OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,939
Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

ARKADAŞLAR...
KÖTÜ HABER, OPEL GM KIYAFETLER İÇİN SPONSOR OLMUYOR. YÖNETİM KURULU " SPONSORLUK TÜRKİYEDE YOK, SİZE DE OLAMIYORUZ " DEDİLER. BUNA GÖRE MALİYET BİZE KALDI. 3 FİRMAYA, KIYAFETLERİ TAKIM OLARAK MALİYET FİYATI İSTEDİM. FİRMALAR KEÇ ADET YAPILACAK DİYE SORDULAR. EN AZ 20 TAKIM OLMALI Kİ, MALİYET AZALSIN. GELİŞMELERİ SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM. BU ARADA KIYAFETLERDEKİ SON DURUM RESİMLERİ AŞAĞIDADIR.

MONT ÖN GÖRÜNÜ?.JPG

MONT ARKA GÖRÜNÜ?.JPG

PANTALON.JPG

SWEET KAZAK.JPG

BERE.jpg

Etiketler

Leven kardeşim Maliyeti alır almaz paylaşırsan çok memnun oluruz...
Ayrıca logolarda yaptığımız gibi giysileri isteyenlerin bir listesini oluşturursak iyi olur kanaatindeyim..saygılarımla..

gardiyano' Alıntı:
Leven kardeşim Maliyeti alır almaz paylaşırsan çok memnun oluruz...
Ayrıca logolarda yaptığımız gibi giysileri isteyenlerin bir listesini oluşturursak iyi olur kanaatindeyim..saygılarımla..
ahmet abi ilk önce maliyet bir belli olsun derim.

slm levent bey önce uğraşlarınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar maliyeti önce demişler ama adet belli olmadan maliyet çıkmaz benim kanaatim ne kadar çok yapılırsa maliyet o kadar düşecektir ben derimki hadi hep beraber frontici abiler

IMG_1608.JPG

gökşan' Alıntı:
slm levent bey önce uğraşlarınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar maliyeti önce demişler ama adet belli olmadan maliyet çıkmaz benim kanaatim ne kadar çok yapılırsa maliyet o kadar düşecektir ben derimki hadi hep beraber frontici abiler
aynen gökşan bey size katılıyorum...
önce kıyafetlerimizin rengine karar verelim, sonra şekillerine karar verelim, adedi nasıl osa netleşir derim.
ben, pantolon, bere, şapka, kazak, t-short gri olsun, mont ve yelek iki renkli olsun derim. koyu renkler yazın güneş ışığında çabuk soluyor, kışın ise çamuru tozu çok belirgin gösteriyor.
sizin önerileriniz ve istekleriniz nasıl olur. en kısa zamanda çoğunluğun isteğini belirlersek iyi olur.

balikay' Alıntı:
önce kıyafetlerimizin rengine karar verelim, sonra şekillerine karar verelim, adedi nasıl osa netleşir derim.
ben, pantolon, bere, şapka, kazak, t-short gri olsun, mont ve yelek iki renkli olsun derim. koyu renkler yazın güneş ışığında çabuk soluyor, kışın ise çamuru tozu çok belirgin gösteriyor.
sizin önerileriniz ve istekleriniz nasıl olur. en kısa zamanda çoğunluğun isteğini belirlersek iyi olur.
slm ben renkllere uyarım bence seçtiğiniz renkler çok güzel opel renkleri zati arabamız fronti

balikay' Alıntı:

Renkler ok dir ben kıyafetlerden 2 takım alacağım haberin olsun

levent abi renkler banada uygundur. Takım olarak alma mecburiyetmiz varmı acaba? Mesela sadece pantalon ve yelek alablirmiyiz?

Renkler banada uygundur...yalnız inşallah benim bedenime uygun kıyafet olacakmı :smiley: :smiley: :smiley: XXL

Quinsley' Alıntı:
levent abi renkler banada uygundur. Takım olarak alma mecburiyetmiz varmı acaba? Mesela sadece pantalon ve yelek alablirmiyiz?
osmanım tek tek pahalıya mal olur. imalatı takım olarak yapacağız.

arkadaşlar kıyafetler imkan ve seçenekler dahilinde aşağıdaki gibiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR