arkadaşlar..aracım 95 frontera..4 çekere almak için 2h dan 4h a almak gerekiyor değil mi ?...birde diğer sıkıntım vites 4l ye geçmiyor bastırıyorum bastırıyorum geçmiyor..95 model fronterası olan varsa şemasını bilir..bana bi yardımcı olun lütfen
demir545' Alıntı:kimse bana yardım edemez miii?
demir545' Alıntı:hocam..ekranda hiç 4 çeker lambası falan yanmıyor ki bnm..sizin arabanız 95 model mi ?... aslında kullanım kılavuzu bulsam bunların hepsi yazar kullanım kılavuzu nereden bulabilirim bileniniz var mı ?
demir545' Alıntı:osman bey sizin aracınız çok güzel gövdesi hava yastığı...bnmki 95 hava yastığı bile yok neyse aslında arazi vitesinden daha büyük sorunum var o da sabah çalışma sorunu...erzurumda hava çok soğuk -25 30 larda hep acaba ondan mı ? fakat sanah yarım saat uğraşıyorum motor ustasıda sabah gaz verme dedi tamam da ben çalıştırırken gaz vermezse arabanın imkanı yokki çalışmasına bir türlü anlamdım ben bu işi
sadoz5775' Alıntı:bu arada 3.2 otomatik vitesli frontinin takviye vitesini nasıl kullanıyoruz yani 4L VE 4H yi nasıl lullanıyoruz teşekkürler.