin gibi.

13. Quinsley

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Sağol levent abicim ;) ;) geçen kaloriferim çalışmıyordu görüşmüştük abi seninle, motorun kömürü bitmiş abi yeni kömür taktık çalışıyor şimdi
  14. Quinsley

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Bu seferlik affınıza sığınarak bu kıyafet organizasoynuna katılamıyacağım...
  15. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Olur hakkı söylemeyiz bizimkilerede, sen hasan abiyi çekersin bende cabbarı ;D ;D ;D

16. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi araç 2.8 TDI iyiymiş ama
  17. Quinsley

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Ahmet abi, hüseyin abi :D benim kaloriferde soğutmuyor yani şöyle, araba ışıklarda felan durduğunda soğuk üflüyo sonra hareket ediyim haharet göstergesi en tepede bile olsa sıcak üflemiyo, petek tıkalı sanırım.
  18. Quinsley

Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

Ynt: Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı? Hakkıcım çekiş ne kadar farketti? Belirgin bir şekildemi acaba, bide yakıtta yüzde 25 civarı oynama oldumu??

19. Quinsley

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ levent abi renkler banada uygundur. Takım olarak alma mecburiyetmiz varmı acaba? Mesela sadece pantalon ve yelek alablirmiyiz?
  20. Quinsley

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Levent abi süper bunlar, emeğine sağlık sen çok uğrasıyorsun bizler için, inş. en kısa zamanda sonuca ulaşırız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri