OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,939
Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

gardiyano' Alıntı:
aracın beyninde imiş..devre yanmış o yüzden yapıyormuş ustam öyle söyledi..ayrıca benzin pompa rolesi yanmıştı onuda değiştirdik..şimdi nazar deymesin saat gibi maaşallâh.. :smiley:) :smiley:) :smiley:)

inşallah sıkıntısız kazasız belasız güzel gunlerde kullanırsınız...arac beynını her usta yapamıyo sakıncası yoksa yapan ustanın iletişim bilgilerini paylaşmanız mumkunmu

Etiketler

Konu başlığı ile alakalı değil bu paylaştıklarımız o yüzden Levent kardeşimin paylaştığı konuyu fazla dağıtmamak amacındayım.Burada frontera club için tasarlanmış çizimlerle ilgili paylaşımda bulunursak Levent kardeşimin emeği boşa gitmemiş olur...Elelktrikçi usta Bolu da ihtiyacınız olduğunda memnuniyetle iletişime geçebilmeniz için telefon ve adresini verebilirim.saygılarımla

ahmet abi geçmiş olsun. keşke ben boluya geldiğimde karşılaşsa idim o usta ile. allah kaza bela nazardan esirgesin, hayırlı kullanmalar nasip eylesin...

olurmu ahmet abi konu dağılmaz. dahada seviniriz paylaşımlar için.

arkadaşlar herkese teşekkür ederim. birimiz hepimiz, hepimiz birimiz düşüncesi ile hareket ediyorum. kıyafet konusunu iyice netleştirdikten sonra sizinle paylaşma taraftarı idim. sonra sanki tekelimde gibi hissettiğimden sizinle paylaşıp önerilerinizi almak istedim. kıyafetlerde yapılan değişiklik önerilerini opel gm ye e-mail attım. değişiklikleri sizinlede paylaşmak istedim. son şekiller için fikir ve önerileriniz nedir.?

MONT ÖN.JPG

MONT ARKA.JPG

PANTALON.JPG

öneriler husunuda mesela mrdnmz emrenin bir fikri var. logoların hepsini cırt çıkartma şeklinde olsun diye.

ahmet bey gecmiş olsun nazar deymesin diyelim.
ben havalardan kardan ve işten bir triger kayısını dahi değiştiremedim logolarda masamda duruyor.
konuya dönersek ortaya cok güzel seyler çıkmış.levent bey elinize kolunuza saglık.

balikay' Alıntı:
öneriler husunuda mesela mrdnmz emrenin bir fikri var. logoların hepsini cırt çıkartma şeklinde olsun diye.

Bence logoların giysilerin üzerinde olması orjinalliğini koruma açısından daha güzel olur,kimin kıdemli kimin kıdemsiz olduğu belli olur hemde hatırası olur o giysilerin :smiley: :smiley: :smiley: Yoksa benim uniformanın logolarıda cırtlı yıkanmadan yıkanmaya çıkartılıyor logolar eskimiyor esprisi bu cırtın :smiley: :smiley: :smiley: saygılarımla...

Ayrıca naçizane renk konusunda da benim fikrim Gezenbilir ve Opel in renklerine uyulması daha hoş olur gibime geliyor..mesela Gezenbilir site rengi siyah ve turuncu-opel in de bildiğim kadarıyla turuncuya yakın sarı ve gri olmalı(yanlışsan düzeltin lütfen) giysi renklerinde de bu renkler ağırlıklı zaten..

gardiyano' Alıntı:
Ayrıca naçizane renk konusunda da benim fikrim Gezenbilir ve Opel in renklerine uyulması daha hoş olur gibime geliyor..mesela Gezenbilir site rengi siyah ve turuncu-opel in de bildiğim kadarıyla turuncuya yakın sarı ve gri olmalı(yanlışsan düzeltin lütfen) giysi renklerinde de bu renkler ağırlıklı zaten..
aynen ahmet abi...

Levent abi emeğine sağlık güzel çalışma bu arada bana verdiğin tlf a ulaşamıyorum bilgine...

Levent abi süper bunlar, emeğine sağlık sen çok uğrasıyorsun bizler için, inş. en kısa zamanda sonuca ulaşırız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR